Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-05-2011, 12:41 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default GAMBIR SARAWAK ORIGINAL(keping) TERBAIK..👍

JUALAN CUCI GUDANG...SERIUS UNTUNG..SAPA NK PM...ADA BENDA FREE DAN FREE DAN FREE..UNTUK MINGGU NI SAHAJA

Salam semua.nak tumpang biz skit.kat forum lain banyak dah jual sebenarnya.nak test sini plak.kot2 berkenan sms/call..jgn malu2
ni ada Mukadimah sikit..


Gambir Sarawak
Gambir Sarawak Asli ialah sejenis getah kayu yang hanya boleh didapati di Bumi Kenyalang (Sarawak). Ia diperolehi di dalam hutan tebal kawasan pendalaman di bahagian ke-4 iaitu Long Panai, Marudi, Sarawak. Ianya boleh menolong anda dimasa kecemasan di waktu
malam mahupun siang hari.


Seperti yang sedia maklum keberkesanan gambir Sarawak memang telah terbukti berabad lamanya khususnya bagi penduduk-penduduk Sarawak.Penggunaan gambir secara meluas telah menular ke semua negeri Di Malaysia malah kebeberapa negara luar.Kesan dari penggunaan telah terbukti memberikan hasil yang luar biasa dan lebih murah berbanding ubatan moden yang menelan belanja yang tinggi.Antara contoh penggunaan yang biasa tersenarai adalah..


1) Boleh dijadikan bius untuk sakit2 kecil seperti sakit gigi,sengatan serangga2 kecil serta sakit2 luaran yang memerlukan ubat kebas sementara
*sekiranya sakit yang dihadapi adalah berat anda dinasihatkan berjumpa terus dengan doktor



2) Boleh digunakan untuk senjata peribadi kaum Adam bagi memanjangkan tempoh bersenggama.Cara ini amat berkesan dan dapat memberikan kepuasan maksima kepada kedua-dua belah pihak.
*tidak digalakkan menggunakan pada kadar yang banyak kerana dikhuatiri senjata anda akan sentiasa tegak dan panas




Cara penggunaan

a) keluarkan potongan gambir dari bungkusan plastik


b) letak gambir tadi ditapak tangan dan titiskan sebanyak satu titik air bersih


c) dengan menggunakan jari gosok secara perlahan gambir tersebut hingga mengeluarkan cecair berwarna seakan2 putih



setelah cecair tersebut terhasil ambil dengan menggunakan jari dan gosok pada tempat yang dihajati.
Bagi kegunaan SEX sebaiknya dibiarkan selama 10 minit selepas disapukan.kemudian basuh dahulu ANU dan proses pertempuran boleh bermula.InsyaAllah hasilnya akan terlihat..



nak clear lagi??tgk video ni(CREDIT TO GAMBIRSHOP)


Harga-RM10 per packet.(BELI BANYAK LAGI BANYAK FREE..SERIUS..MMG BANYAK)

cara pembayaran


Maybank atau C.O.D (Cash On Delivery)
*penghantaran secara percuma melalui pos disediakan ke seluruh negara
Jangan malu jangan segan.Rasailah kenikmatan penangan gambir sekarang.Sebarang pertanyaan atau maklum balas sila hubungi no di bawah.

WAN,Bentong-016 6744877








tambahan
Quote:
Originally Posted by AuraSuccess_88 View Post
kiranya mcm sy jnis kaki mkn cekam blh sgt2 ler... blh thn lama ka tt? brapa tahun erk?kot lh tk blh simpan lama ker ape....
Quote:
Originally Posted by AuraSuccess_88 View Post
terima kasih tt.boh kat kaki tk hangat pon tapi tempat luka tu pedis nak mampos..kekekek terbaik tt..

Quote:
Originally Posted by Raykie View Post
bro, gusi aku bengkak. berdenyut. sampai sakit kepala rasa.

pagi semalam jadi. so, gambir ni kalau nak pakai untuk gusi bengkak macam mana?

sapu kat bahagian luar kat pipi atau kat bahagian dalam kat gusi terus?

satu packet tu boleh pakai berapa kali? dan kena apply kat bahagian sakit tu berapa kali sehari?

sebab aku tak pernah guna gambir ni.

PM aku bro.

Quote:
Originally Posted by krazey17 View Post
TT pm payment method.aku pon sakit gigi gak sejuk2 ni,makin menjadi plak denyutnya mlm2 lepas kul 12-1pg...
Quote:
Originally Posted by mirah_delima View Post
pm me ..hehehe sakit gigit juga
Quote:
Originally Posted by apexsoad View Post
Free Bump... Terbaik gambir ni!!
Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Salaam.

Ni aku main teka jer, dari pemahaman aku.
Maaf kalau silap.

Anu tu sensitif (rasa sedap masa senggama) tu yang cepat pancut kan?

Bila sapu gambur ni, tak rasa apa2(?)
Jadi, tu yang mampu senggama lama?

Quote:
Originally Posted by holyy View Post
tt nak gambir baink-in no a/c apa?
dulu aku pernah pakai berejam tak pancut2..
org kata minum air kosong, lps minum baru pancut...
Quote:
Originally Posted by paparo View Post
wow dahsyat..rupanya bukan sekadar mitos la
terbaik la produk tt

Last edited by -RIZUAN-; 17-03-2017 at 03:14 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-05-2011, 12:43 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

sekali sekala test syok jugak...nak standby untuk anak2 ok gak..kot2 sakit gigi ker..
InsyAllah mmg berkesan...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-05-2011, 03:02 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

penerangan ber video...amat jelas
Reply With Quote
  #4  
Old 09-05-2011, 01:13 AM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

bump..........
Reply With Quote
  #5  
Old 18-05-2011, 09:49 PM
car_they car_they is offline
Super Active

car_they's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Nov 2009
Location: peneng~~~~kelate~~~~ganu~~~~usd~~~~eur~~~~gu~~~chf
Posts: 8,063
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kawe dah sms tuan...
Reply With Quote
  #6  
Old 21-05-2011, 11:27 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by isterisayang View Post
promote bukak la thread sendiri...........
Reply With Quote
  #7  
Old 24-05-2011, 10:41 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

bump........................
Reply With Quote
  #8  
Old 02-06-2011, 08:57 AM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Bump......................
Reply With Quote
  #9  
Old 15-06-2011, 02:09 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

bump............
Reply With Quote
  #10  
Old 17-06-2011, 09:36 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

bumppppppppppp
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump