Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-05-2008, 10:53 AM
ssufian ssufian is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2006
Location: http://www.fx-etrader.com
Posts: 1,340
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Question Kat mana nak beli gas helium utk pam belon?

Salam kawan2...

Aku nak beli gas helium utk pam belon2... ala.. belon bebudak tu...

kat mana nak beli ye?
__________________
[CENTER][URL="http://wtv8.tv/v3/"][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]Be End[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

[URL="http://www.fx-etrader.com/kelasfx"][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]Seminar Forex Soros1[/COLOR][/SIZE] :: Elliott Wave, New Trading Dimension / Chaos Trading, Tom Demark, W D Gann[/B][/URL][/CENTER]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-05-2008, 12:58 PM
bayai75 bayai75 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 429
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

cuber bro check kat yellow pages ..rasanya ....

adesss...aku punya yellow pages pun entah ke mana ...kalo tak ...leh bant bro ....sorry yer bro!
Reply With Quote
  #3  
Old 20-05-2008, 01:02 PM
atlantis atlantis is offline
CG Top Poster Club

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,233
Thanks (Received): 769
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

online yelopages kan ada...
Reply With Quote
  #4  
Old 20-05-2008, 01:35 PM
ssufian ssufian is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2006
Location: http://www.fx-etrader.com
Posts: 1,340
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku cuba check kat Malaysia Yellow Pages tadi...

puas aku taip Helium... balik2 dia tanya "Do you mean "Halim""

tak abes2... Halim... Halim... Halim...
__________________
[CENTER][URL="http://wtv8.tv/v3/"][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]Be End[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

[URL="http://www.fx-etrader.com/kelasfx"][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]Seminar Forex Soros1[/COLOR][/SIZE] :: Elliott Wave, New Trading Dimension / Chaos Trading, Tom Demark, W D Gann[/B][/URL][/CENTER]
Reply With Quote
  #5  
Old 20-05-2008, 01:49 PM
ikha ikha is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Di Bukit Abal
Posts: 356
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ssufian View Post
Salam kawan2...

Aku nak beli gas helium utk pam belon2... ala.. belon bebudak tu...

kat mana nak beli ye?
aku rasa paling mudah kau tanya jer penjual belon tu dia beli gas tu kat mana...dan satu lagi yg aku tau,,,gas helium biasanya jual kat malaysian oksigen..sebab gas ni juga diguna untuk kimpalan TIG...
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2012, 11:21 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,157
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 3
Active Level
Default

google nak beli helium, kuar pulak thread ni, den up jek la. ahah.. kat mana ek nak beli? jusco ada x? haha

nak gune siket jek, 10-20 belon.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-12-2012, 11:24 PM
amuk293 amuk293 is offline
Active Plus

amuk293's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2008
Posts: 4,003
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

korek lagi......ni thread 2008 bang.....org tu dah arwah dah kena banned!!
__________________
Jom Ke Open House Rumah Saya Di Sini: SHAIN'S HOUSE
Reply With Quote
  #8  
Old 06-12-2012, 11:24 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 27,803
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

tt pon dah kena ban
Reply With Quote
  #9  
Old 06-12-2012, 11:26 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,157
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by amuk293 View Post
korek lagi......ni thread 2008 bang.....org tu dah arwah dah kena banned!!
apesal lak korek xleh? aku nak tanya bende yang sama. thread ni pon xda jawapan, xkan nak bukak thread baru, so aku bump ajek la, bukan untuk tt, untuk aku derr
Reply With Quote
  #10  
Old 06-12-2012, 11:28 PM
RuthlessFairy RuthlessFairy is offline
CG Top Poster Club

RuthlessFairy's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2009
Location: Lost in Paradise, Kingdom of Broken Heart.
Posts: 27,503
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 0
Blog Entries: 147
Active Level
My Mood:
Default

msih relevan sbb Pedang Setiawan mmg sedang mencari dan thread ni tak selesai lagi.

lbih bik sambung disini daripada bukak thread baru.
__________________
IF U HAVE A PROBLEM WITH ME - CALL ME.
if u dont hv my number then that means u dont know me well enuff to have a problem.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump