Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold > Gold Market

Gold Market Commercial place to trade gold within members. Related companies also may want to advertise their gold product here.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,164
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,904
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,064
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-11-2010, 03:42 AM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default Promosi EMAS 999, 965, 916, 835, 750 [OFFER GILA-GILA MUKASURAT AKHIR]

PROMOSI PELBAGAI EMAS HIASAN RANTAI TANGAN, RANTAI LEHER, GELANG DAN CINCIN ! !

TAHUN 80 AN
HARGA SEGRAM EMAS 916 22K RM30-RM50 SEGRAM DIKATA MAHAL! SEKARANG EMAS 916 FGJAM DAH CECAH RM180 SEGRAM PUN ORANG KATA MAHAL! PERLUKAH ANDA MENUNGGU SEHINGGA RM300 SEGRAM BARU UNTUK MEMILIKI BARANG KEMAS? BELILAH BARANG KEMAS UNTUK SIMPANAN & PELABURAN MASA DEPAN YANG CERAH, MUDAH DICAIRKAN MODAL DAN DITERIMA BAIK DI AR RAHNU SEKALI PUN! SEMENTARA KITA SEDAR WANG KERTAS TERUTAMA DOLLAR AMERIKA MAKIN SUSUT NILAINYA! EMAS TERUS KEKAL SEBAGAI NILAI YANG NYATA!!



PERNIAGAAN EMAS DAN HIASAN THY HAILZ ENTERPRISE PG0264016-M

Hotline Contact : 017 4079225 MG Hazli

OWNER, JV & Members PENGASAS DEVELOPMENT SDN BHD MALAYSIA, Members CIMB BHD, Members of AUSIRIS CO LTD CENTRAL WORLD THAILAND KINGDOM, MG THY HAILZ ENTERPRISE GROUP

CG XTRAVAGANZA SALES ! ! ! PROMOSI GEGAR TANPA UPAH ! ! !

6.2.14

Salam Tahun Baru 2014




Package installment : RM54 sebulan x 5 bulan
BONUS CASH RM30 MENANTI ! !
Hubungi Hailz 017 4079225





Package installment : RM26 sebulan x 5 bulan
BONUS CASH RM20 MENANTI ! !
Hubungi Hailz 017 4079225




Package installment : RM129 sebulan x 5 bulan
BONUS CASH RM60 MENANTI ! !
Hubungi Hailz 017 4079225




Package installment : RM280 sebulan x 5 bulan
BONUS CASH RM150 MENANTI ! !
Hubungi Hailz 017 4079225




Package installment : RM625 sebulan x 5 bulan
BONUS CASH RM360 MENANTI ! !
Hubungi Hailz 017 4079225




Package Installment : RM375 sebulan x 5 bulan
BONUS CASH RM180 MENANTI ! !
Hubungi Hailz 017 4079225


Untuk Package Rakan Niaga Installment Hanya RM100 setahun ( automatic boleh upgrade ke seumur hidup )
-
-

PROMOTION PURE 999.9 GOLD 24K ! !
-
-
-Harga berubah dari masa ke semasa
-Harga di atas untuk semua pelanggan kecuali kami membuat "Advanced Extravaganza Sales" di mana terbuka untuk yg mendaftar sebagai Rakan Niaga dan Master Dealer
-Dan banyak barang lagi sila pm untuk detail
-Sila hubungi kami dahulu sebelum lock harga dan barangan
-Lock payment diterima dari 9 pagi hingga 9 mlm
-Untuk COD pembayaran penuh mesti dijelaskan dahulu kepada mana2 rakan niaga seperti di bawah. Ini untuk mengelak scammer yg tidak menepati janji di mana dealer/rakan niaga terpaksa menanggung kos dan risiko
-Kos COD bergantung pada berapa jauh dan jarak untuk COD. Boleh berunding dengan dealer/rakan niaga kami.
-Penghantaran dalam 2-3 hari waktu bekerja untuk pelanggan yang lock harga dan barangan pada hari ini
-Kami cuba sedaya upaya memberti komitment terbaik untuk pelanggan
-Segala kelemahan kami sedaya upaya memperbaiki dan pertingkatkan untuk keselesaan pelanggan


Sekitar Kelas & Seminar Mini Pelaburan Sejati 'KESAKTIAN EMAS'








MG Hailz 017 4079225 ( Penang )
Owner


Encik Shamsul 013 6316933 ( Melaka )
Manager & Master Dealer

Encik Bukhari 013 4062879 ( Kedah & Perak )
Master Dealer

Wawa 019 5266854 ( Perak / Terengganu )
Rakan Niaga

Ust. Kasyidi 014 2901177 ( Terengganu & Kelantan )
Rakan Niaga

Ain 016 5674054 ( Selangor )
Rakan Niaga

Encik Khairul Hakimi 017 4678948 ( Sarawak & Kedah )
Master Dealer

Encik Mohd Shazwi 019 6667211 ( Penang )
Rakan Niaga

Encik Azmal Hasnul 017 4696913 ( Penang )
Rakan Niaga

La4ddy 019 9804480( Terengganu )
Rakan Niaga

Encik Muhd Syafiq 013 2009106( N.Sembilan )
Rakan Niaga

Nur Hafilah 011 12826247( Johor )
Rakan Niaga
sq
Encik Mohd Kamarul 017 9380315 ( Kelantan, Melaka )
Rakan Niaga

Encik Khairul Ashraf 017 6111424 ( Johor )
Rakan Niaga

Encik Pazli 013 2233656 ( KL & Selangor )
Master Dealer

Encik Saiful 016 5855722 ( Sabah )
Rakan Niaga

Encik Khairul Anuar 019 6288400 ( Negeri Sembilan & Melaka )
Master Dealer


Promosi Rakan Niaga dibuka semula ! !

- Diskaun 2% - 3% dari harga sedia ada ! !
- Sekali sekala owner akan membuat dskaun GILA-GILA mencecah 6% untuk RAKAN NIAGA yg kerap membuat pembelian ! !
- Akses untuk installment hingga 12 bulan ! !
- Installment tiada upah simpan / faedah dan harga mengikut seperti dipersetujui masa lock price
- Owner dan syarikat juga akan membuat DISKAUN MAUT dan HAMPIR TIADA SYARIKAT boleh menandingi harga gila-gila kami ! ! Ini dibuktikan oleh pembeli dan pelanggan yg pernah berurusan dgn kami ! !
- Spread BUY BACK barangan kami hanya 8% - 12% sahaja ! !
- Jadi daftarlah sekarang ! ! Rebut peluang yg hebat ini ! ! Anda bertuah kerana menjadi rakan niaga dan anda adalah bos yang berkhidmat atas kerjaya anda juga pelanggan yang bijak ! !
- Hubungi MG Hazli 017 4079225 & Azmal 017 4696913
- Semua promosi bergantung pada terma-terma owner dan syarikat


Kelebihan menjadi rakan niaga :

- Anda tidak perlu bersusah payah untuk keluar modal antara 100 ribu - 1 juta berniaga untuk menjadi tokey ! !
- Ini semua taktik lama syarikat-syarikat besar yg pernah owner duduk sama rendah dan tinggi bersama mereka lebih dari 10 tahun yg segelintirnya tidak mahu anda berjaya terutama usahawan Melayu Islam dan rakyat Malaysia untuk menikmati hasil yg adil dan saksama ! !
- Anda berhak tentukan berapa banyak anda mahu beli dan jual atau buat sebagai perhiasan dan simpanan yg bernilai ! !
- Menyelamatkan aset anda dari dimamah inflasi dan susut nilai ! !
- Spread yg rendah memberikan anda peluang untuk tidak menanggung kos yg tinggi dan kerugian yg banyak malah mengaut keuntungan bersama ! !
- Dan banyak lagi hadiah dan saguhati menarik menanti anda sebagai rakan niaga yg memberi komitment kepada kerjaya anda ! !


-Rakan niaga yang membuat order paling banyak dalam rekod 6 bulan - 1 tahun berhak mendapatkan handphone percuma ! !
- Rakan Niaga dan regular customer juga akan diberi baucer tunai antara RM10-RM100 sebagai tanda saguhati ke atas pembelian yg kerap dan banyak dibuat kepada kami ! ! Jadi daftarlah sekarang ! !
- AKAN DATANG HADIAH PROTON SAGA FLX menanti untuk pendaftaran Master Dealer dan membuat order maintain dan paling banyak ! ! *Tertakluk pada terma-terma*



Last edited by hailz; 06-02-2014 at 12:44 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 25-11-2010, 12:51 PM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

PROMOSI HEBAT EMAS 96.5% PURE GOLD 23K EMAS TULEN ! !

KLIP VIDEO ANALISIS DAN PERNIAGAAN EMAS 965 & 999.9 DI CENTRAL WORLD BANGKOK THAILAND

Harga EMAS GOLD COIN 965 KAMI (96.5% PURE GOLD 23K)
RM169 segram









-GOLD COIN Emas 965 (96.5% Emas Tulen 23K) Berat telah diletak dlm had standard dari supplier : 3.81 gram, 7.62 gram, 15.24 gram

-Boleh order dari mana2 patent dan berat yg disukai

-Proses penghantaran antara hari Isnin hingga Khamis. Kami tidak akan menyusahkan pelanggan untuk mengambil risiko penghantaran hari Jumaat kerana sabtu dan ahad pejabat perkhidmatan pos tutup.

-COD boleh dilakukan area Penang selepas bank in 2 hari - 3 hari waktu bekerja sebab kami order dari suplier. Ini untuk mengelakkan scammer yg membuat order tetapi tidak membayar atas barang yg dipesan. Kami terpaksa menanggung kerugian kos dari main supplier.

-Kami adalah Members of CIMB SOUTH EAST ASIA, AUSIRIS GOLD CO LTD THAILAND @ AUSIRIS BERHAD, JOIN VENTURE PENGASAS DEVELOPMENT SDN BHD & THY HAILZ ENTERPRISE GROUP. Kami memiliki pendaftaran perniagaan jual beli Emas yang diiktiraf oleh SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA & dan diperakui sebagai ahli perniagaan RUJUKAN CIMB SOUTH EAST ASIA

-Oleh itu tiada perlu bimbang berlaku scam,kerana tujuan kami adalah jujur membantu anda membeli sambil berjimat dgn diskaun hebat mampu milik untuk perhiasan, simpanan dan pelaburan masa depan yang cerah

-Boleh rujuk pada pembeli2 yang telah berurusan dgn kami baik COD dan penghantaran dgn pos. Alhamdulillah tiada masalah semua berjalan lancar

-HUBUNGI 017 4079225 MG HAZLI atau mana2 Partner dan Dealer kami seperti di atas



Sambung mukasurat bawah !

Last edited by hailz; 17-12-2012 at 04:07 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 26-11-2010, 03:23 AM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Limited Edition ! !


CINCIN EMAS SUASA 375 9K BERTATAH DIAMOND ASLI, TOMEI EDITION, SOLID & PADU, SET HIASAN, TUNANG & PERKAHWINAN!! OFFER!!
Berat : 3.90 gram
Saiz Jari : 15-18 (Boleh adjust ikut saiz jari)
Harga Pasaran : RM1400 ++
Harga Members CG : RM850 ( Harga Termasuk Diamond Asli )

-
-

GELANG TANGAN EMAS 835 PADAT ! ! CANTIK DAN BERGAYA ! ! LIMITED EDITION ! !
Berat : 5.79gram (hold), 7.69 gram (available) , 8.22gram (hold)
Harga Members CG : RM149.55 segram @ 7.69 gram @ RM1150 SAHAJA ! !

Hubungi Hazli 017 4079225
-
-
KOMEN DARI PELANGGAN DAN PEMBELI MUKASURAT BAWAH ! !

Last edited by hailz; 28-04-2013 at 12:42 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 26-11-2010, 09:27 AM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Testimoni dan feedback dari peminat dan pembeli dari thread Thy Hailz Enterprise ! !
Quote:
Originally Posted by kimie007 View Post
baru jer lepas cod rantai emas 916 dgn tt di plaza tol alor setar (s) ... Mmg terbaikk :d.... harga plak giler kentang :d.... Sape2 yang berminat tapi masih ragu2 tu, baik contact tt cepat2 sebelum xdapat harga giler kentang ... Thanks tt
Quote:
Originally Posted by pazliir View Post
Memang mantap..borong terus bro jgn tunggu lama-lama nanti diambil orang...
utk TT
p/sernah deal dgn TT,barang dan harga yg bagus
Quote:
Originally Posted by oodie View Post
credit to tuan tanah..barang order dan lock ari rabu dah sampai pg tadi..harga terbaek..next time ade rezeki InsyaAllah nak berurusan lagi..



Quote:
Originally Posted by girlsilver View Post
Salam Tuan,

barang dh dapat, td g jalan2 terjupe kedai emas g la timbang
berat sama cm deal....mmg terbaik puas hati

terima kasih yer...InsyaAllah! nti deal lg

Last edited by hailz; 29-06-2012 at 04:23 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 26-11-2010, 08:52 PM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Testimoni dan feedback dari customers dan pembeli barangan kemas dari kami ! ! !

Quote:
Originally Posted by Tersembam View Post
Aku dah beli emas dgn TT..
Steady la bro..
Aku dapat n terus p check dekat Ar-Rahnu
Dapat Purity 24k and 20.6gram seperti yang dijanjikan...
Next time we will deal again..
Quote:
Originally Posted by leez88 View Post
barang dah sampai...tq TT...lain kali kita deal lagi....
Quote:
Originally Posted by pazliir View Post
Memang mantap..borong terus bro jgn tunggu lama-lama nanti diambil orang...
utk TT

p/sernah deal dgn TT,barang dan harga yg bagus
Quote:
Originally Posted by jutawan_kokusba89 View Post
terbaek dari TT.sudah berborak,pelbagai ilmu dicurah.memang terbaek dari ladang.kasi thumb up!!!hehe
Quote:
Originally Posted by kancil biru View Post
menarik ...taniah buat TT kerana menjalankan perniagaan yg menarik
Quote:
Originally Posted by tjbumi View Post
GCP nyer lain, yang nie company lain. Tengok kat fist page bro kalau kurang faham. Rega memang rendah tang barang2 kemas tu compare ngan harga kat kedai emas. Camni bleh lingkup le kedai emas...
Quote:
Originally Posted by hybridnos View Post
Tq tuan tanah.. Barang yang di order telah sampai dengan selamatnya semalam... 1st time deal beli barang kemas melalui poslaju..
will deal again soon..
Quote:
Originally Posted by pijan View Post
thanks bro bru selesai beli rantai tangan dri TT ptg tadi....
Quote:
Originally Posted by ptcnetwork View Post
TT..brang dh smpai..Trimas bbnyak..hahahha..ingat TT hantar bungkusan surat khabar je..belek punya belek..disebalik "celah2" ade lak barang yg diorder..nasib le tgk btul2..huhuhuh..ape pn..UP UNTUK TT !!!
[QUOTE=Anieazman;10095488][QUOTE=Anieazman;10054306]
Quote:
Originally Posted by hailz View Post
Barang riciv...cantik...
tapi tatau kecik sangat... nnt kl ada rzki bli yg besor sket

Last edited by hailz; 29-06-2012 at 04:24 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 28-11-2010, 05:22 AM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Up sikit

Last edited by hailz; 30-09-2011 at 06:49 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 30-11-2010, 01:58 PM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Up sikit

Last edited by hailz; 22-07-2011 at 01:37 AM..
Reply With Quote
  #8  
Old 30-11-2010, 04:41 PM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

UP sikit.

Last edited by hailz; 22-07-2011 at 01:38 AM..
Reply With Quote
  #9  
Old 30-11-2010, 05:40 PM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Up sikit

Last edited by hailz; 22-07-2011 at 01:39 AM..
Reply With Quote
  #10  
Old 01-12-2010, 04:53 AM
hailz hailz is offline
Super Active Member

hailz's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,464
Poster Rank: #1102
Thanked 80 Times
Active Level
My Mood:
Default

Promosi Emas yg terbaik. Ketahui bahawa membeli barang kemas bukan sekadar perhiasan malah menjana pendapatan dan pelaburan untuk masa depan yg cerah. Sudah lama bangsa asing menguasainya kenapa tidak kita mendapatkan peluang ini.

Last edited by hailz; 07-10-2011 at 07:40 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:00 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE