Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Introducing Brokers (IB) / White Label

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,291
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,878
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,294
More...
Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 17-01-2012, 01:50 PM
nubiefx nubiefx is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (-1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 5,444
Poster Rank: #660
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

bape kos nak belajar ni?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 17-01-2012, 02:03 PM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,037
Poster Rank: #1917
Blog Entries: 1
Thanked 99 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nubiefx View Post
bape kos nak belajar ni?
free bos...segala-galanya adalah percuma dr saya dan rakan2 disana. kalau nak belajar online PC to PC pon boleh....

http://nahnufx.blogspot.com/p/belaja...-pc-to-pc.html

tapi kena set masa dan hari dengan saya takut sibuk dok pi bank dan urus depo-wdraw
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
Reply With Quote
  #103  
Old 17-01-2012, 02:15 PM
SorrentoFX SorrentoFX is offline
Normal Member

SorrentoFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 317
Poster Rank: #7538
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nubiefx View Post
bape kos nak belajar ni?
mmg terbaekkk...saya bermula dengan melawat blog en nahnu

sampai skang pon dok lawat lg
Reply With Quote
  #104  
Old 17-01-2012, 02:23 PM
imutm imutm is offline
Active Member

imutm's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,363
Poster Rank: #1664
Thanked 1 Time
Active Level
Default

murni sungguh usaha...free...mari ramai2 kita blajar...kalo tmpat lain huh paling murah pun RM500 ke atas...cam mana nak belajar nih
Reply With Quote
  #105  
Old 17-01-2012, 03:53 PM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,037
Poster Rank: #1917
Blog Entries: 1
Thanked 99 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imutm View Post
murni sungguh usaha...free...mari ramai2 kita blajar...kalo tmpat lain huh paling murah pun RM500 ke atas...cam mana nak belajar nih
tuan bermula membaca kat laman blog saya...then special kes kalau tk faham kita set masa belajar online pc to pc....ada page kat blog saya berkenaan yg ni
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
Reply With Quote
  #106  
Old 17-01-2012, 07:21 PM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,037
Poster Rank: #1917
Blog Entries: 1
Thanked 99 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imutm View Post
murni sungguh usaha...free...mari ramai2 kita blajar...kalo tmpat lain huh paling murah pun RM500 ke atas...cam mana nak belajar nih
tunggu...lepas ni saya wat video plak...biar tgk video tu terus faham camana nak bermula...dalam proses nak buat. cuma masa jer belum mengizinkan
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
Reply With Quote
  #107  
Old 18-01-2012, 10:01 AM
SorrentoFX SorrentoFX is offline
Normal Member

SorrentoFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 317
Poster Rank: #7538
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nahnufrx View Post
tunggu...lepas ni saya wat video plak...biar tgk video tu terus faham camana nak bermula...dalam proses nak buat. cuma masa jer belum mengizinkan
BUMP utk TT sekali lg pagi ni sempena niat murni utk buat video bg new comer. Jgn lupa nnt masuk simpan kat blog tuan yer
Reply With Quote
  #108  
Old 19-01-2012, 10:26 PM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,037
Poster Rank: #1917
Blog Entries: 1
Thanked 99 Times
Active Level
My Mood:
Default

senyap jer bump skit utk diri sendiri...BUMP!!!!
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
Reply With Quote
  #109  
Old 21-01-2012, 09:49 PM
SorrentoFX SorrentoFX is offline
Normal Member

SorrentoFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 317
Poster Rank: #7538
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

salam masta nahnu, nak tanya ni...bila nak buat forex training tour?
Reply With Quote
  #110  
Old 26-01-2012, 06:41 PM
SorrentoFX SorrentoFX is offline
Normal Member

SorrentoFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 317
Poster Rank: #7538
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nahnufrx View Post
insya allah...malah dari masa ke masa saya akan menambah baik blog ni supaya lbh byk maklumat/ cara trading / indicator atau sebagainya....dan yang paling penting saya nak buat kat dalam ni semuanya free....khas utk visitor

saya harap kita dpt menjayakan misi pertama cuti2 forex...kita berkumpul sambil minum teh dan jamuan...biar balkoni kat luar tu penuh dengan geng2 kita





http://nahnufx.blogspot.com/p/cuti-c...ramai2jom.html


Visitor baru harap dapat isi web form utk perkenalkan diri. Bukannya apa, nnt mudah saya nak hanta email utk apa2 sahaja update
salam en nahnu....jadi ker program cuti forex kita ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:14 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE