Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,853
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,465
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,445
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-07-2012, 07:52 PM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default Dah Lama Kahwin masih Belum Ada Zuriat ?JOM Ikhtiar dengan AL-Khishbun

AMARAN !!!!!!! Produk Ini Tidak BOLEH diminum wanita MENGANDUNG/PREGNANT !!!



ASalam Warga Cg.... Sini Saya Ingin Mempekenalkan produk Yang Saya & Isteri (3tahun kahwin) ,Kawan (3++tahun kahwin) Dan Kawan Isteri Saya (5tahun kahwin) Guna...

Nak Pendekkan Cerita ..Untuk Maklumat Semua Saya Dan Isteri dah Kahwin Dekat 3 tahun tapi Masih belum Ada Zuriat..dan Pelbagai Usaha & produk Kami Guna Tapi belum Ada Rezeki.... dan hujung bulan 10 2011 sorang kawan budak ofis bagitahu yang dia & wife guna produk ni (masa ni dah disahkan pregnant)dan dia hanya guna separuh botol sahaja..so saya cari info kat website pastu trus call kompeni yg jual nie..dan pada hari yg sama saya pergi beli... dan kami minum 2 botol setengah (2 1/2)..dan Alhamdullilah syukur kepada ALLAH DEC 2011 (5weeks) wife disahkan pregnant

sekarang wife kawan saya dah melahirkan anak pada 08/06/2012 (9 bulan) dan wife saya 13/06/2012 (7bulan..memang keturunan belah wife lahir 7bulan termasuk laa wife..adik2 3 org hehehe ) ..dan semasa tengah pregnant wife suruh kawan dia beli yg dah 5 tahun kawin .. guna sebotol je sekarang ni dah pregnant

Oleh Itu Saya terpanggil untuk menjual Produk ni Bukan Semata kerana Duit Tetapi Lebih Kepada Niat Nak tolong Kepada Semua Pasangan Yang Belum Pernah Ada Zuriat


Macamana anda nak tahu produk mana yang sesuai?

Produk al-khishbun dirumuskan untuk masalah kesuburan lelaki dan perempuan dan sukar hamil. Ada 3 produk, SK, HULBA dan CAFÉ

✔Perempuan tiada masalah boleh ambil SK.

✔Jika ada masalah haid, rahim, pcos, cyst, fibroid, telur tak matang, tiub tersumbat, pernah gugur sengugut yg teruk dan lain2 masalah kesuburan atau telah usaha lebih 3 tahun perlu ambil bersama SK dan HULBA.

✔Lelaki yang tiada masalah boleh ambil SK atau CAFE..

✔Jika ada masalah tiada sperma atau kurang sperma perlu ambil SK dan HULBA.

✔Jika ada masalah sperma tak matang, sperma lemah, sperma cepat mati perlu ambil CAFE dan HULBA.

HARGA : -

Sk = rm60 termasuk pos
Cafe = rm60 termasuk pos
Hulba = rm50 termasuk pos
Sk + cafe = rm120 termasuk pos
Sk + hulba = rm100 percuma pos
Sk + hulba + cafe = rm160 termasuk pos.

Quote:
(Stok Ke 5400++ botol!!) UPDATE !! Stok Tinggal 30

Sekarang Ni Saya Jual Secara POS LAJU seluruh Malaysia dan COD (cash on delivery) DiSeluruh Kuala Lumpur ,Kajang,Bandar Baru Bangi,Semenyih & Beberapa Kawasan Selangor Bergantung Pada Jarak [/SIZE][/COLOR]








PEMBELIAN MELALUI POS SELURUH MALAYSIA SILA
=========================================
SMS “ POS45 " HANTAR KE 017-3632642

IKUT ARAHAN SMS YANG DIBERI

=========================================


nak COD? boleh je.. cod hanya kawasan Seluruh kuala lumpur,kajang,bangi,semenyih,

=========================================
SMS “ COD45 ’’ HANTAR KE 017-3632642

IKUT ARAHAN SMS YANG DIBERI

=========================================





PERTANYAAN Sila Call/SMS/WHATAPPS HOTLINE 014-7137311 (INA) 017-3632642 (HAIRY)


SAYA POS GUNA



BAYARAN MELALUI











Ini Cara Saya :

JIka Wife Period Normal

Minum dalam Masa Sama 'UsaHa' skali..lepas tu STOP SEMINGGU SEBELUM PERIOD DATANG Dan Tunggu Hingga Period Ke2 Datang..jika Tak Datang Pada waktunya..tunggu 7-14 hari... Sila Beli pregnancy test tgk Hasil .. 'jika tiada' tunggu sehingga period datang...habis je period minum balik ..Sila ulang cara yang sama.



Jika Wife Period Tidak Normal :

Minum Sehingga Period datang... Dan Bila Period datang STOP DAHULU..setelah Period Habis... Minum dalam Masa Sama 'UsaHa' skali..lepas tu STOP SEMINGGU SEBELUM PERIOD DATANG Dan Tunggu Hingga Period Ke2 Datang..jika Tak Datang Pada waktunya..tunggu 7-14 hari... Sila Beli pregnancy test tgk Hasil .. 'jika tiada' tunggu sehingga period datang...habis je period minum balik ..Sila ulang cara yang sama..



AMARAN KERAS!!..SUsu Ni PANAS pasal Ada Herba.. JIka Salah Minum Sekiranya ANda pregnent Boleh Jadi keguguran..sebab Itu Saya Cadangkan STOP MINUM seminggu sebelum period

Jangan Risau JIka Ada pcos dan cyst Boleh Cuba dan Bagi Suami Yang masalah Sperma Sedikit @ Tiada langsung Amat digalakan Minum....Suami yang masalah sperma cepat mati perlu minum CAFE al-khishbun


****Boleh Dicampur dengan Sedikit Madu Asli****Dan Minum Air Suam banyak2****


Quote:
Originally Posted by furious View Post
alhamdulillah bos..anak den dah masuk 3 bulan kuar ^_^... sangat rekomended guna yg cafe dan susu..cafe tu meme layan lah..

Quote:
Originally Posted by ketupatFX View Post
Salam nak feedback..

Saya beli dah lama.. lepas makan 2 -3 suap botol tu pakej untuk laki dan untuk perempuan..kitorang x suka sebab rasa herba kuat sgt..lepas tu biar je berbulan2 x sentuh..

One time tu rasa cam membazir, kitorang habiskan juga 1 botol dan usaha ( sambil pakai ovulation kit dari bro hairy) alhamdullilah raya itu hari dah +ve dah sekarang dah 6 minggu and alhamdullilah doc ckp so far kandungan membesar ikut minggu / setara

Kami dah berkahwin lebih 3 tahun alhamdullilah baru nak lekat.. So far kandungan masih baru tetapi alhamdullilah dan ada harapan..

Habis je 1 botol semua pakej tu alhamdulliah lekat.walaupun kehamilan masih baru at least memberi harapan juga laa.. Yang mana nak mencuba tu, boleh try..

testimonial ikhlas ni..

Quote:
Originally Posted by mr mourinho View Post
"kwn opis yg dimaksudkan hairy tu sbnrnye adalah sy. Sy yg mengesyorkan susu Al khisbun kpd saudara hairi setelah isteri sy pregnant selepas 3 tahun berkahwin. Sy tau yg kite hanye merancang tp Allah yg menentukan segalanye tetapi tidak salah kalau kite berusaha dan mencube minum susu Al Khisbun ni. Sy dpt tau susu ni pun drpd paper Harian Metro pd 2011.

Sy mengesyorkan mane2 pasangan yg berkahwin lame tp masih tidak dikurniakan anak supaya mencuba khasiat susu Al khisbun.Insyaallah
Quote:
Originally Posted by Oyster View Post
alhamdulillah,,,,, sy dan isteri minum dalam 2 botol,,, skang dah 8 minggu pregnant,,,

+ sesape kawan or sedare mara yang pegi haji, suh dia tolong doakan kat sana,,

petikan dari blog wife saya...kawan bloger dia pun dah mencuba







LIHAT TESTI DISINI : http://on.fb.me/19PPcbc


JOM LIKE


Last edited by hairy84; 29-09-2014 at 06:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-07-2012, 07:53 PM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

FAKTA KANDUNGAN




SUSU KAMBING


Susu Kambing merupakan susu terbaik selepas susu ibu. Kandungan Kalsium dan Phosporos yang terkandung di dalam susu kambing hampir sama dengan susu ibu. Jumlah protein, vitamin A, mineral dan zat besi dalam susu kambing ternyata melebihi dari susu lembu. Susu Kambing mempunyai sifat alkali yang mampu membantu memaksimumkan penyerapan zat dalam badan dan menurunkan kadar asid dalam darah. Juga meningkatkan daya imunisasi badan dan menyah-toksid dalam darah. Susu Kambing mempunyai saiz molekul yang kecil berbanding susu lembu bagi mempercepatkan penghadaman. Mengandungi faktor bio-aktif seperti IGF-1 yang tinggi dan asid CLA (conjugated linoleac acid) sebagai agen anti kanser. Selain dari sudut kesihatan, penggunaan susu kambing yang konsisten mampu memulihkan tenaga batin.





SERBUK BUNGA KURMA MADINAH

Serbuk bunga kurma 100% mirip dengan cairan sperma kaum lelaki ini diambil dari pucuk bunga kurma pilihan di kebun kurma Madinah. Pokok kurma mesti disenyawakaan oleh tangan manusia sahaja, sebab pokok kurma ini Allah s.w.t. jadikan dari lebihan tanah kejadian Nabi Adam a.s. Tabib Arab mengunakannya sebagai herba penambah hormon serta mengentalkan sperma. Juga dikatakan sesuai sebagai kaedah rawatan bagi memperolehi zuriat. Menjadi amalan pasangan di Tanah Arab di awal perkahwinan kerana serbuk bunga kurma dipercayai mampu mengatasi kemandulan bagi suami isteri.





HABBATUS SAUDA


Habbatussauda adalah biji hitam yang telah digunakan ribuan tahun yang lalu dan digunakan secara luas oleh masyarakat India dan Timur Tengah untuk mengubati pelbagai penyakit. Biji habbatus sauda mengandung crystalline nigellon dan arganine, sebagai penstabil sistem imunisasi badan. Selain itu kandungan karotinnya mampu melumpuhkan radikal bebas penyebab kanser. Jenia habbatussauda yang paling baik untuk perubatan ialah yang di tanam di Syria dan di Mesir. Ianya Mengandungi lebih daripada 100 jenis kandungan bahan aktif yang membantu kesihatan dan menunjukkan kehebatan kesan klinikal jauh mengatasi herba lain sebagai pemakanan tambahan. Bahan-bahan dalam habbatus sauda saling bekerjasama dalam memberi kesan holistic (holistic effect) dan menyokong antara satu sama lain dalam proses penyembuhan semulajadi. Habbatus Sauda mengandungi Omega 3, 6 dan 9 dan merupakan nutrisi yang membantu perkembangan jaringan otak serta sangat berguna untuk meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan akal.




ESTRAK HERBA STEVIA



Ekstrak daun herba Stevia mempunyai kemanisan sehingga 300 kali ganda lebih manis dari gula biasa TETAPI apa yang unik mengenai pemanis semulajadi yang berasaskan Stevia ini, ianya mempunyai 0% kalori, 0% lemak, 0% kolestrol, 0% protin, 0% toksid, 0% glukos dan 0% karbohidrat. Hasil kajian menjelaskan bahawa 1 gelas gula biasa bersamaan dengan setengah sudu kecil ekstrak Stevia dan 10gm ekstrak Stevia boleh memaniskan kira-kira 400 gelas air. Para saintis merumuskan Stevia yang diambil secara oral adalah berkesan untuk menurunkan tekanan darah dan gula dalam badan. Memandangkan Stevia tidak menghasilkan glukos maka ekstrak ini mempunyai potensi untuk menjadi agen anti-hipeglisemik dalam rawatan diabetes. Pengambilan Stevia yang konsisten dan kerap dalam menggantikan gula tidak akan memudaratkan memandangkan sifat daun stevia yang SIFAR SEGALANYA. Selain dari itu, penduduk di Brazil menggunakan daun stevia ini sebagai ubat untuk merawat tekanan darah tinggi, kencing manis dan merawat luka terbakar. Rakyat di Jepun telah 20 tahun menggunakan Stevia sebagai perisa makanan dan pemanis semulajadi. Hampir kesemua produk makanan keluaran Jepun seperti jeruk, minuman ringan, coklat dll menggunakan ekstrak Stevia sebagai pemanis semulajadi bagi menggantikan gula pasir.


HERBA CAMPURAN DARI TANAH ARAB


Rasulullah saw bersabda “Sekiranya umatku tahu akan kelebihan helba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan timbangan emas” (Book of Sufi Healing ms. 58). Herba Campuran ini mampu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Merupakan antara ramuan ubatan yang tertua di dunia. Campuran herba arab ini mampu melancarkan haid, menghilangkan senggugut, dan sering digunakan di dalam amalan kuno tabib China untuk rawatan mati pucuk. Zat paling lengkap untuk menjaga keseimbangan dan normal tubuh manusia. Mampu melambatkan proses penuaan dan membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin. Ianya mampu meningkatkan stamina, menambah darah, memelihara ketegangan jasmani dan rohani dan sangat bermanafaat dalam mengaktifkan saraf dan menyembuhkan penyakit “dingin seks”.

Last edited by hairy84; 10-08-2012 at 08:46 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-2012, 07:54 PM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

INFO-INFO LAIN




CAFE AL-KHISHBUN HANYA UNTUK KAUM LELAKI SAHAJA~PERLU ORDER TERLEBIH DAHULU SEBAB SAYA TIADA STOK CAFE INI

RM55 POS RM5 Seluruh MALAYSIA

Formulasi CAFÉ AL-KHISHBUN adalah resepi Pemakanan Kesihatan yang merupakan gabungan istimewa Kopi Arabicca dan herba-herba campuran dari Tanah Arab.
Diperkaya dengan biji Habbatus Sauda (Syria) yang merupakan spesis terbaik dan dipanggang bersama dengan madu arab.
CAFÉ AL-KHISHBUN mengandungi serbuk bunga kurma 100% dari ladang kurma Madinah. Serbuk bunga kurma dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma.
Gabungan ini membantu merangsang dan memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga.
Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin, memulihkan tenaga batin dan memekatkan air mani.
Diperkaya dengan Herba Campuran Arab yang mampu berperanan dalam mengawal keseimbangan tubuh, meningkatkan sistem daya tahan tubuh untuk melawan penyakit dan memelihara sistem reproduksi lelaki.

Kandungan

Coffee Arabica, Gula, Krimer, Habbatus Sauda, Estrak Halia, Serbuk Bunga Kurma Madinah, Garam Bukit, dan herba-herba campuran dari Tanah Arab.


Cara Pengambilan

Diminum 2 kali sehari. Gunakan 1 skop pagi dan 1 skop malam. Dibancuh dengan air panas (200ml) @ secawan.

* Mulakan dengan bacaan Bismillah, selawat ke atas Rasulullah s.a.w. dan berniatlah.


Dari Saidatina Aisyah r.a. telah berkata, telah bersabda Rasulullah s.a.w. “sebaik-baik amalan kepada Allah s.w.t. adalah perbuatan yang dikerjakan secara berterusan walaupun sedikit”.
(Hadis riwayat Al-Imam Musli






~HULBA~ ADALAH SERBUK HERBA ADA DALAM SUSU ALKHISBUN..AMAT SESUAI PADA WANITA ADA MASALAH FABRIOD @ CYST YANG TERUK..PERLU DIAMBIL PADA WAKTU TENGAHARI SAHAJA..MAKAN BERSAMA MADU ASLI ATAU KURMA (BUANG BIJI KURMA DAN MASUKAN HULBA DALAM KURMA )..TETAPI HULBA PERLU DIAMBIL BERSAMA SUSU SK AL-KHISHBUN (MALAM DAN PAGI)



Sedikit info tentang Hulba al-khisbun

Hulba al-khishbun menggabungkan 7 jenis herba2 dari Tanah Arab yang bertindak untuk merawat:-

1) Membersihkan rahim dan organ dalaman akibat dari keguguran dan pembedahan.
2) Darah haid yang tidak lancar
3) Sengugut yang teruk
4) PCOS
5) Mengecutkan CYTS & FIBROID
6) Telur tidak matang
7) Tiada telur
8) Tiub Filofio tersumbat


HULBA RM45 ~POS RM5 Seluruh MALAYSIA

JIKA AMBIL PAKEJ SK AL-KHISHBUN & HULBA

RM100 SIAP POS !!! (Seluruh MALAYSIA)





PUAN NORZANA BT RAPIE
38 tahun, Pengarah Kumpulan Perintis



”Saya telah menjalani 3 pembedahan akibat keguguran sebanyak 3 kali berturut-turut. Ini telah menimbulkan pelbagai komplikasi dalam badan. Urine mengandungi kuman, darah dan protin urine yang tinggi dan berisiko terkena sakit buah pinggang dan peluang kehamilan semula yang tipis. Hampir 2 tahun berulang alik ke hospital untuk rawatan rahim dan urine. Pada bulan Februari 2010, saya telah dijemput menjadi tetamu Allah ke kota suci Mekah buat pertama kalinya. Suatu hari selepas subuh, saya berkenalan dengan seorang wanita, beliau banyak menceritakan tentang kehebatan ramuan-ramuan arab yang hanya terdapat di Tanah Arab. Saya tertarik dengan satu ramuan rahsia kaum arab mengenai kesuburan wanita dan lelaki. Keesokkan harinya saya keluar mencari ramuan2 tersebut di sekeliling kota mekah. Bukan satu perkara yang mudah, tapi kuasa Allah tiada siapa yang dapat menghalang. Saya dipertemukan dengan sebuah kedai kecil yang hanya menjual rempah ratus dan herba asli Arab. Di situlah saya belajar mengenai kehebatan herba arab ini melalui seorang tabib bernama Tabib Abdillah Bahabeer. Pelbagai resepi diperturunkan kepada saya. Menurutnya campuran herba kesuburan ini kebiasaannya diberikan kepada anak-anak dara dan teruna sebelum mereka melangsungkan perkahwinan. Ini bagi menyuburkan rahim kaum perempuan dan mengentalkan sperma kaum lelaki. Malah mereka juga mengamalkannnya sehingga dewasa untuk menguatkan tenaga batin mereka. Sehingga kini saya masih berurusan dengan tabib tersebut. Sekembalinya saya ke tanahair, saya telah mengamalkan ramuan tersebut yang dicampur dengan Susu Kambing. Saya amalkan setiap pagi dan sebelum tidur. Alhamdulillah, setelah 4 bulan mengamalkannya saya telah disahkan HAMIL lagi dan kini kandungan saya berusia 8 bulan. Segala kuman, protin dan darah yang dikesan di dalam rahim dan urine saya telah berjaya dihapuskan. Kini ramuan tersebut saya jadikan sebuah formula kesuburan dari Tanah Arab untuk saya kongsikan dengan orang ramai dan saya namakan sebagai SK AL-KHISHBUN”.

(Kami tidak mengeluarkan sebarang testimoni kejayaan produk atas nasihat beberapa orang pendakwah bagi mengelakkan sebarang laku yang membawa kepada syirik kecil kerana segala ketentuan adalah datang dari anugerah Allah s.w.t. Sebagai manusia kita hanya perlu berusaha tanpa jemu serta bertawakal….)







Bukti Penghantaran By POS








Last edited by hairy84; 19-08-2013 at 10:09 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2012, 08:16 PM
His777ham His777ham is offline
Active Member

His777ham's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,065
Poster Rank: #1924
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

susu ni untuk si isteri je ke..kalau si suami yg bermasalah..leh ke minum
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2012, 08:20 PM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by His777ham View Post
susu ni untuk si isteri je ke..kalau si suami yg bermasalah..leh ke minum
Suami isteri Sama2 Minum...contoh kalau isteri masalah suami minum sama sebagai sokongan moral kepada isteri dan penambah kesihatan ..sama macam sy buat dulu ...
Reply With Quote
  #6  
Old 13-07-2012, 08:42 AM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

selamat pagi dihari keberkatan... stok tingal 8 ... tq pada yg PM dan yg sms semalam...
Reply With Quote
  #7  
Old 13-07-2012, 09:31 AM
najibzkl najibzkl is offline
Active Member

najibzkl's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,532
Poster Rank: #2513
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

waa.. barang baik nie..
bump utk tt
__________________
PINJAMAN PERIBADI KOPERASI 2014..
Payout 90% - MASRAF AL BARAKAH - COSHARE
Untuk kakitangan kerajaan jawatan TETAP sahaja..
Call / SMS / WhatsApp : 014.219.8865
Reply With Quote
  #8  
Old 13-07-2012, 09:53 AM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by najibzkl View Post
waa.. barang baik nie..
bump utk tt
tq ... meh blanje aku MCD
Reply With Quote
  #9  
Old 13-07-2012, 09:55 AM
vavavoom vavavoom is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 25
Poster Rank: #25093
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

setin tu boleh tahan berapa lama ye?
ada flyer x?

mcm nk beli kat kwn, tp takut tersinggung plak sbb dh lama x contact kecuali kerp in touch kt fb je
kan pe sbb dulu diaorg yg introkan sy kat tmpt keje dulu
x sempat nk balas budi derang pindah jauh plak

boleh advice camna nk bg hadiah ni kat derang x?
dah la sy baru kawen kang dikata memandai2 lak
Reply With Quote
  #10  
Old 13-07-2012, 11:28 AM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Sep 2010
Posts: 11,006
Poster Rank: #247
Thanked 26 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by vavavoom View Post
setin tu boleh tahan berapa lama ye?
ada flyer x?

mcm nk beli kat kwn, tp takut tersinggung plak sbb dh lama x contact kecuali kerp in touch kt fb je
kan pe sbb dulu diaorg yg introkan sy kat tmpt keje dulu
x sempat nk balas budi derang pindah jauh plak

boleh advice camna nk bg hadiah ni kat derang x?
dah la sy baru kawen kang dikata memandai2 lak
1 BOTOL BOLEH TAHAN SEBULAN... DAN XPERLU MINUM SAMPAI SEBULAN.. MINUM DALAM 2MINGGU SAHAJA....(lebih 2 minggu xpe..agak2 period nak sampai tu stop dulu)


flyers ade.. kalau nak PM alamat...

Kalau kat FB... PM kawan tu link CG nie.. atau boleh PM website kompeni ini
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:08 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE