Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,606
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,706
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,258
More...
Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-01-2012, 01:24 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default Teknik Tahan Lama Dengan Herba Libido Gel | Atasi Pancutan Pramatang

Teknik Tahan Lama Dengan Herba Libido Gel | Atasi Pancutan Pramatang

Pancutan Pramatang Menghantui Anda?

Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda? 8)

Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!



*libido gel pakaging terbaru

*Ada kelulusan KKM

*Kuantiti 5 ml

Mahukah Anda:

* Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
* Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
* Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
* Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
* Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

Hasilnya segera dan anda tidak perlu:

* Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
* Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
* Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
* Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda -Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Gunakan LIBIDO spray pada malam Jumaat anda.
Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!


Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100% nya adalah herba.

LIBIDO spray sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya. Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini...


* Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?
* Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
* Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

MAKLUMAT LIBIDO-GEL

BAGAIMANA LIBIDO-GEL BOLEH MENJADI BEGITU.....HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana LIBIDO-Gel bertindak...
PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN
DAN KEPUASAN ... Serta - Merta!

LIBIDO-Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan.

LIBIDO-Gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Oleh itu LUPAKAN semua ini:
Quote:
SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN!
UBAT MAKAN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!
SENAMAN YANG MEMAKAN MASA TANPA KESAN!
PENANTIAN YANG MENYEKSAKAN!

SAAT - SAAT YANG MEMALUKAN!

Dengan LIBIDO-Gel, segalanya berlaku dengan segera secara semulajadi seperti aksi persetubuhan itu sendiri.

Apakah kandungan LIBIDO-Gel?

Berikut adalah antara kandungan LIBIDO-Gel ...

LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO-Gel menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO-Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO-Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO-Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO-Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar - benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Apakah sebenarnya bahan - bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?

Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan - bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan - kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki...

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO-Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan - kesan berikut pada jangka panjang.

* Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
* Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
* Merawat Kegelian Melampau.
* Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
* Merawat Nyilu-nyilu zakar.
* Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
* Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
* Menyokong kesihatan kulit zakar.
* Meningkatkan peredaran darah.
* Mengelakkan kesan keletihan.
* Meningkatkan keinginan seks.
* Meningkatkan potensi pancutan anda.


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM69.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :NLB
[/FONT][/COLOR]

Last edited by benboy; 09-03-2013 at 01:42 PM..
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-01-2012, 10:10 AM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Minyak Power VC031 | Tahan Lama | Ubat Kuat | Lelaki | Suami

Minyak Power VCO31 dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

Kandungan Minyak Power VCO31

* 98% – Minyak Kelapa Dara
* 2% – Herba Terpilih

Khasiat Minyak Power VCO31

* Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
* Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
* Menyegarkan dan menghangatkan.
* Pelayaran lancar dan jauh…

Cara Guna Minyak Power VCO31

Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Testimonial Minyak Power VCO31

Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara . Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi.
EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

Tarikh: 22 Februari 2008


Juruteknik dari Kuala Lumpur

” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Penyelia Tapak dari Puchong

Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Jurutera dari Port Dickson

” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pasangan Warga Emas dari Bangi

” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.
Beli Minyak Power VCO31 Dengan Yakin


Minyak Power VCO31 produk Bumiputera. Produk Halal.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan


(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : VC031
[/B]
  #3  
Old 19-01-2012, 06:36 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jantan Gel | Ubat Kuat | Tahan Lama | Atasi Terpancut Awal

Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.

Jantan Gel membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda.


Hasilnya? Jimak Lebih Lama dan Isteri Tersenyum Puas.

Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. Jantan Gel diformulasikan 100% dari herba melayu purba yang telah diiktiraf turun temuran dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang.
Kandungan Jantan Gel


Butea Superba

Merupakan herba dari Thailand. Di Thailand, ia dikenali sebagai Red Kwao Krua. Terkenal di Thailand sebagai penggalak seks buat kaum lelaki.

Dr Wichai Cherdshewasart sainstis di Chulalongkorn University, Thailand telah mengesahkan bahawa Butea Superba mempunyai sifat semulajadi dalam menyembuhkan penyakit mati pucuk.

Butea Superba adalah antara bahan yang terdapat dalam Jantan Gel.


Lintah

Pada zaman dahulu, lintah dijadikan minyak dan diurut pada zakar lelaki. Ia dipercayai mampu membesarkan zakar lelaki.

Kini perubatan moden telah mengakui khasiat Lintah. Khasiat Lintah terletak pada air liurnya. Air liur lintah mengandungi bahan yang mampu mencairkan dan melancarkan darah.


Gambir Serawak

Sejenis tumbuhan yang dihasilkan dari getah kayu pokok gambir yang banyak terdapat di dalam hutan Negeri Sarawak, Malaysia. Ia juga dikenali dengan nama Born, Gambier, Borneo Cat’s claw, Una de Gato dan Kerangas. Ia diperolehi di dalam hutan tebal dikawasan pendalaman di bahagian Long Panai, Marudi, Sarawak.

Keberkesanan gambir Sarawak memang telah diketahui berabad lamanya khususnya bagi penduduk-penduduk di Negeri Sarawak. Penggunaan gambir secara meluas telah menular ke semua negeri di Semenanjung Malaysia malah ke beberapa negara jiran seperti Indonesia, Brunei dan Singapura. Kesan dari penggunaan telah terbukti memberikan hasil yang luar biasa dan lebih murah berbanding ubat moden yang menelan belanja yang tinggi.

Cara Guna Jantan Gel

Picit sedikit gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.

Kami mengesyorkan anda menggunkan Jantan Gel selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan Jantan Gel mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Jantan Gel tidak memberbahayakan.

Cara penggunaan berserta gambar ada disertakan sekali.

Perhatian! Jika anda pengguna Jantan Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 1 jam (lebih lama lebih baik).
Beli Jantan Gel Dengan Yakin


kementerian kesihatan malaysia Jantan Gel berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT091202590K

Jantan Gel produk Bumiputera. Produk Halal.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan


(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM59.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
POSLAJU RM 6 SEMENANJUNG
POSLAJU RM 9 SABAH SARAWAK

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : JTNGL
  #4  
Old 20-01-2012, 04:08 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Sensaoil | Besar | Panjangkan | Zakar | Tahan Lama

Sensaoil dihasilkan dengan ekstrak lintah dan herba-herba terpilih dalam membantu memulihkan masalah-masalah kesihatan dalaman yang dialami oleh kaum lelaki. Dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek kualiti serta kebersihan setiap produk. Ramai lelaki telah berterima kasih kepada sensaoil kerana menjadikan mereka lelaki dambaan wanita.
Khasiat Sensaoil
[img]http://***************/images/sensaoil.jpg[/img]
* Membesar dan memanjangkan saiz zakar
* Menguatkan pancutan mani
* Menjaga aliran darah pada bahagian zakar
* Mengelakkan ejakulasi pra matang agar tahan lebih lama
* Memaksimukan ereksi agar lebih tegang dan keras
* Menjadi lebih bertenaga dan tidak mudah tewas
* Mengembirakan isteri tersayang
* Merangsang seksual daripada bau
* Menambah nikmat dalam persetubuhan
* Mengembalikan tenaga seksual anda seperti zaman remaja
* Memberikan daya ketegangan dan ketahanan yang maksimum

Kandungan Sensaoil

Hirudin

Membantu menghalang pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah. Hirudin juga mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan, sakit dan kejang otot serta sengal-sengal badan.

Histamin

Membantu mengatasi masalah alat sulit yang kecil, mengecut, pendek, lemah tenaga batin, mati pucuk serta menghilangkan rasa dingin terhadap pasangan.

Pheromone

Merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan.

Halia Bara

Boleh merangsang peredaran darah yang lemah, meningkatkan rangsangan seksual terhadap pasangan, membantu menguatkan tenaga batin serta melegakan kembung perut dan penyakit angin pasang bagi



CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM44.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SSO
  #5  
Old 21-01-2012, 10:44 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Ketahui Rahsia Yang Diiktiraf Oleh Pakar Kesihatan dan Kajian Sainstifik Yang Mampu...

* Memberikan Anda Zakar Yang Panjang, Besar dan Lebih Keras Semasa Tegang.
* Menambah Stamina Seks Anda.
* Lebih Power dan Kepuasan Yang Hebat!

Sedekad yang lalu, pengasas kami mencari ramuan hebat dalam membantu lelaki mencapai kepuasan seksual. Kini kami telah berjaya menghasilkan satu formula yang mampu membantu para lelaki menambah saiz zakar mereka sekaligus membantu mereka mencapai kepuasan dalam hubungan seks bersama pasangan mereka. Kami memperkenalkan Vigrx Plus, Pill Khusus Lelaki No 1 Di USA.
Bagaimana Vigrx Plus Berfungsi?

Zakar lelaki mempunyai 2 silinder yang dipanggil Corpora Cavernosa yang mana bila anda terangsang, silinder ini akan mengembang dan dipenuhi darah yang mana akan membuatkan zakar anda ereksi a.k.a tegang.

Kapasiti Corpora Cavernosa mengembang dan disi darah adalah limit tahap ketegangan dan saiz zakar anda dan fungsi ini akan berkurangan berkadar dengan usia anda. Ini sebabnya semakin berusia anda, semakin kurang tegang zakar anda.

Kajian klinikal pakar kesihatan kami telah menemui yang tisu zakar di Corpora Cavernosa boleh dinaikkan keupayaannya dan berfungsi dengan lebih efektif bila diberikan nutrien yang bersesuaian.

Dengan kajian ini, kami menghasilkan Vigrx Plus, pill yang mengandungi 100% herba yang berkualiti tinggi dan baik untuk kesihatan zakar lelaki.

Baru-baru ini kami menambah satu bahan istimewa, Bioperene yang terbukti secara klinikal di USA, mampu menambah kadar penyerapan nutrien yang ada dalam Vigrx Plus terus kedalam zakar anda.
Jangkamasa Perubahan Selepas Pengambilan Vigrx Plus

Bulan Pertama: Anggap ini sebagai pembinaan tapak asas yang kukuh. Pengambilan Vigrx Plus pada bulan pertama sangat penting. Ia akan membantu anda membina blok asas untuk zakar yang lebih besar dan ereksi yang lebih padat.

Bulan Kedua: Sekarang ia lebih mengujakan. Anda akan dapat melihat perubahan drastik pada zakar anda dari segi saiz semasa ereksi. Anda juga akan perasan stamina tambahan sewaktu hubungan seks.

Bulan Ketiga: Sekarnag bila anda ereksi, zakar anda kelihatan lebih mantap, keras, besar dari sebelum ini.

Bulan Keempat-12: Apa lagi yang anda mahukan? Selepas 4 bulan, hasilnya menakjubkan. Ingat, lebih lama anda amalkan Vigrx Plus, lebih bagus hasilnya.

Sudah tentu setiap lelaki akan mengambil masa yang berbeza untuk merasai perubahannya. Jadi adalah amat penting untuk anda mengambil Vigrx Plus mengikut sukatan yang disarankan.


Kajian Klinikal Terhadap Vigrx Plus

* Meningkatkan kesihatan seksual lelaki secara keseluruhannya
* Menambah saiz ketegangan zakar dari segi kepanjangan dan kelebaran.
* Menguatkan zakar
* Membantu pengaliran darah dizakar.
* Menambah hormon kelakian
* Menambah stamina lelaki


Kandungan Herba Dalam Vigrx Plus

Bioperine - Terbukti secara klinikal mampu membantu tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik. Dalam bahasa mudah, Bioperine membantu suplemen lebih berkesan.

Damiana - Telah digunakan secara meluas oleh mayarakat Amerika Tengah dan Amerika Selatan sejak zaman Mayans sebagai pengalak seksual lelaki. Damiana terbukti mampu menambah stamina seksual, menguatkan ereksi dan memperbaiki orgasme lelaki.

Tribulus Terrestris - Di Eropah, tanaman yang juga dikenal dengan nama ''Puncture Vine'' atau Caltrop ini telah digunakan sebagai herba stimulan untuk meningkatkan libido (kemampuan seksual) lelaki dan wanita sejak berabad-abad yang lalu. Selain itu, tanaman ini juga digunakan dalam perubatan hati, ginjal, serta penyakit saluran pencernaan. Tribulus dapat membantu masalah seksual kerana memiliki komponen yang disebut protodioscin. Zat ini akan diubah menjadi hormon dehidroepiandosteron atau DHEA, yang merupakan stimulan untuk penghasilan hormon testosteron dan estrogen. Secara ringkasnya, tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.

Epimedium Sagittatum - Juga dikenali sebagai "Horny Goat Weed". Epimedium digunakan ribuan tahun dahulu dichina sebagai pengalak seks. Kajian sainstifik telah menemui icariin sebagai bahan aktif dalam Epimedium. Icariin terbukti mampu merawat masalah mati pucuk lelaki. Satu lagi kebaikkan Epimedium adalah ia mampu mengalak lebih banyak pengaliran darah pada zakar.

Ginkgo Biloba - Ginkgo biloba digunakan dalam perubatan tradisional untuk memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan. Ginkgo digunakan secara meluas di Jerman dan Perancis untuk penyakit Alzheimer dan penyakit lain berkaitan otak dan mental. 2 komponen penting dalam ginkgo biloba adalah flavonoid dan terpenoid. Flavonoid mempunyai kesan antioksidan yang berpotensi tinggi dengan melindungi saraf, otot jantung, saluran darah dan retina daripada rosak. Manakala terpenoid memperbaiki aliran darah dengan mengembangkan saluran darah dan mengurangkan kelekitan platlet. Selain itu, ginkgo juga meningkatkan pengaliran darah ke penis seterusnya menyokong dan mengekalkan ereksi apabila mendapat rangsangan seks.

Panax Ginseng - Dalam perubatan tradisional Cina, Panax ginseng menguatkan tenaga Yang, membantu melancarkan pengaliran darah, menambah bilangan darah, menguatkan badan, memulihkan tenaga dan 1001 lagi khasiat.

Saw Palmetto Berry - dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.

Muira Puama Bark Extract - Digunakan untuk mengembalikan kekuatan seksual lelaki dan menambah nafsu seksual lelaki. Kajian yang dijalankan menunjukkan 62% lelaki yang mengalami masalah seksual mendapat kebaikkan selepas mengambil Ekstrak Muira Pauma.

Catuaba Bark Extract - Sejarahwan mengatakan herba ini mula terkenal di Brazil sebagai pengalak seks. Ia dikatakan sesiapa yang mengamalkannya akan mula mendapat mimpi basah dan diikuti dengan penambahan nafsu seksual.

Hawthorn Berry - Hawthorn kaya dengan bioflavonoids, yang mana ia mampu melegakan arteri. Gabungan ini merupakan antioksidan yang kuat yang mampu meningkatkan perjalanan darah dan oksigen ke hati.


BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM279.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :VGRXP
  #6  
Old 24-01-2012, 07:17 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Androextender Alat Besar Dan Panjangkan Zkr-Disyorkan Doktor Dunia

[img]http://***************/images/androextender.gif[/img]

Androextender merupakan salah satu alat penambah saiz yang mendapat pengiktirafan pakar-pakar perubatan seluruh dunia.

Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Androextender diklinik dan hospital mereka. Material berkualiti tinggi dan selamat dari aspek kesihatan telah digunakan untuk mencipta Androextender.

Androextender menggunakan konsep daya reganggan secara perlahan kepada zakar. Androextender boleh dipakai ketika anda berdiri, berjalan mahupun sedang duduk dan Androextender akan mengenakan daya reganggan antara 600-1500 gram terhadap zakar anda. Ini akan membuatkan sel-sel ditisu zakar anda berkembang dan bertambah secara semulajadi sekaligus memanjangkan dan membesarkan zakar anda.

Fungsi Androextender

Androextender terbukti secara sainstifik mampu memanjangkan zakar secara puratanya sebanyak 4 cm selepas penggunaan 3-6 bulan. Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Androextender. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Androextender yang lebih lama. Androextender bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Androextender telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan kembali zakar sebanyak 40%.

Berdasarkan kajian yang dijalankan dimana penggunaan Androextender selama 3-6 bulan:-

1. Pemanjangan kekal pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
2. Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
3. Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
4. Meluruskan zakar sebanyak 40% .


Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Androextender selama 3-6 bulan. Lebih lama anda guna Androextender, maka zakar anda mampu bertambah panjang dan besar lagi.

Soalan-Soalan Lazim Berkenaan Androextender

Berapa usia yang sesuai untuk menggunakan Androextender?

Umur yang sesuai adalah sekita 18-60 tahun. Dalam kajian saintifk yang kami lakukan ada terdapat mereka yang berumur lebih 60 tahun dan mereka mendapat manfaat dari Androextender. Jadi ini jelas menunjukkan umur bukan penghalang untuk proses penambahan saiz zakar.

Adakah daya tarikkan pada zakar boleh menyebabkan kerosakan pada zakar ketika tegang?

Tidak, zakar anda akan tetap tegang seperti biasa dimana saiz zakar telah pun bertambah. Androextender menambah saiz zakar baik ketika layu mahupun tegang.Hasilnya seks yang lebih hebat dapat anda kecapi.

Adakah Androextender membantu meluruskan zakar bengkok?

Ya, dengaan penggunaan selama 6-7 bulan Androextender mampu meluruskan zakar sehingga 40%. Ini terbukti melalui kajian saintifik.

Adakah pemanjangan zakar menyebabkan zakar menjadi kurus?

Tidak. Penambahan saiz zakar adalah sekata dari segi kepanjangan dan kelebaran. Jadi bila zakar anda semakin panjang, kelebaran zakar pun akan bertambah. Ini terhasil kerana bertambahnya tisu-tisu baru pada zakar.

Adakah saya perlu membuka Androextender ketika membuang air?

Ya, selepas selesai urusan, pakai kembali Androextender.

Zakar saya tegang ketika memakai Androextender, apa akana berlaku?

Tiada apa yang akan berlaku. Alat akan tercabut secara automatik.

Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna Androextender?

Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

Ada risiko ke guna Androextender?

Tiada risiko jika segala arahan dipatuhi.

Adakah pertambahan saiz berlaku masa zakar layu dan tegang?

Ya, penambahan saiz berlaku baik semasa zakar sedang tegang mahupun zakar sedang layu.

Adakah hasilnya kekal?

Ya, hasilnya kekal kerana tisu-tisu zakar telah bertambah.

Sakit atau tidak?

Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

Boleh saya guna pada waktu tidur?

Tidak. Kami tidak mengsyorkan anda memakai Androextender waktu tidur, sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar kita melecet.

Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan Androextender?

Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa.

Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?

Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum menggunakan Androextender?

Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

Berapa lama perlu saya memakai Androextender dalam sehari?

Peralatan ini harus diguna selama 9 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 10 minit selepas 2 jam memakainya. Dan kemudian anda boleh teruskan memakai Androextender. Bagaimanapun ini terpulang pada anda. Zakar setiap lelaki berbeza. Ada yang sensitif jadi mereka memerlukan rehat selepas 2 jam penggunaan. Ada yang tidak perlu rehat. Maklumat lanjut cara menggunakan Andropenis ada diberi semasa pembelian.
Beli Androextender Dengan Yakin

Androextender diiktiraf oleh pakar perubatan.


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM499.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :ADREX
  #7  
Old 25-01-2012, 11:23 AM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Losyen Power 3 Lines | Melegakan | Menguatkan Otot | Melancarkan Darah | Zakar
[IMG]http://***************/images/lotion%20power.jpg[/IMG]
Losyen Power 3 Lines diformulasi khusus untuk kegunaan mengurut zakar. Ianya berfungsi melegakan zakar, mengembangkan zakar, melancarkan darah dikawasan zakar, menguatkan otot-otot zakar dan membuatkan zakar tahan lama dan lasak.
Kandungan Losyen Power 3 Lines

Minyak Kelapa Dara

Minyak Kelapa dara sangat membantu untuk pembentukan sel baru sekaligus menggantikan sel-sel mati. Kulit akan kembali anjal , lembut dan gebu.

Halia

Halia dikatakan dapat membantu menghadamkan makanan, menguatkan tenaga batin, menambahkan air mani dan membuang angin yang terdapat di dalam usus kecil dan usus besar.

Mas Cotek

Mas Cotek mampu meningkatkan daya ketegangan alat kelamin, selain menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan, mencantikkan dan melicinkan kulit serta awet muda.

Habbatus Sauda

Habbatus Sauda mengandungi 1001 khasiat sehinggakan Rasulullah bersabda bahawa Habbatus Sauda mampu menyembuhkan segala penyakit kecuali mati.

Cengkih

Cengkih mampu melancarkan peredaran darah dizakar dan sekaligus dikatakan mampu merawat mati pucuk dan cepat pancut dikalangan lelaki.

Kulit Kayu Manis

Mengandungi bahan aktioksida yang sangat tinggi.

Beli Losyen Power 3 Lines Dengan Yakin

Losyen Power 3 Lines berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT080600197K

Losyen Power 3 Lines dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :[B]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :L3L
  #8  
Old 27-01-2012, 11:08 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

SensaCream Menambah Saiz Zakar, Keras Dan Tahan Lama
[IMG]http://***************/images/sensacream2.jpg[/IMG]
Sensacream dihasilkan berasaskan gabungan ekstrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Sensacream dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang telah terbukti dengan keberkesanan dalam merawat mati pucuk dan lemah tenaga batin. Sensacream adalah penyelesaian kepada semua masalah lelaki terutamanya bagi mereka yang inginkan saiz zakar yang besar, panjang, keras dan tahan lama.
Khasiat Sensacream

* Merawat sakit otot, kekejangan dan sengal badan
* Membesar dan memanjangkan saiz zakar
* Melambatkan ejakulasi agar tahan lama
* Memaksimumkan ereksi agar zakar lebih tegang dan keras
* Melancarkan perjalanan darah zakar
* Mengurangkan pembekuan darah zakar
* Membesarkan diameter saluran darahzakar
* Ransangan seksual melalui bau agar menghairahkan pasangan
* Lebih berkesan disapu pada waktu pagi


Kandungan Sensacream

Hirudin

Hirudin dapat menggurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.Apabila hirudin meresap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam saluran darah ianya mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan,sakit otot,kejang otot dan sengal-sengal badan.

Pheromone

Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan. Ia juga dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin(intercourse),meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.

Histamin

Histamin berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.Histamin juga dapat menyelesaikan masalah seperti mati pucuk(erectile dysfuntion), rasa dingin terhadap pasangan dan juga mampu merawat masalah zakar kecil,megecut,pendek dan lemah tenaga batin.

Minyak Zaitun

Minyak zaitun menjadi bahan penghantar bagi Histamin,Hirudin,Hyaluronidase untuk meresap ke dalam pembuluh darah. Ianya juga terbukti sangat baik untuk penjagaaan dan kelembapan kulit terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.

Halia

Curcumin yang terkandung dalam halia(zingiber officinale) boleh merangsang peredaran darah yang lemah serta meningkatkan rangsangan seksual terdadap pasangan dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

Lada Hitam

Lada Hitam(piper Nigram) mengandungi bahan yang membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta sebagai pembekal nutrisi untuk kesihatan badan.
Beli Sensacream Dengan Yakin

Sensacream berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT100100943K

Sensacream dihasilkan dikilang Bumiputera. Produk Halal.

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM49.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SCR
  #9  
Old 28-01-2012, 12:36 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kapsul Gali-Gali | Menambah Nafsu Seksual | Tahan Lama



Khasiat Kapsul Gali-Gali

* Menambah kekuatan dan daya tahan seksual
* Menambah nafsu seksual
* Mencegah pancutan pra matang
* Memantapkan ereksi zakar serta zakar lebih keras


Aturan Makan Kapsul Gali-Gali

Makan 1 atau 2 biji kapsul Gali-Gali sejam sebelum hubungan seks. Jangan melebihi 2 kapsul sehari.

Harga diatas adalah untuk 20 biji kapsul Gali-Gali.

Perhatian! Gali-gali adalah antara ubat kuat lelaki yang paling kuat dalam simpanan kami. Mereka yang mempunyai masalah jantung dan darah tinggi dilarang mengambil ubat ini.


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM59.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :KGG
  #10  
Old 29-01-2012, 10:07 PM
benboy benboy is online now
CG Hardcore

benboy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2010
Posts: 62,772
Poster Rank: #8
Blog Entries: 2
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Love Ring Cincin Penambat Zakar | Keraskan Zakar

Love Ring adalah cincin penambat zakar yang mampu membantu mengeraskan zakar lelaki dan memberikan kelainan kepada isteri anda.

Love Ring dipakai pada pangkal zakar. Manik-manik halus pula dituju pada klitoris isteri. Manik-manik tersebut akan memberikan rasa nikmat pada faraj isteri.

Love Ring boleh diguna berulang kali. Selepas guna, basuh dan simpan ditempat kering dan sejuk


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[IMG]http://***************/images/maybank2u.gif[/IMG]

[IMG]http://***************/images/bsn%20logo%20kecil.jpeg[/IMG]

1. Bankin RM24.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :LVR
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:24 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE