Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Jom print sticker produk atau lain2
Last Post: khairulpg
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 88
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,366
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,109
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-10-2012, 03:06 AM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,319
Thanks (Received): 4841
Likes (Received): 2
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Luqmanul Hakim Send a message via Skype™ to Luqmanul Hakim
Default Lelaki Obses Dengan Kecantikkan membelanjakan USD$100K pada 90 pembedahan kosmetik!

Lelaki Obses Dengan Kecantikkan!



Selalunya bab-bab menjaga kecantikkan ini tertumpu khas pada kaum Hawa, tetapi kini kaum Adam pun sudah turut sama mengikut jejak langkah ini.

Tidak salah menjaga kecantikkan tapi jangan pula sebab nak kelihatan sempurna, anda sanggup lakukan pelbagai cara sehingga ia boleh mengancam nyawa sendiri.

Namun begitu, lain pula pendapat seorang jejaka dari New York, Justin Jedlica yang berumur 32 tahun ini.

Dia setakat ini telah membelanjakan AS100 Ribu Dollar pada 90 pembedahan kosmetik yang dilaluinya!

Malah, katanya kegiatan itu tidak akan berkesudahan sehingga dia dapat capai impian yang diidamkannya selama ini.

Pelik sungguh lelaki ini. Tidak takutkah dia jika ada kesan sampingan berlaku?

Melihat kepada rupa bentuk dan ketegapan badannya itu, anda akan fikir bahawa dia ini mesti orang yang fanatik dengan gym.

Tetapi realitinya, ototnya hanya dipenuhi dengan plastik hasil daripada pembedahan silikon!

Dia mempunyai banyak implan di badan antaranya, implan di dada, di kawasan ‘six-pack’nya, tricep, bisep dan banyak lagi.

Malah termasuk di punggungnya!

Pernahkan anda lihat patung Barbie lelaki yang digelar ‘Ken Doll’? Iya Justin Jedlica ingin jadi seperti patung tidak bernyawa berkenaan.

Menerusi temubual dengan ABC’s 20/20, mereka ada bertanyakan kepadanya mengapa dia tidak melakukan kerja lebih sedikit dengan mengunjungi pusat latihan gym.

Namun dia memberitahu, “Dia tidak teruja dan perkara itu. Ia membosankan dan tidak glamor,” katanya.

Sementara itu, menurut pakar bedah palastik, Dr. Drew Ordin dari Beverly Hills, dia menyifatkan apa yang dilakukan Jedlica hanya meletakkan dirinya dalam bahaya.

“Perbuatannya itu hanya membawa padah, malah akan membunuh dirinya sendiri,” katanya Dr. Drew.

Tengok saja video ini. Apa nak jadilah….






Last edited by Luqmanul Hakim; 23-10-2012 at 03:18 AM.. Reason: editing title...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-10-2012, 03:18 AM
wanlan wanlan is offline
Active Plus

wanlan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,296
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ade gak lelaki bengap camni...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 23-10-2012, 03:21 AM
Mr_Q30 Mr_Q30 is offline
Active Member

Mr_Q30's Avatar
 
Trader Rating: (36)
Join Date: Feb 2011
Posts: 2,311
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Mr_Q30
Default

lagi teruk ade la...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 23-10-2012, 03:47 AM
NanaTaira NanaTaira is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 29
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

takod nk tgok
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 23-10-2012, 04:01 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 15,612
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

dah mcm hantu koh koh koh
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 23-10-2012, 04:21 AM
bspitih bspitih is offline
Active Plus

bspitih's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2008
Location: Ganu
Posts: 3,081
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to bspitih Send a message via Skype™ to bspitih
Default

haha..igt prempuan je obses
ni pn ade ciri2 kewanitaan dia nie..
cuma x jd pondan je
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 23-10-2012, 04:37 AM
Luqmanul Hakim Luqmanul Hakim is offline
CG Top Poster Club

Luqmanul Hakim's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2010
Location: GP (Kampung) BM (Bandar) PP (Negeri) M (Negara)
Posts: 23,319
Thanks (Received): 4841
Likes (Received): 2
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Luqmanul Hakim Send a message via Skype™ to Luqmanul Hakim
Default

Quote:
Originally Posted by bspitih View Post
haha..igt prempuan je obses
ni pn ade ciri2 kewanitaan dia nie..
cuma x jd pondan je
Mungkin dia nak jadi macho, tapi cantik kot... hahaha...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 23-10-2012, 04:54 AM
ghettoriot ghettoriot is offline
Active Member

ghettoriot's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,811
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to ghettoriot
Default

Kompom gay
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 23-10-2012, 05:33 AM
thejamz thejamz is offline
Regular

thejamz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2012
Posts: 167
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to thejamz Send a message via Skype™ to thejamz
Default

spesis baru ditemui ke nie?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 23-10-2012, 08:55 AM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,979
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

anak sapo lerrr be.bal sgt gini...
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:41 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you