Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,161
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,375
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,158
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-11-2011, 04:54 PM
Neo Neo is offline
Super Active Member

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,859
Poster Rank: #742
Blog Entries: 3
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default ★☆★ Blogwalking Secara Automatik Dengan RM50! Unofficial RefererX Mini Thread ★☆★

Memperkenalkan..




Anda ada blog atau website TAPI..
  • Tiada trafik dan pelawat?
  • Tiada masa nak blogwalking?
  • Masih tercari-cari cara untuk tingkatkan trafik blog?
  • Malas nak blogwalking secara manual?
  • Mencari trafik real human yang berkualiti?

Berita baik untuk anda, selaku affiliate rasmi RefererX Mini saya ingin menawarkan rebet kepada anda sebanyak RM8/$3 (maknanya anda hanya perlu bayar saya RM 50/$14!) dan support melalui YM jika anda membeli melalui saya.

Cara-cara pembelian, akan diterangkan melalui PM. Terima kasih.

Harga RefererX versi mini ini hanya RM58/$17 sahaja dan amat sesuai untuk para blogger yang ingin berjinak dalam dunia blog. Dengan pembelian RefererX Mini anda akan juga mendapat FREE upgrade dan support sepanjang hayat.

Nanti dulu!

Dan sekiranya satu hari nanti anda sudah bersedia/inginkan full version anda hanya perlu membayar harga RefererX full version yang terkini ditolak dengan RM58/$17.

Apa tunggu lagi, mari ramai-ramai kita grab!

Testimoni daripada para pengguna RX :

http://bit.ly/testiwc - testimoni RX di wangcyber
http://bit.ly/testicg - testimoni RX di carigold

Buyer List
1. keyro
2. sahran4441 (Testimoni)
3. MyWork
4. perantauan ← Dah upgrade, terbaik!
5. fbiotai93
6. rebellion
7. heischenta


P/s : Kepada buyer, jangan lupa ada saya di YM, ikhwan.bahari

Anda juga boleh add bro Azlan (pencipta software) di Gtalk, coolazlan. TQ
__________________

Last edited by Neo; 19-11-2011 at 09:01 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 01-11-2011, 04:55 PM
Neo Neo is offline
Super Active Member

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,859
Poster Rank: #742
Blog Entries: 3
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default

Untuk mengelakkan kekeliruan harga kepada para pembeli, saya ingin membuat sedikit penerangan ringkas.



Selain rebet, apa lagi yang anda dapat? Support daripada saya melalui YM, ikhwan.bahari (priceless)
Isya-Allah, selagi saya dapat bantu, saya bantu.

-------------------

Pengumuman penting kepada semua pengguna Referer versi mini dan full. Saya baru ber-gtalk dengan bro Azlan, pencipta software ini. Dia memberitahu saya supaya pengguna RX tidak menyalahguna software yang dibeli.

Anda dilarang :

1. Mempromosikan landing page.
2. Spam chatbox pemilik blog lain.
3. Letak link blog/website di ruangan mesej.

Anda digalakkan :

1. Blast ke chatbox 5 kali seminggu.
2. Jika ingin mempromosi lebih sekali sehari, gunakan nama dan mesej yang berlainan.
3. Gunakan mesej yang friendly seperti 'blogwalking sini sebentar', 'jalan-jalan disini..'

TQ.

-------------------

Khas untuk pengguna RX - Cara cepat untuk dapatkan URL - 5 minit untuk 5k


Cara :

1. Dapatkan/download free sofware ni : hxxp://www.nirsoft.net/utils/url_string_grabber.html

2. Buka browser IE .. ( sofware ni jalan dengan IE sahaja )

3. Run sofware tadi..

4. Untuk dapatkan url blogspot buka web ni : _http://www.blogger.com/changes10.g

* web ni sentiasa update URL baru mengikut update blogger world ..

5. Tadaaa... sekarang tengok paparan sofware tadi... dia sedang menyedut semua url yang terdapat dalam page tersebut.. jumlahnya tidak kurang 5k.. dan akan siap dalam beberapa minit sahaja ( biasanya tak lebih 5 minit )

6. Copy semua url yang lekat dalam sofware .. paste dalam excel.. dan buang la apa yang tak patut..

7. Bersihkan url tu dari duplicate dan sebagainya.. ( Biasanya 5k tu adalah url bersih ! .. tiada duplicate.. )

8. Jika berhajat nak grabe url lain pulak.. hanya buka web/blog yang kita nak grab .. semua url yang ada dalam page tersebut akan disedut dengan jayanya..


Sumber : http://bit.ly/uGKjaJ
__________________

Last edited by Neo; 11-11-2011 at 03:25 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2011, 04:55 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 17,900
Poster Rank: #102
Blog Entries: 1
Thanked 465 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Neo View Post
Memperkenalkan..




Anda ada blog atau website TAPI..
  • Tiada trafik dan pelawat?
  • Tiada masa nak blogwalking?
  • Masih tercari-cari cara untuk tingkatkan trafik blog?
  • Malas nak blogwalking secara manual?
  • Mencari trafik real human yang berkualiti?

Berita baik untuk anda, selaku affiliate rasmi RefererX Mini saya ingin menawarkan rebet kepada sebanyak RM8 dan support melalui YM jika anda membeli melalui saya.

Cara-cara pembelian, akan diterangkan melalui PM. Terima kasih.

Harga RefererX versi mini ini hanya RM58/$17 sahaja dan amat sesuai untuk para blogger yang ingin berjinak dalam dunia blog. Dengan pembelian RefererX Mini anda akan juga mendapat FREE upgrade dan support sepanjang hayat.

Nanti dulu!

Dan sekiranya satu hari nanti anda sudah bersedia/inginkan full version anda hanya perlu membayar harga RefererX full version yang terkini ditolak dengan RM58/$17.

Apa tunggu lagi, mari ramai-ramai kita grab!

Testimoni daripada para pengguna RX :

http://bit.ly/testiwc - testimoni RX di wangcyber
http://bit.ly/testicg - testimoni RX di carigold
wah ada kedai abru..reseller ker ni
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2011, 04:56 PM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
Legendary Member

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 17,672
Poster Rank: #104
Blog Entries: 3
Thanked 384 Times
Active Level
My Mood:
Default

den baru angkat semalam. Bro lambat skit. kalau tak amik kat bro
Reply With Quote
  #5  
Old 01-11-2011, 04:57 PM
Neo Neo is offline
Super Active Member

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,859
Poster Rank: #742
Blog Entries: 3
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DreamCatcher View Post
den baru angkat semalam. Bro lambat skit. kalau tak amik kat bro
Pondok buruk je.. Saje nak promote barang baik..
Buatan tempatan lak tu

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
wah ada kedai abru..reseller ker ni
Tak pe bro.. Tak ada rezeki la tu.. Ada YM tak? Roger2 la aku..
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 01-11-2011, 04:59 PM
Neo Neo is offline
Super Active Member

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,859
Poster Rank: #742
Blog Entries: 3
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Neo View Post
Sedikit testimoni daripada aku setelah 4 hari run RefererX..





LIKE meningkat dari 122 ke 131 manakala FOLLOWER naik 20 orang
Pengalaman sendiri guna RX full version selama 4 hari.. Terbaik wokk..
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 01-11-2011, 05:02 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 17,900
Poster Rank: #102
Blog Entries: 1
Thanked 465 Times
Active Level
My Mood:
Default

software ni ada username or login ker
Reply With Quote
  #8  
Old 01-11-2011, 05:07 PM
Neo Neo is offline
Super Active Member

Neo's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Oct 2009
Location: Cpanel
Posts: 4,859
Poster Rank: #742
Blog Entries: 3
Thanked 40 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
software ni ada username or login ker
Ada username dgn password.. Org brdaftar je leh masuk
Sbb benda ni online ikut server..
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 01-11-2011, 05:08 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 17,900
Poster Rank: #102
Blog Entries: 1
Thanked 465 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Neo View Post
Ada username dgn password.. Org brdaftar je leh masuk
Sbb benda ni online ikut server..
kena daftar dulu la...kat mna nk daftar
Reply With Quote
  #10  
Old 01-11-2011, 05:10 PM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
Legendary Member

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 17,672
Poster Rank: #104
Blog Entries: 3
Thanked 384 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
kena daftar dulu la...kat mna nk daftar
masa beli nanti isi form
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:36 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE