Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-09-2011, 11:08 PM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Jun Gong Detox Foot Patch ORI!! TERMURAH @CG!!! FREE SHIPPING.




Kami ada membekalkan Foot Patch Jenama Jun Gong (Original Tau!!!) dengan harga yang amat murah untuk anda semua.


Tanda-tanda Banyak Toksin Dalam Badan
  • Kerap sakit kepala
  • Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab
  • Susah bangun tidur
  • Bahagian keliling mata gelap
  • Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit
  • Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi
  • Sinus
  • Berat badan meningkat
  • Kehadiran selulit
  • Masalah jerawat dan banyak lagi


Fungsi2 Detox Foot Patch
  • Menyahtoksin (menyingkirkan toksin-toksin dalam badan)
  • Membantu melangsingkan badan
  • Menyingkirkan bahan buangan (benda-benda kotor)
  • Meningkatkan tenaga
  • Mengurangkan tekanan dan tahap kebimbangan
  • Meningkatkan edaran darah
  • Melegakan kesakitan
  • Memperbaiki tidur anda
  • Mengurangkan sakit kepala
  • Meningkatkan tumpuan mental
  • Faedah meningkatkan metabolisme
  • Mengurangkan keletihan
  • Mengurangkan bau kaki dan bau badan
  • Mengaktifkan sel/hormon
  • Menjaga kecerahan kulit
  • Membantu meringankan beban pada sistem kekebalan tubuh- Menyeimbangkan fungsi organ-organ badan
  • Mengstabilkan tekanan darah, tahap gula dan kandungan minyak dalam darah
  • Ia sangat berkesan kepada sakit-sakit pada bahu, pinggang, siku, lutut dans sebagainya


Kandungan / Herba yang digunakan.
  • Bamboo Vinegar - Bahan ekstrak didapati daripada kondensasi Arrow Bamboo (Pseudosasa Japonica) yang dipanaskan hingga 250C dan menjalani pemeringkatan 5 kali serta diperam selama 6 bulan. Membantu dalam pelepasan bahan toksin dari sistem badan dengan berkesan.
  • Wood Vinegar - Bahan ekstrak didapati daripada kondensasi kayu Ubame Oak yang dipanaskan hingga 250C dan menjalani pemeringkatan 5 kali serta diperam selama 6 bulan. Membantu proses penyerapan bahan toksin badan melalui kulit dengan berkesan.
  • Chitosan - Ekstrak cengkerang 'crab shrimps' yang merupakan bahan perangkap toksin, gris, logam berat, lemak dan minyak. Mengikat kolestrol LDL (rendah) dan HDL (tinggi) sehingga 10% dan baik bagi mengurangkan berat badan.
  • Dokudami
  • Loquat Leaf
  • Vitamin C
  • Vegetable fiber
  • Tourmaline - Sejenis galian atau permata yang dapat menjana negatif ion dan cahaya infra merah jarak jauh yang merangsangkan titik refleks pada tapak kaki, seterusnya memberikan kesan yang sama seperti urutan refleksologi
  • Cornstarch - Medium pengikat dan pemegang bahan-bahan aktif dan memanjangkan tempoh hayat dan kesan aktif tindak balas produk.


HARGA KAMI

White
50 Pcs - RM37
100 Pcs - RM57
200 Pcs - RM105
300 Pcs - RM148
500 Pcs - RM232
1000 Pcs - RM380


Gold / Ginseng / Green / Silver
50 Pcs - RM45
100 Pcs - RM60
200 Pcs - RM110
300 Pcs - RM159
500 Pcs - RM248
1000 Pcs - RM420


POSTAGE

Semenanjung TANAH MELAYU - FREE

Postage SABAH
50pcs = rm15
100pcs = rm15
200pcs = rm25
300pcs = rm49
500pcs = rm65
800pcs = rm90
1000pcs = rm115

Postage ke SARAWAK
50pcs = rm13
100pcs = rm13
200pcs = rm21
300pcs = rm42
500pcs = rm56
800pcs = rm76
1000pcs = rm95



Cara Menggunakannya
  • Bersihkan kaki terlebih dahulu
  • Buka Pelekat yang disertakan
  • Lekatkan bahagian bertulis Foot Patch pada pelekat
  • Tampal pada kaki - pastikan bahagian yang mengandungi herba menghadap kaki anda


Cara Penyimpanan
  • Patch perlu disimpan di tempat kering dan pastikan tidak terdedah kepada suhu panas
  • Jangan buka seal pembungkus foot patch jika tidak ingin menggunakannya
  • Bagi anda yang membeli foot patch pada kuantiti yang banyak,pastikan stok disimpan ke dalam kotak yg keras dan tebal utk memastikan ianya tidak terdedah kepada suhu panas


Cara Membuat Pembelian
Segala pembayaran hendaklah di buat melalui akaun di bawah ini :

No. Akaun : 163019436250
Nama : Sumri Mat Yajid
email : [email protected] (jika pembayaran dilakukan menggunakan Maybank2u)

ATAU


No. Akaun : 13110006130200
Nama : Sumri Mat Yajid
email : [email protected] (jika pembayaran dilakukan menggunakan cimbclicks)

ATAU


Sila email maklumat / screenshot bukti pembayaran dan perincian produk yang dipesan serta alamat ke email [email protected].

Bagi pembayaran menggunakan Mesin Deposit Tunai, sila SMS nama produk yang dipesan, jumlah, jumlah bayaran, waktu bayaran dibua, alamat penghantaran dan no telefon untuk dihubungi ke nombor 01116536240

Selepas pihak kami mengesahkan pembayaran, kami akan memproses pesanan dan membuat penghantaran dalam masa 24 jam. Kami akan email/SMS tracking number pesanan yang dihantar kepada pelanggan sebagai rujukan.


APA LAGI YANG ANDA TUNGGU?!! OFFER INI SEMEMANGYA TIDAK AKAN ANDA JUMPA DI TEMPAT LAIN!!!


** email ([email protected]) /SMS (01116536240) untuk sebanrang pertanyaan.

Pembelian yg Berjaya
mohdkamarul(WC) - 100 loose patch
nazwa69.net(CG) - 300 loose patch
CTZainab (web visitor) - 50 loose patch
Wilson(web visitor) - 1000 loose patch
NARUL AZMA (web) - 50 detox white
Mohd Hafiz (web) - 150 gold
Wilson (web) - 150 gold**
Nor Haslizada (web) - 100 gold
Sabar Bohairi (web) - 100 gold, 100 Silver
NOORHANIEZAH (web) - 100 silver (TAWAU)
Shafariz (web) - 50 levender
NASRUL AZME (web) - 200 levender
Ameliaa (web) - 50 white
Sabar Bohairi (web) - 100 white
farrah (web) - 300 (100 green, 100 ginseng, 100 silver)
Nor Azam (web) - 50 Ginseng
Nik Nur Hidayah (web) - 200 (100 white, 100 Gold)
Suraya (web) - 100 silver
Ameliaa (web) - 100 gold
Muhammed Najit (web) - 100 Gold
Farizah (web) - 50 gold
Nur Juafida (web) - 700 (200 Silver, 500 Gold) + kotak 10pcs
Zainuk (web) - 500 gold
Amirah najihah (web) - 100 white + 10 boxes
Syahmi (web) - 200 white
mohd hasri (web) - 200pcs Gold Detox + 300pcs silver detox
Azreen (web) - 100pcs gold
Ameliaa (web) - 100 white **
Guo Bin (web) - 50 Gold
Mahadir (web) - 100 white + 100 Silver
Rohaizan (web) - 50 Gold + 50 Silver
Hamidah (web) - 300 Ginseng + 100 Lavender
Muhd Nur Shahrul Ain (web) - 100 gold + 100 Silver + 100 Green
Ahmad Afizal (Web) - 50 Gold + 50 Green
Razidah - 50 Lavender + 50 Silver
Riza Suriati - 100 Ginseng
Mohd Syahmi - 300 White
Norashikin - 50 Gold
Zakaria - 100 Gold
Lim Guo Bin - 100 ginseng
Mohd Adib - 100 silver + 50 Gold + 50 Green
Rosley - 100 Green + 100 silver
Muhd Ibrahim - 50 Gold + 50 Silver
Said Ali - 50 Ginseng + 50 silver
Hasbullah - 50 gold + 50 silver
Nurul Nazirah - 100 Gold
Seti Khadijah - 50 ginseng + 50 silver
mohd. suhaimi - 50 ginseng + 50 green
Md Herman - 50 gold
Wan Mohd Shafiq - 100 silver
AZURA - 100 Gold
Norashikin - 50 Gold
Ahmad Nizam - 200 Silver
Nurulaini - 50 Gold + 50 Green
Alipar - 100 Gold + 100 Gold
Rizuwan - 100 Silver
Amiru - 1000 White + 1000 Gold
Zanariah - 50 Silver + 50 Gold
Jauhari - 50 Silver
Mohd Zamani aka KIOS@cg - White 200pcs (Skynet 238010609034)<-- 25/09/2012
ahmad aka abe_m@cg - Gold 100pcs + Silver 100pcs (Skynet 238010609023)<-- 26/09/2012
Mohd Ramzan - 100 gold (Skynet 238010608916) <-- 29/09/2012
Mohd Sufiyan - 100 gold (Skynet 238010608732) <-- 01/10/2012
ROZIANA - 50 Silver + 50 gold (Skynet 238010608791)
Amiru - 1000 Gold (SKynet 238010608813)
Saenah - 500 gold + 500 Silver + 300 Lavender (Skynet 201672313640) <-- 05/10/2012
Nurul aidayanti - 50 gold + 50 ginseng + 100 White (Poslaju EM113703990MY) <-- 06/10/2012
Izzati - 100 gold (Skynet 201672313603) <-- 10/10/2012
Mohd Syahmi - 1000 white (Skynet 201672313592)
Siti Shah Hida - 500 gold (Skynet 201672313404) <-- 11/10/2012
Amiru - 1000 white + 1000 Gold (SKynet 201672313415)
Rizuwan - 50 Gold + 50 Ginseng (Skynet 201672313216) <-- 12/10/2012
NIK MOHD IZUAN - 100 Ginseng (Skynet 201672313231) <-- 15/10/2012
Mohd. Faharuddin - 100 white (SKynet 201672313286)
Mohd. Amir Syazwan - 50 gold (SKynet 201672313275)
Nur Syazwani - 100 white (Skynet 201672313382) <-- 17/10/2012
SALASIAH - 200 gold + 100 Lavender (Skynet 201672313382)
Mohd Khairol - 50 gold + 50 Ginseng (poslaju EM113703310MY) <-- 22/10/2012
NIK NUR HIDAYAH - 100 Gold (Skynet 201676121065)
Izahayu - 1000 Gold (Skynet 201676121054)
Amiru - White 5000
MOHD AZNIZ - Lavender 100 (Poslaju EM113703805MY) <-- 23/10/2012
SALASIAH - 100 Green + 100 Lavender (skynet 201674666314)
Manien - Lavender 100 (Poslaju EM113703796MY) <-- 24/10/2012
Normah - 50 Ginseng + 50 Lavender (skynet 201674666196) <-- 31/10/2012
Hamzat - 50 Lavender (skynet 201674666104) <-- 01/11/2012
NIK MOHD IZUAN - 100 Silver (skynet 201674666104) <-- 03/11/2012
.
.
.
juliana - 100pcs for every colour = 600pcs - 201693792370 (skynet) <-- 13/02/2013
nor hayati - 50 gold + 50 green (skynet 201693792300) <-- 14/02/2013
hamzat - 100 white (poslaju EM369565084MY) <-- 15/02/2013
siti aulia - 250 gold + 250 green (poslaju EM307631645MY) <-- 18/02/2013
nik azizah - 300 gold (skynet 201693792156) <-- 18/02/2013
hawa - 100 gold (poslaju EM307633310MY) <-- 21/02/2013
Isahizah (Gold 400pcs + Green 300pcs + Ginseng 100pcs + Lavender 200pcs) - (skynet 201693792694) 21/02/2013
Norazlina - 200pcs Gold + 200pcs White - (skynet 201693792635)<-- 25/02/2013
Harith - 200pcs silver (skynet 201693792624)
Saiful Badrull Afzam (100pcs White + 100pcs Silver) - poslaju EM307633155MY<-- 26/02/2013
Juliana(100pcs White + 100pcs silver + 100pcs Green + 100pcs ginseng) - skynet 201693792451
Nor hamidah (200pcs Gold + 50pcs Ginseng + 50pcs Green) - skynet 201693792473
mohd mazdan (100pcs white) - poslaju EM307633031MY<-- 27/02/2013
johana (50pcs Gold + 50pcs Ginseng) - poslaju EM307632929MY
nor azlina(200pcs Gold) - poslaju EM307633059MY
Aiza (1000pcs Silver) - skynet 201693792510
nor ana (100pcs Gold) - poslaju EM307632835MY<-- 28/02/2013
nurazlin (100pcs Silver + 50pcs Green + 50pcs Gold) - skynet 201693792543<-- 01/03/2013
eyna (100pcs White + 100pcs Silver + 100pcs Ginseng) - skynet 201693792576
norzeha (1000pcs gold) - skynet 238016840946<-- 04/03/2013
Salma (100pcs Green + 50pcs Gold) - skynet 238016840913
NUR FARIHAH (50pcs green + 50pcs Gold) - poslaju EM307242035MY
Nurhaziqah(50pcs ginseng + 50pcs Silver)- skynet 238016841075<-- 06/03/2013
Nur Atikah (200pcs Ginseng + 100pcs Gold) - skynet 238016841101
nornadia (100pcs Gold + 100pcs Green) - poslaju EM307241755MY<-- 11/03/2013
NURSHEDA (100pcs Gold) - poslaju EM307241772MY<-- 12/03/2013
mohd zamani (100pcs Gold) - skynet 238016841893
Miszaidah (100pcs Silver + 100pcs Ginseng) - skynet 238016841801<-- 14/03/2013
Isahizah (200pcs Silver + 300pcs Gold + 150pcs Green + 350pcs Ginseng) - skynet 238016841731<-- 15/03/2013
Nur Liyana (100pcs Gold) - skynet 238016841716
Mohd Khairul Azuan (50pcs Gold) - poslaju EM307241891MY<-- 18/03/2013
Maslina (200pcs Silver + 100pcs Ginseng) - skynet 238016841705
Ahmad fakruddin (50pcs Gold + 50pcs Ginseng) - poslaju EM411575205MY<-- 21/03/2013
isahizah (500pcs Lavender + 500pcs Gold + 200pcs silver + 300pcs Ginseng)<-- 22/03/2013
MUHAMMAD ZULFADZIR (50pcs Green) - poslaju EM411575134MY
Nurul Asyikin (50pcs Gold) - poslaju EM411575182MY<-- 25/03/2013
Siti Masitah (50pcs Gold) - poslaju EM411575179MY
Zahrina (200pcs white) - skynet 238016841694
NUR AZILAH (200pcs Gold) - skynet 238016841543
Miszaidah (50pcs Gold + 50pcs Silver) - poslaju EM411575029MY<-- 26/03/2013
MOHAMAD (50pcs Green + 50pcs Ginseng) - poslaju EM307241450MY<-- 27/03/2013
Aiza (1000pcs Silver) - skynet 238016841506<-- 28/03/2013
Mohd Zaki (400pcs Ginseng + 100pcs Gold) - skynet 238016841495
Wan (300pcs White) - skynet 238016841156
Waznati (300pcs Gold) - poslaju EM307241018MY<-- 01/04/2013
Mohd Yusri (100pcs white + 100 pc ginseng) - poslaju EM307241145MY<-- 02/04/2013
mohammad aliff (50pcs ginseng) - poslaju EM307241137MY
NURSHEDA (100pcs Gold) - poslaju EM307241361MY<-- 03/04/2013
Mastura (50pcs Silver + 50pcs Gold) - poslaju EM307241208MY
Zubaidah (50pcs Silver) - p0slaju EM307241199MY
Mohamad Sahannim (200pcs Gold) - poslaju EM412148319MY<-- 05/04/2013
Waznati (100pcs ginseng) - EM412148305MY
rozita (50pcs Ginseng + 50pcs Silver) - 238023407020<-- 08/04/2013
Juliana (ilver 200pcs + Lavender 200pcs + Ginseng 100pcs + Gold 100pcs) - 238023407064<-- 09/04/2013
Saiful Badrull Afzam (100pcs Silver) - EM412148557MY
Sakinah (200pcs Silver) - EM412148693MY<-- 10/04/2013
Waznati (100pcs Gold) - EM412148702MY<-- 11/04/2013
Nik Azizah (100pcs Gold) - EM412148716MY
Norazman (100pcs White + 100pcs Gold) - EM427815861MY<-- 17/04/2013
Wan Fauzie (200pcs gold) - EM427816076MY<-- 18/04/2013
Roslaili (100pcs Gold) - EM427816218MY<-- 22/04/2013
ROZINAH (100pcs Gold) - EM427816411MY
manaf (50pcs Silver + 50pcs Lavender) - EM427816425MY
Isahizah (Lavender 300pcs + Silver 100pcs + Green 200pcs + Ginseng 200pcs + Gold 200pcs) - 238023407926<-- 23/04/2013
Jaki Lenson (Green 50pcs _ Gold 50pcs) - EM427816442MY
Siti aminah (50pcs Gold + 50pcs Silver) - EM427816561MY<-- 24/04/2013
Mohd Amirul (Lavender 50pcs + Gold 50pcs) - EM427816592MY<-- 25/04/2013
Aiza Ahmad (Silver 1000pcs) - 238023407904<-- 29/04/2013
Siti Halimah (white 100pcs + silver 100pcs) - EM107476980MY<-- 29/04/2013
AMMAR (silver 50pcs + gold 50pcs) - EM107476976MY <-- 30/04/2013
Dominic (white 200pcs) - EM107476962MY

Total Sold : 63,500pcs (last update 01/05/2013)


** = Repeating Customer

Last edited by husinlempoyang; 01-11-2016 at 09:57 AM.. Reason: harga baru
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-09-2011, 08:27 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Testimoni Dari Buyer & Pengguna Kami (akan dikemaskini dari masa ke semasa)

Quote:
nazwa69.net
Good seller!.. hassle free..
Quote:
mohdkamarul-WC
Saya salah seorang pembeli dari penjual ini. Jualan pantas
dan boleh dipercayai. Alhamdulillah selepas pakai detox ini
saya semakin segar dan kaki mak saya tidak lenguh lagi
Quote:
azanney
Seller yang kacak dan tampan...
ader gak testimony cam ni.. hahaha...

Quote:
Originally Posted by ezura View Post
tt...semalam tunggu punya tunggu ingat barang tak sampai dah.
baru nak check tracking ..kul 6.30ptg pos laju sampai..

ha ha ha..lewat la pulak..
ape pon thanks...
barang selamat sampai..
Quote:
Originally Posted by bangsi View Post
alhamdulillah, dh terima TT.

tkasih daun keladi, kalau mengaji oder lg!
Quote:
Originally Posted by k3ryck View Post
Item safely received ! Extra money refunded !

Trusted Seller !

Saya mesti pilih !!
FB SlimmingNDetox

Last edited by husinlempoyang; 10-06-2013 at 11:15 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 23-09-2011, 09:08 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Sehari ku tinggalkan thread ni, dah jatuh page 5. perghh.. laju betul.. tak terkejar.. apa2 pon, jom beli foot patch sambil2 berpeluang untuk memenangi handphone!!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 24-09-2011, 12:25 PM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

gunakan teknik yg paling mudah untuk print PDF file untuk cetak bukti pembayaran online kpd kami - dapatkan caranya di blogkami hari ini juga - jungongdetox(dot)blogspot(dot)com
Reply With Quote
  #5  
Old 25-09-2011, 09:48 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tak ramai masuk CG pagi ni - hari minggu...
Reply With Quote
  #6  
Old 26-09-2011, 10:26 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bump untuk pagi isnin - selamat ber'monday' blues.
Reply With Quote
  #7  
Old 27-09-2011, 09:43 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

PROMOSI 'KREZI 5K' - WANG TUNAI RM100 UNTUK DIMENANGI
lawati blog kami jungongdetox(dot)blogspot(dot)com atau Like FanPage kami Jun Gong Detox (ORI) untuk maklumat lanjut.

Bagi menghargai pelanggan setia kami - dan juga untuk menjadikan urusniaga kami dan pelanggan kami senantiasa dalam suasana CERIA & GUMBIRA (ayat zaman-zaman P.Ramlee), kami akan memberikan hadiah RM100 secara TUNAI kepada pelanggan-pelanggan kami yang dapat membuat pembelian 5000 keping (terkumpul) Jun Gong Detox Foot Patch sebelum tarikh 01-Dec-2011.


Syarat-Syarat.
  1. Membeli loose pack (tanpa kotak)
  2. Minimum pembelian = 100 keping.


Cara Pemberian Hadiah.
  1. Pembelian akan diberikan diskaun RM100 jika pada waktu pembelian ke-5000 keping tersebut, jumlah pembayaran anda pada waktu itu RM100 ke atas.
  2. Jika jumlah pembayaran anda pada waktu tersebut kurang dari RM100, anda perlu bayar penuh pembelian tersebut dan kami akan pindahkan RM100 ke dalam akaun anda.


*Jika sebelum tarikh 01-Dec-2011, anda mencapai pembelian 5000 keping sebanyak dua(2) kali, anda layak untuk mendapat RM200 (RM100 untuk 5000 keping pertama, RM100 untuk 5000 keping kedua) dan begitulah seterusnya.
Reply With Quote
  #8  
Old 27-09-2011, 06:51 PM
REMEDY KARUNG GUNI REMEDY KARUNG GUNI is offline
CG Top Poster Club

REMEDY KARUNG GUNI's Avatar
 
Trader Rating: (168)
Join Date: Feb 2008
Location: https://facebook.com/MURAHKOMPUTER
Posts: 33,425
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

ini sudah kira promosi hebat...beli...pakai dan menang
Reply With Quote
  #9  
Old 27-09-2011, 08:44 PM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by REMEDY KARUNG GUNI View Post
ini sudah kira promosi hebat...beli...pakai dan menang
kena promosi kencang bro.. kat sini semua competitor barang sama.. hahahah.. kencang2 pun, masih dlm persaingan sihat lagi...
Reply With Quote
  #10  
Old 28-09-2011, 10:58 AM
husinlempoyang husinlempoyang is offline
Super Active

husinlempoyang's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: May 2008
Posts: 6,150
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

akhirnya... dah dapat first testimoni...
mari2.. semestinya murah, ORI dan berbaloi2!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump