Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,630
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,335
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,526
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-02-2011, 06:17 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default As beauty hot selling - new improved formula - harga sama!!!

AS BEAUTY NEW IMPROVED FORMULA





















FORMULASI BARU...KESAN LEBIH HEBAT....TETAPI HARGA TETAP SAMA!!!

DAPATKAN SEGERA DARI KAK INSYI...HANYA YG ORIGINAL DAN STOK TERBARU!!!

SMS/WASSAP 016 253 9422





BELUM TERLAMBAT UTK MEMILIKI KULIT WAJAH IMPIAN ANDA...

DPTKAN SET RAWATAN LENGKAP DAN RINGKAS AS BEAUTY HARI INI DARI PENGEDAR-PENGEDAR SAH BERHAMPIRAN ANDA!!!

1) HUKM & DAMANSARA DAMAI - 011-28396154 (EJA - FB Eja Raqis

2) SEREMBAN - 017-257 4875 (SHI)

3) KAJANG - 013-867 0002 (WANI)

4) PERAK (TAPAH / TG.MALIM) - 017-5255 022 (SYUHADA)

5) KLANG - 019-64901176 (DAYAH - FB Dayah Jumri

6) DESA WATER PARK - 017-2128 794 (KAK SAL)

7) SHAH ALAM - 018-7926 458 (LEENA - FB Adzlinah Saleh

8)PANDAN MEWAH / HOSPITAL AMPANG - 019-9363 186 (PN.ZAINOR)

9) SARAWAK (SIMUNJAN) - 019-849 7950 (JUNNE - FB Junne Junita

10) PUTRAJAYA - 013-362 7181 (SHA)

11) SEMENYIH - 012-319 8031 (PN.LELA - FB Lela Zahir

12) MELAKA - 019-775 4592 (PN. EMA)

13) PANDAN PERDANA - 019-727 4952 (ZAKRY)

ANDA JUGA INGIN JD PENGEDAR / STOKIS / DROPSHIPPER?

SMS/WASSAP 016-253 9422 UNTUK DAPATKAN PRODUK AS BEAUTY YG ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH!



Testimoni dr pengguna AS BEAUTY hari ini....boleh lihat sendiri kesan as beauty dan blh bertanya kpd empunya diri sekiranya masih ragu-ragu... . bg yang nak mencuba...blh sms 016-2539422....STOK TERSEDIA utk anda!



lama akak tak up thread ni...hhehehhe

okay...nak share 1 testimoni yg boleh dikatakan TERBAIK setakat ini....



Pengguna ini menggunakan AS BEAUTY selama 5 bulan (sehingga kini masih menggunakannya). 3 bulan pertama diambil untuk mengecutkan jerawat2 batu dan menghilangkannya. kemudian, 2 bulan lg tempoh diambil utk menghilangkan parut2 jerawat dan kulit kusam.

Dalam tempoh rawatan, beliau hanya mengambil antibiotik sebiji sehari (atas nasihat doktor) bg membersihkan darah yang kotor akibat hormon yang tak stabil.

kini, kulit beliau bebas jerawatdan berseri-seri...


WAJAH TERBARU pengguna AS BEAUTY utk masalah JERAGAT yg tebal....






RaRa Y-anne -> As Beauty

Testimoni AS BEAUTY

Dulu saya taklah bjerawat teruk , ntah semenjak duduk druma jerawat mulai naik kebanyakannya jerawat pasir ada d pipi dan di dahi saya, lepas tuh kawan saya syorkan guna as beauty sb sblum nih pun muka dea agak bjerawat juga selepas mgunakan as beauty tuh ternyata ada perubahan . Mula2 saya guna yg trial, selepas 2 minggu , kulit saya mulai mengelupas agak teruk juga lah tetapi ianyanya mgelupas d bahagian yg bermasalah sahaja,gatal2,lepas tuh tumbuh jerawat yg bernanah2 mcm gambar d bawah. Saya mmg agak risau juga sb sblum nih jerawat pasir jer tapi saya bertahan juga selepas sebulan guna , jerawat tuh mulai surut berbanding dulu yg agak teruk dan muka saya juga terasa lembab. selepas dua bulan guna saya tgk dh ada perubahan, saya terus beli set bsar hehe. Alhamdulillah , walaupun masi ada parut jerawat lama, saya bersyukur sbb jerawat dh x teruk mcm dulu cuma skg dlm proses mhilangkan prut jer . TERIMA KASIH AS BEAUTY


TESTIMONI DARI CARIGOLD MEMBERS....

Quote:
TESTIMONI TERBARU as beauty...(member CGrian jugak ni...)

Quote:
Originally Posted by Istana Bunian View Post
sudah mencubanya.
sangat puas hati.
terima kasih "as beauty"
terima kasih tt "kak insyi"
Quote:
Testimoni customer kak insyi dari Johor yang baru sebulan menggunakan AS BEAUTY


Quote:
testimoni terbaru utk masalah jeragat....

Quote:
ingin mencuba? sms 016-2539422 yer...
Salam dari kak insyi....

Kak Insyi nak perkenalkan satu produk yang masih baru dalam pasaran, yang diusahakan oleh keluarga kawan akak sendiri.... As Beauty....



Produk ini sangat ringkas.....hanya ada 3 item sahaja iaitu sabun pembersih, krim siang dan krim malam....sangat ringkas dan mudah cara penggunaannya.....tetapi sangat berkesan....

Kak insyi sendiri dah guna produk ni for almost 2 weeks.....bila tgk kulit muka kwn akak yg sblm ni merah2 dengan jerawat dan kesan parut.....dah jadi bersih dalam masa yang singkat!!!

so....akak pun cubalah jugak produk ni....ye la...mana bley kan tgk member dah cun........jeles ler....

kulit akak jenis yg sensitif....bila mengandung.....konpem byk jerawat kuar + kulit jd sunburn . sblm ni, akak guna 2 jenama produk kecantikan yg terkenal.....both brands mmg berkesan dan memutihkan kulit.....tetapi kesannya slps itu, kulit akak jd nipis dan over sensitive plak.....huhuhu.....sbb proses pengelupasan yg berlaku semasa guna 2 produk terkenal tu...

but, bila akak guna As Beauty ni.....parut dah pudar dah....jerawat yg ada sebijik kuar sblm ni sbb hormon tak stabil pun...dlm 2 hari lps akak guna produk As Beauty ni, ia kecut dan takde kesan parut.....

tp....akak tak terfikir plak nak ambik gambar sblm dan slps guna produk ni....sbb actually tak terfikir pun nak jual.....but then, bila tgk ramai kwn2 kat sekolah tu yg guna dan kulit berubah jd lebih baik slps 1-2 mggu penggunaan, so...akak + beberapa kwn kat sekolah....decide utk jd agen produk ni sbb ia masih belum meluas di pasaran...



HARGA???

Untuk Semenanjung Malaysia

Trial Pack : RM50.00 + RM6.00 pos laju

Set Besar : RM120.00 + RM6.00 pos laju



Untuk Sabah & Sarawak

Trial Pack : RM55.00 + RM8.00 pos laju

Set Besar : RM125.00 + RM8.00 pos laju



Produk As Beauty diformulasikan menggunakan air dan lumpur dari gunung berapi. Air dr gunung berapi ini mengandungi belerang atau sulfur semulajadi yang sgt membantu dalam mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat dan parut jerawat.

Ia sangat sesuai utk semua jenis kulit dan semua jantina.....
As Beauty juga...
  • Tidak menggelupaskan kulit
  • Tidak menyebabkan kulit menjadi nipis
  • TIDAK mengandungi HIDROQUINON
  • Telah DILULUSKAN oleh KKM (nombor KKM : KKM NOT 101102420K)
  • Setiap set mengandungi Vitamin E Soap (menghilangkan sel-sel mati dan kesan parut pada kulit wajah), Day Cream (menghaluskan kulit dan bertindak sbg krim pelindung UV), dan Night Cream (membuang sel-sel mati, noda hitam, parut jerawat, memutih, menggebu dan menghaluskan kulit wajah)


TESTIMONI dari FB....

Ija Zain salam, saya ijazain dari perak tengah,telah mencuba produk Asbeauty hasilnya memuaskan tahniah untuk Asbeauty.

Marie Arthur as beauty mmg berkesan...dlm mse 2-3 hari ea trus berkesan.

Abu Al-Sebauhi Pernah satu ketika dulu isteri saya mengalami wajah yang bertompok gelap, maka saya telah mencuba beberapa jenama yang "MAHAL" yang selalu di iklankan di media Tv, Surat Khabar internet. Hasilnya hanya membuang duit (RM) dan tidak ada perubahan pada raut wajah isteri saya..sehingga saya telah di perkenalkan oleh En.Azh...an Md.Nor tentang produk ini (AsBeauty) hanya dalam masa 1 minggu ++ wajah isteri saya cerah semula dan tidak ada lagi "Tompok Hitam", mulai dari itu saya terus menjual produk ini dan telah manjadi Pengedar jajahan dimana telah banyak menyelamatkan wajah Wanita yang gelap. Terima Kasih AsBeauty

Azhan Noor As Beauty kini mendapat kelulusan dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan

Status Product Notified Number:
Product Ref No. Notification No. Product Name Valid
2010090003678-P NOT101103272K As Beauty Day Cream 22/11/2012
2010090003687-P NOT101103172K As Beauty Night Cream 19/11/2012
2010090000617-P NOT101102420K As Beauty Soap 11/11/2012








SENARAI PENGEDAR....

Quote:
Encik Khair (010-2513237) - kot2 ada customer lelaki segan nak berurusan ngan dealer pompuan.....ehehehhe

Shah Alam - Puan Leena (019-2760012)

Klang - Cik Ain (019-2250242)

Serdang / Seri Kembangan - Puan Aiza (019-2071010)


KUALA LUMPUR
Desa Water Park / Jalan Kelang Lama - Puan Sal (017-2128794)


KELANTAN
Puan Rozita - 019-9153172
boleh contact nombor2 di atas sekiranya ingin membuat pembelian as beauty selain drpd beli dgn akak....

TESTIMONI TERBARU....





__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 03-08-2014 at 09:23 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-02-2011, 06:33 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default







CARA-CARA2 PENGGUNAAN PRODUK AS BEAUTY 3 IN 1 SET.
- Cuci muka dengan sabun AS Beauty sekurang-kurangnya
dua kali sehari .
- Krim putih (Night Cream) di gunakan pada malam hari
untuk merawat wajah.
- Krim kuning (Day Cream) di gunakan pada siang hari
sebagai alas bedak/melindungi dari sinaran cahaya UV.
- Dalam masa 4 - 7 hari, kulit muka akan kelihatan putih dan
berseri.
- Produk AS Beauty sesuai di gunakan untuk semua jenis
kulit.
- Produk AS Beauty dapat merawat wajah secara semulajadi
dalam masa yang pendek.

FUNGSI As Beauty 3 In 1 Set
- memutihkan wajah.
- Menghilangkan jeragat, jerawat dan bekas jerawat.
- Mengecilkan pori-pori dan menegangkan wajah.
- wajah kelihatan cerah dan berseri secara semulajadi.



SABUN SPA - RM37.00 (Se. M'sia) / RM42.00 (M'sia Barat)

Dengan bahan pencerah semulajadi membuatkan kulit kelihatan bersih, berseri dan nampak lebih cerah dan sekata. Diperkaya dengan kombinasi ekstrak buah-buahan dan Vitamin E untuk membersihkan kulit supaya nampak lebih cerah dengan penggunaan yang teratur. Ia juga boleh mencerahkan kawasan yang gelap dan mengurangkan kesan selulit!
__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 26-03-2012 at 01:03 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 24-02-2011, 06:55 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

TESTIMONI LAGI...

SIAPA KATA LELAKI TIDAK BOLEH MENGGUNAKAN AS BEAUTY ???






SEBELUM



DAN SELEPAS 2 BULAN.....tadaaaaa...



__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 13-03-2012 at 01:32 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 26-02-2011, 07:56 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

SIAPA KATA LELAKI TIDAK BOLEH MENGGUNAKAN AS BEAUTY ???





TESTIMONI DR FB....

Masalah sebelum menggunakan As Beauty :

1. Wajah kusam
2. Bekas jerawat
3. Jeragat
4. Kulit Kasar & gelap
5. Pori - pori besar
6. Tona tidak sekata
7. Blackhead
8. Whitehead

Mula menggunakan As Beauty pada 8 Disember, 2011 hanya kerana hendak membantu jualan rakan baik. Tidak pernah mencuba produk tempatan kerana tidak yakin dengan mutunya dan juga risau berlaku pengelupasan.

Setelah menggunakan As Beauty :

1. Wajah nampak cerah
2. Lubang pori - pori semakin mengecil
3. Bekas Jerawat beransur hilang
4. Jeragat hampir tiada
5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut
6. Tona muka sekata
7. Blackhead & Whitehead hampir tiada

Alhamdulillah.. terima kasih kepada rakan dan Tahniah kepada As Beauty..

__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 19-03-2012 at 12:14 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 05-03-2011, 10:00 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

FAQs about As Beauty






__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 04-03-2012 at 08:00 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 05-03-2011, 10:09 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default



Post panjang2 pun tak guna...

baca jelah apa kata mereka yg telah menggunakan AS BEAUTY ni... dan NILAIKAN sendiri...

Quote:
Izzatul Amirasaid:
Alhamdulillah. Seronoknya ramai yg tegur muka saya nmpk bersih, gebu dan semakin putih. Awummmmmmmmm. Rahsianya? As Beauty shj! Terima kasih As Beauty krna m'beri kulit wajah yg sy idamkan selama ini. :') Apa lagi? Jom try cepat! Dijamin puas hati dan berbaloibaloi~ :**

Quote:
Azizie Diana Zainal: akk dh 15h gna,pgelupasan halus je.yg bestnya kulit dh npak cerah..insyaallah...

Quote:
Tia Rafael:
pengalaman sy pakai as beauty, 1st day kulit ok, msuk hari ke 4 hingga ke enam, kulit sy mgelupas n pedih..sy agk tkot jgk nk truskn produk ni, kwn2 sy meminta sy bhenti mgunakn produk ni..tp sy bnyk btnya kt pgedar as beauty, dorg ckp pkara biase smasa proses, then sy truskn memakai..Alhamdulilah kulit sy semakin ok dan bahagian black head smkin ttup..skrg ni, kwn2 sy jgk nk mgunakn produk ni..as beauty mmg bkesan!
Quote:
Marniza Sulaiman
akak, suka la sy tgk kulit muka sy skrg....

Iza Khair
hehehe

Marniza Sulaiman
ehehehh....

Iza Khair
dah makin cun kan?

Marniza Sulaiman
tiba2 plak nk citer pasl as beauty
eehhehe....
blum tahap cun lg kak....hehhehe
tp, mmg suka sgt....

Iza Khair
ahahaha....janji kulit dah better dr dulu

Marniza Sulaiman
sbb x yah lg nk pkai toner la, foundation la, segala bagai tu...

Iza Khair
betul..betul

Marniza Sulaiman
paling sy suka bila tgk muka lps bgun tido
nmpk soft jer....heheheh...puji diri sendiri...hahhaah

Iza Khair
hahahha
mmg betul pun, kalau x pakai rasa tak lengkap lak hidup

Marniza Sulaiman
tu la...mula2 pkai dulu ada la mnglupas skit2...dan skrg...tidak lagi...
product ni mmg best lahhh....
NAK ORDER? SMS akak di 016-253 9422 yer...
__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 13-04-2012 at 03:24 AM..
Reply With Quote
  #7  
Old 05-03-2011, 10:19 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

PENGESAHAN HALAL DARI JAKIM



BUKTI NYATA bahawa produk AS BEAUTY adalah selamat digunakan....


__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 27-03-2012 at 09:08 PM..
Reply With Quote
  #8  
Old 06-03-2011, 01:38 AM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

visit my BLOG

__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 26-03-2012 at 12:56 PM..
Reply With Quote
  #9  
Old 06-03-2011, 03:03 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

SERUM AROMATERAPI



HARGA : RM80.00 (Sem. M'sia) / RM84.00 (M'sia Barat)

LOVE OIL FOR WOMEN

Meningkatkan sistem reproduktif, menghalang dari pembiakan bakteria / fungus pada kulit, terapi penggantian haruman, merangsang bahagian otak yang mengawal aktiviti seksual dan keghairahan, mengurangkan rasa tidak selesa pada faraj dengan menebalkan, melicin dan menganjalkan tisu faraj, meningkatkan aliran darah dalam badan dan memperbaiki sel kulit dan mengetatkan faraj.

BODY SERUM

memperbaiki tona kulit yang tidak sekata, mencerahkan kulit, memperbaiki aliran darah, detoksifikasi (nyahtoksin) untuk mengimbangi hormon, mood dan emosi + menghilangkan kesan parut dan selulit.

FACIAL ANTI AGEING SERUM

Meningkatkan semangat, memberi ketenangan dan melegakan saraf. Sempurna untuk keseimbangan emosi, hormon dan sistem saraf serta bagus dalam merawat jerawat dan masalah kulit. meredakan tekanan dan mengurangkan simptom PMT dan menopause. Merangsang peredaran darah dan bagus untuk meditasi.
__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 26-03-2012 at 01:13 PM..
Reply With Quote
  #10  
Old 06-03-2011, 10:44 PM
insyiİ insyiİ is offline
CG Top Poster Club

insyiİ's Avatar
 
Trader Rating: (41)
Join Date: Mar 2008
Location: <<dkt umah backstabber>>
Posts: 28,126
Thanks (Received): 177
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to insyiİ Send a message via Skype™ to insyiİ
Default

Kalau nak kesan lagi pantas dan menawan....serta lebih GEBU kulitnya...

blh guna set as beauty ni dgn Facial Serum As Beauty...



HARGA PASARAN : RM80 / botol

nak harga special? INBOX me atau sms 016-2539422 yer...
__________________
JOM SLIM DENGAN NEUMAXX PLUS |BLOG CANTIK!!! AS BEAUTY ORIGINAL DARI PENGEDAR JAJAHAN SAH! - PM / SMS 016-253 9422 |[/COLOR]

Last edited by insyiİ; 29-03-2012 at 07:22 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:01 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you