Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #211  
Old 28-12-2010, 11:29 PM
boy_liza84 boy_liza84 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bila tgk game2 lama ni teringat zaman bebudak dulu.game ni lah basic segala game.bdk zaman skrg lahir2 jer terus nmpk xbox,ps3 bapak dia.dia tak tahu yg game zaman dulu lah punca utk lahirkan game yg bermutu tinggi skrg. dulu ingat lg, sampaikan x makn kat kantin sekolah sebab nak main game bila blk sek nanti.dulu lain skrg lain....rasa mcm nak balik jer zaman budak2 dulu.best sgt!tp mustahil kan?...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #212  
Old 02-01-2011, 06:00 PM
hampeh88 hampeh88 is offline
Active Member

hampeh88's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Location: nilai-shah alam-kuala terengganu
Posts: 1,892
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 3
Active Level
Default

gile ah... sume game feveret aku time kecik dulu... skrg ni aku da 23thn, dlu time mak aku beli konsol game tv ni bkn kmain suke aku lanyak sume game, siap main 1family lg.. game skrg ni aku minat pes je, lain xfeel la, huhu... ade ke lagi game2 ni?? nak main lg la.. nak save, tnjuk kat ank cucu nanti, hehe
Reply With Quote
  #213  
Old 02-01-2011, 07:02 PM
menteri kewangan menteri kewangan is offline
Regular

menteri kewangan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2008
Location: ipoh
Posts: 985
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah......
ni sumer faberet dulu nih..
lagi2 contra..ambik jer huruf s, dah tentu peluru terabur
__________________
Bertasbih (Subhanallah) 33 kali, bertahmid (Alhamdulillah) 33 kali dan bertakbir (Allahuakbar) 33 kali.
Reply With Quote
  #214  
Old 02-01-2011, 07:27 PM
mns9178 mns9178 is offline
Active Member

mns9178's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,098
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sok oooOO...
dulu sape main game ni hebat la der..blh tujuk kat kwn2..hehe
Reply With Quote
  #215  
Old 02-01-2011, 07:42 PM
kita_serupa89 kita_serupa89 is offline
Regular

kita_serupa89's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: bangi
Posts: 417
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

stop main sbb habih rosak tv aku dlu..
Reply With Quote
  #216  
Old 10-01-2011, 10:27 PM
fanlee fanlee is offline
Legendary Member

fanlee's Avatar
 
Trader Rating: (136)
Join Date: Jul 2008
Location: ktn,pahang
Posts: 14,003
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hampeh88 View Post
gile ah... sume game feveret aku time kecik dulu... skrg ni aku da 23thn, dlu time mak aku beli konsol game tv ni bkn kmain suke aku lanyak sume game, siap main 1family lg.. game skrg ni aku minat pes je, lain xfeel la, huhu... ade ke lagi game2 ni?? nak main lg la.. nak save, tnjuk kat ank cucu nanti, hehe
ade jer lg game nie kalu nak order ngan aku pon leh
__________________
Reply With Quote
  #217  
Old 10-01-2011, 10:30 PM
yusnizam79 yusnizam79 is offline
Junior

yusnizam79's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 57
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

memang best zaman nie..siap sewa lagi kalau nak main contra..
paling best main super mario..
Reply With Quote
  #218  
Old 10-01-2011, 10:47 PM
abu85 abu85 is offline
CG Top Poster Club

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 29,040
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

aku suker sgt main road fighter huhuh
__________________
IB INSTAFOREX
LOCAL DEPO AND WITHDRAW
FREE $10 AND $50
REBATE 80% SETIAP MINGGU BANK IN
CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
Reply With Quote
  #219  
Old 10-01-2011, 11:02 PM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 177,790
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

fuh ... game lama ni
Reply With Quote
  #220  
Old 17-01-2011, 01:03 AM
SirLancelot SirLancelot is online now
Regular

SirLancelot's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2010
Location: ~~SiBu IsLanD ResoRT~~
Posts: 822
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

0ld skool is the best.....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold