Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 19,993
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,546
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,115
More...
Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 05-12-2012, 02:46 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Poster Rank: #1625
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by car_they View Post
kamera ngan s3 klon mana elok..

kalau nak banding s3 ngan note 2 ni mana pilihan tt..
kalau clone brand HDC, guna MTK, mmg clone note 2 la pilihan.
even camera pun pixel sama aje s3 dgn note 2.
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 05-12-2012, 02:49 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Poster Rank: #1625
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Ok, sy nak keluar.
Kalau ada apa2 nak tanya, please :-
Call - 017263455satu
SMS - 017359366dua

Please SMS or inform me bila buat ordering.
Order kat sini http://kajangweb.com, klik menu atas "Tempah SGNote 2 Clone - RM699"

Tq.
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #53  
Old 05-12-2012, 02:50 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Well-Known
Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 7,700
Poster Rank: #405
Thanked 1,345 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pwe View Post
kalau clone brand HDC, guna MTK, mmg clone note 2 la pilihan.
even camera pun pixel sama aje s3 dgn note 2.
kat mana bole tengok2 brg ni..info kat depan x byk dan gambir x clear..so, brapa sim card bole masuk? ada office support utk word, excel, ppt, pdf tak? bole buat wifi sharing tak?
Reply With Quote
  #54  
Old 05-12-2012, 04:49 PM
airol airol is offline
Active Member

airol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Location: Tengah Cabut Bulu ....
Posts: 2,133
Poster Rank: #1825
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

geram gak nak amik seketul ni
Reply With Quote
  #55  
Old 05-12-2012, 04:54 PM
Mel_Ahmad Mel_Ahmad is offline
Normal Member

Mel_Ahmad's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 299
Poster Rank: #7744
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kalau dapat try test tengok secara live lagi ok..hehe..
Reply With Quote
  #56  
Old 05-12-2012, 06:09 PM
mantoya mantoya is offline
Well-Known
Member

mantoya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2007
Posts: 8,022
Poster Rank: #381
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

bonus hujung bulan ni boleh serang besar2an rumah....
Reply With Quote
  #57  
Old 05-12-2012, 06:23 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Well-Known
Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 7,700
Poster Rank: #405
Thanked 1,345 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pwe View Post
sy cuba jawab yg mana penting2 yer..


- tgk spec tu, mmg ade beza dari segi fizikal. tp x bnyk la, yg penting fungsi dia tu sama dah. harga pun beza.


- ok, dah nama dia clone, sistem fungsi dia boleh tiru, xkan sticker HDC xleh tiru..hehehe...


- sy mmg bg case percuma.


- supplier mmg bnyk stok. nak buat retail balik pun tak rugi insya' allah.


- sorry, mmg sy tk amek COD sebab sy tak simpan stok.
TT, tepek la case percuma kat 1st post dan info2 lain agar para pembeli faham...setakat ni nampaknya TT hanya bagi money back guarantee atas spec yg ada kat Kajangweb.com jer..

7. Saya mengaku bahawa maklumat di atas adalah benar dan saya berhak mendapat pulangan wang 100% sekiranya telefon ini tidak diperolehi dalam bentuk sepertimana yang dijanjikan.
Reply With Quote
  #58  
Old 05-12-2012, 07:01 PM
afiq2512 afiq2512 is offline
Super Active Member

afiq2512's Avatar
 
Trader Rating: (47)
Join Date: Sep 2010
Posts: 3,849
Poster Rank: #977
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pwe View Post
sy cuba jawab yg mana penting2 yer..


- tgk spec tu, mmg ade beza dari segi fizikal. tp x bnyk la, yg penting fungsi dia tu sama dah. harga pun beza.


- ok, dah nama dia clone, sistem fungsi dia boleh tiru, xkan sticker HDC xleh tiru..hehehe...


- sy mmg bg case percuma.


- supplier mmg bnyk stok. nak buat retail balik pun tak rugi insya' allah.


- sorry, mmg sy tk amek COD sebab sy tak simpan stok.
Join Date: Sep 2012

Friendly reminder:
better u do cod for first deal.if have many testimony from buyer.and get good feedback,sure after that you can deal by postage without any problem.
Reply With Quote
  #59  
Old 05-12-2012, 09:22 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Poster Rank: #1625
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
kat mana bole tengok2 brg ni..info kat depan x byk dan gambir x clear..so, brapa sim card bole masuk? ada office support utk word, excel, ppt, pdf tak? bole buat wifi sharing tak?
1st, sy akan upload apa2 berkaitan dengan note 2 clone untuk bagi kepuasan sebelum sy hantar untuk dikirim kpd tuan punya barang esok.

2nd, single sim.

3rd, semua features yg ada pada Original Samsung Galaxy Note 2, semua ada pada clone ni.

4th, sy tak berapa faham mengenai wifi sharing yang dimaksudkan. adakah sebagai modem? network switch? sharing via bluetooth? mohon pencerahan.

thanks..
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
  #60  
Old 05-12-2012, 09:23 PM
pwe pwe is offline
Active Member

pwe's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,402
Poster Rank: #1625
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by airol View Post
geram gak nak amik seketul ni
hehehe...tengok features dia elok2, and bandingkan dengan yang ori... kat sini pun boleh tgk jugak..mungkin boleh membantu menambah geram
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...n7100-4854.php
__________________
Call/Viber/Wassap- 017.263.455SATU
SMS - 017.359.366DUA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:20 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE