Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-12-2011, 12:06 PM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,149
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Jam Azan Digital. Pastikan Rumah Anda Ada Sebijik!!! PERCUMA Kompas Kiblat.




Memperkenalkan - satu lagi produk MUSTI MILIK dari HyperStore - Jam Azan Digital. Jam ini akan mengingatkan anda apabila masuk waktu solat. Tiada lagi alasan untuk melewat-lewatkan solat fardhu - melainkan anda sengaja menangguhkan2kannya.

Kat bawah ni Gambar jam tu :







PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN!!!





Ciri - Ciri Jam Azan Digital :

=> Masa Azan Untuk Bandar Di Seluruh Dunia
=> Azan Akan Berkumandang Setiap Kali Masuk Waktu Solat Fardu
=> Peringatan Masa Solat
=> Arah Kiblat Dari Utara
=> Paparan Suhu Bilik Semasa
=> Paparan Jam Yang Besar Dan Jelas
=> Kalendar Hijrah Dan Masihi
=> Penggera Waktu Subuh
=> Penggera Biasa
=> Dua Jam Loceng Harian
=> Paparan yang besar dan jelas
=> Boleh Digantung Di Dinding Atau Diletakkan Di Atas Meja
=> Panduan pengguna/Manual (Bahasa Inggeris dan Bahasa Arab)
=> JAMINAN 1 tahun (Disertakan kad jaminan)
=> Terdapat pilihan menggunakan 4 bateri AA atau adapter
(Bateri AA dan Adapter tidak disediakan).
=> Ketahanan bateri - 6 hingga 7 bulan dengan penggunaan penggera azan & volume maximum. tanpa penggera Azan, boleh cecah 3 tahun lebih!!
Quote:
pengalaman saya sendiri.. pakai bateri biasa (bukan heavy), azan setiap masa (volume max) bertahan hanya 2 BULAN saja. Kalau pakai heavy duty battery spt duracel, energizer - maybe lebih lama. Kalau nak lagi cun, beli jer plug utk cucuk kat jam ni (direct pakai current) - jam akan sentiasa on selagi tak blackout..

Saiz : 22.5 cm x 21.4 cm


Harga : RM170 (PM untuk nego!!)
Penghantaran : PERCUMAAAA!!!




Cara Membuat Pembelian

Segala pembayaran hendaklah di buat melalui akaun di bawah ini :

No. Akaun : 163019436250
Nama : Sumri Mat Yajid
email : [email protected] (jika pembayaran dilakukan menggunakan Maybank2u)

Bayaran juga boleh dibuat melalui paypal :

Paypal email : [email protected]. Hubungi kami untuk mendapatkan harga dengan rate PAYPAL

Sila email maklumat / screenshot bukti pembayaran dan perincian produk yang dipesan serta alamat ke email [email protected].

Bagi pembayaran menggunakan Mesin Deposit Tunai, sila SMS "JAM AZAN", kuantiti, jumlah bayaran, waktu bayaran dibuat, alamat penghantaran dan no telefon untuk dihubungi ke nombor 01116536240

Selepas pihak kami mengesahkan pembayaran, kami akan memproses pesanan dan membuat penghantaran dalam masa 24 jam. Kami akan email/SMS tracking number pesanan yang dihantar kepada pelanggan sebagai rujukan.

Quote:
Hubungi Kami Untuk Sebarang Pertanyaan :
SMS / Call : 01116536240
email : [email protected]
atau
Just PM

TESTIMONI

Quote:
pengalaman saya sendiri.. pakai bateri biasa (bukan heavy), azan setiap masa (volume max) bertahan hanya 2 BULAN saja. Kalau pakai heavy duty battery spt duracel, energizer - maybe lebih lama. Kalau nak lagi cun, beli jer plug utk cucuk kat jam ni (direct pakai current) - jam akan sentiasa on selagi tak blackout..
Quote:
Originally Posted by wira_laju View Post
jam dah sampai,mmg best,hari2 ader azan dalam rumah ingatkan aku sembayang.harga yg murah.terbaikk.

Last edited by husinlempoyang; 09-04-2013 at 04:47 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-12-2011, 07:27 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,149
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

up untuk barang baik!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 14-12-2011, 12:16 AM
badruttamam badruttamam is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 58
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Interesting. So dah xblh lambat2 solat. Bagus nie.
Reply With Quote
  #4  
Old 14-12-2011, 08:49 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,149
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by badruttamam View Post
Interesting. So dah xblh lambat2 solat. Bagus nie.
kalau lambat jugak.. mmg masalh disiplin diri la tuuu...
Reply With Quote
  #5  
Old 14-12-2011, 09:36 AM
puyuk puyuk is offline
Active Plus

puyuk's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,526
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cod mane bro?
__________________
UITM ALUMNI
Reply With Quote
  #6  
Old 14-12-2011, 09:42 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,149
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyuk View Post
cod mane bro?
Kuala terengganu...
Reply With Quote
  #7  
Old 14-12-2011, 09:44 AM
wira_laju wira_laju is offline
Active Plus

wira_laju's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 3,354
Thanks (Received): 99
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

camner kita nak setting waktu azan tu.
Reply With Quote
  #8  
Old 14-12-2011, 09:48 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,149
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wira_laju View Post
camner kita nak setting waktu azan tu.
ada ditunjukkan dalam manual pengguna yang disertakan.
Reply With Quote
  #9  
Old 14-12-2011, 09:53 AM
mazri_myie mazri_myie is offline
Active Plus

mazri_myie's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 4,289
Thanks (Received): 255
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

molek jam ni..tp ambo install apps azan + kiblat doh kat handset ambo

tu pon bgn subuh 6.30 jgk..huhu
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 14-12-2011, 09:55 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,149
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mazri_myie View Post
molek jam ni..tp ambo install apps azan + kiblat doh kat handset ambo

tu pon bgn subuh 6.30 jgk..huhu
haha.. hok tu kena pakai 'jam asli'... biar mak / ayah gerok.. baru deras bangun...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold