Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-07-2010, 07:55 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Kpd pemegang kad kredit - kenapa byr lebih (18% sthn)[email protected] Ambil Cash Dari Cr Card Anda!

BAGAIMANAKAH NAK KURANGKAN BAYARAN BULANAN?

Mengikut fakta(boleh rujuk belakang statement cr card): pembayaran minimum akan mengambil masa hingga 89 bulan manakala dengan installment plan selama 36 bulan sahaja tanpa interest dan cas2 tersembunyi.

KURANGKAN BAYARAN BULANAN KAD KREDIT DAN ANDA JUGA BOLEH AMBIL CASH DARI KAD KREDIT, LAGI MURAH DARI PERSONAL LOAN DENGAN KAEDAH EPP!

TAHUKAH ANDA ??BAKI KAD KREDIT BOLEH DITUKARKAN KE EPP 0% INTEREST! JADI TUKARLAH SEKARANG!

Apa tu EPP 0% Interest Plan?
Untuk makluman Plan 0% Interest ini adalah Easy Payment Plan*(EPP) atau Flexi Payment Plan (FPP)*atau EP (Easy Payment). Hutang*kad kredit anda yang*sedia ada kami tukarkan ke EPP ini*dalam tempoh tertentu*12 bulan, 24 bulan, 36 bulan dan 48 bulan dengan 0% Interest



Keistimewaan 0% EPP Installment Plan
  • Penjimatan Sehingga 12% setahun
  • Mengurangkan bayaran minima sehingga 44.4% sebulan
  • Boleh selesai hutang dalam masa 1 hingga 3 tahun
  • Anda boleh bayar minima dari bayaran minima anda bulanan
  • Bersihkan rekod kad kredit dan boleh tambah had kredit
  • Kelulusan 100% dalam masa 20 hingga 45 minit.
  • Tiada Cash Advance Fee untuk pengeluaran tunai.
  • Boleh buat balance transfer antara bank-bank lain
  • Pembayaran di buat dengan bank kad kredit yang anda berhutang dan bukan bayar kepada kami.
  • One time fee yang minima berdasarkan caj dari bank-bank yang terlibat.



JANGAN PANDANG RINGAN BAYARAN BULANAN KREDIT KAD ANDA!






Contoh Pengiraan
----------------

Syarikat menggunakan EasyPay 0% interest systems menukarkan hutang semasa kad kredit anda kepada ansuran mudah max selama 3 tahun dengan kadar faedah 0%

-Kad Credit Limit RM10,000 (Hutang RM8,000)

Contoh: Maybank (Kiraan Biasa)
-----------------------------

Kad Credit Limit: RM10,000
Hutang Kad: RM8,000
Interest Rate: 18% Setahun, atau 1.5% sebulan
Bayaran Minimum: RM400 sebulan (5% dari RM8,000)
Interest Charge (untuk baki) RM8,000 – RM400)x1.5% = RM7,600 x 1.5% = RM114

RM8,000 x 5% = RM400 sebulan bayaran minima
Jika anda bayar RM50 atau RM399 anda akan dapat panggilan talipon dari pihak bank kerana tak buat minimum payment RM400
Outstanding balance kad kredit anda masih dalam lingkungan RM10,000
Ambil masa 89 bulan untuk selesaikan hutang jika bayar minimum payment.

Plan EPP 0% Interest
--------------------


Calculation Formula

Amount (RM) – Interest Rate (%) – Settlement Amount (RM) = Paid (RM)

Monthly Installment = Amount / Installment Months


-Kad Kredit Limit RM10,000 (Hutang RM8,000)
Contoh: Maybank Kad Kredit (Kiraan 0% Interest)

Kad Kredit Limit: RM10,000 Hutang Kad: RM8,000

One Time Processing Fee : 8000 x 26% ~ RM2080 – dijelaskan melalui baki available kad kredit anda : 26 % untuk 36 bulan [ini lebih baik dari simple interest 54% (dari 18%x3) untuk 36 bulan].

Interest Rate: 0% , Bayaran Bulanan: RM10,000/36 = RM277.78 selama 36 bulan.(Boleh bayar minimum payment dari jumlah ini)

Tambah cash 80 je utk processing fee

Kami rundingkan untuk Plan 0% Interest dari Bank’s Card Credit anda. Jumlah tahun untuk 0% bergantung kepada Bank.

Anda boleh bayar minimum payment dari minimum payment RM277.78 iaitu RM50 sahaja. (Had Minima payment bagi kad kredit) dan anda TIDAK akan dapat panggilan dari bank.

Interest pada baki yang anda tak bayar masih KECIL.
Contoh kiraan RM277.78 – RM50 = RM227.78 x 1.5% = RM3.42 BERBANDING RM114.00 seperti kiraan bank biasa di atas.

Outstanding balance kad kredit anda ialah apa yang dibilkan iaitu RM277.78 setiap bulan bukan RM10,000.

Dalam 36 bulan anda boleh selesaikan hutang anda bila anda bayar amount yang dibilkan itu setiap bulan.


note; jumlah bulanan RM277.78 bukan minimum payment,tetapi jumlah disarankan bayar setiap bulan supaya hutang kad kredit selesai, min payment adalah 5% dr bayaran bulanan itu..

Antara Feedback:
Quote:
Originally Posted by heryboy View Post
saya dah convert ke EPP...memang berbaloi...pasni takyah risau la bila tgk stmt dari bank... saya musti pilehhh.....



Quote:
Originally Posted by heryboy View Post
memang berbaloi..baloi.... tunggu tt reply...service dr tt memang cantik.. mesra alam hehe...
Quote:
Originally Posted by joerob View Post
thanks bro rasanya dah jumpa bro kat ofis pagi tadi

good servis bro


Quote:
Originally Posted by heidiumanikhwanjoe View Post
thanks hasrol sbb dah berjaya tukarkan akak punye cc ke epp- zulfa
Quote:
Originally Posted by vun View Post
salam warga cg,
hehe. dah jadi agent bwh tt dan dah buat epp. tgh menunggu keputusan epp. nanti dah boleh byr minimum bulan2. best,best.
tima kseh tt sbb menunggu ptg semalam,sori terlambat.
Quote:
Originally Posted by vun View Post
salam tt,
epp dah jalan. chuan dah tepon. timakaseh yer.

Quote:
Originally Posted by joerob
ok bro...statement pun ok dah, servis mantop
next time nak join jadik agen aku roger bro yer, aku dah up bro...

Quote:
Originally Posted by syada385 View Post
ok dah..tq. fast service.

p/s: tp ada benda lain nk tanya. nnt bila free sy email

Quote:
Originally Posted by fine net View Post
den da gi office TT nie utk wt EPP nie..

den rekomen sape2 nk wt EPP bleh wt dgn TT...saya da wt...anda bila lg??

Quote:
Originally Posted by kenoi View Post
TESTI terkini:

18/4:
1047hrs-hantar CC & dokumen melalui Poslaju, pm bro real_rolls beritahu no. track poslaju

19/4:
1626hrs-bro real_rolls pm beritahu dah terima CC+dokumen,
1830hrs-terima MMS mengenai kiraan+caj permohonan, mohon persetujuan pelanggan
1940hrs-terima panggilan drpd Kastemer Servis CC utk pengesahan penggunaan sejumlah amaun utk EPP. Urusan disahkan

20/4:
1400hrs: terima sms drpd petugas beritahu amaun EPP yang diminta telah ditransfer ke dalam akaun. terus buka akaun online, YAHOOO!! duit dah masuk..hehehehe

23/4:
1100hrs: terima sms drpd petugas beritahu CC telah dihantar melalui perkhidmatan Skynet & beri no. tracking skali

24/4: dah semak di web skynet, akan terima CC hari ni. InsyaAllah.


terima kasih bro real_rolls atas perkhidmatan yang cekap.


Sila hantar email untuk lihat kelayakan..


Syarat-syarat nak memohon:
-Kad Kredit masih aktif(belum kena blok, kalau kena blok, boleh suruh bank unblock kan..
-Bawa copy i/c


utk pengiraan bayaran bulanan selepas buat epp, sila sms/whatappas/pm/email ke 012-2592759 / [email protected]:
-jenis cr card
-brapa cr limit
-outstanding bal
-available credit

Lepas tu boleh fikir nak buat ke tak nak..

Ejen EPP diperlukan!
Servis 'Terbaik' disediakan
Bantuan kepada ejen bawah saya, percuma software pengiraan, hanya 5 saat dpt kirakan jumlah amaun utk customer, flyer dll



Contact Ejen:
Hasrol
012-2592759
EPP Agent since 2007..

Last edited by real_rolls; 13-02-2017 at 08:43 AM.. Reason: add info
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-07-2010, 07:57 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Pemegang kredit kad dari Tanah Jajahan dari kawasan Hulu Klang, Ampang, Gombak, Selayang, Setapak, Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, cheras, Pandan dan sekitar nya dialu-alukan ..
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2010, 12:04 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Tahniah pd heryboy dr s'gor kerana memilih epp 0% plan..
Reply With Quote
  #4  
Old 03-07-2010, 12:11 PM
stacker stacker is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 300
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau blacklist cc boleh buat gak ker??
Reply With Quote
  #5  
Old 03-07-2010, 12:21 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stacker View Post
kalau blacklist cc boleh buat gak ker??
Klu kad blacklist x boleh buat, tp klu kad kena block , boleh byr min pd bank Supaya unblock kad tu, br bleh apply epp plan ni
Reply With Quote
  #6  
Old 03-07-2010, 01:31 PM
RA21107 RA21107 is offline
Regular

RA21107's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 402
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TAHNIAH TT Dah Ada Tread Sendiri..
All The Best!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 03-07-2010, 11:13 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RA21107 View Post
TAHNIAH TT Dah Ada Tread Sendiri..
All The Best!!!
Nak gak Ada rumah sendiri, seganla nak tumpang rumah orang...
Reply With Quote
  #8  
Old 03-07-2010, 11:58 PM
havrilsz havrilsz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,102
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

emm..mcm best bro..
1) bleh xplain detail skit kelebihan kad CIMB plak..
2) brape servis charge?
3) katekn aku nak beli barang harga smpi rm10,000. byr camne?
4) Guna x leh lebih kredit limit ke bro...
Reply With Quote
  #9  
Old 04-07-2010, 07:03 AM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by havrilsz View Post
emm..mcm best bro..
1) bleh xplain detail skit kelebihan kad CIMB plak..
2) brape servis charge?
3) katekn aku nak beli barang harga smpi rm10,000. byr camne?
4) Guna x leh lebih kredit limit ke bro...

Epp plan ni Akan tukarkan semua outstanding bal ke jumlah bayaran bulanan baru, cth b4 buat epp, kita byr bulanan min 300, lepas tukar ke epp byran bulanan Akan jd 160, min50 .statement baru pun cantik

utk pengiraan bayaran bulanan selepas buat epp, sila pm:
-jenis cr card
-brapa cr limit
-outstanding bal
-available credit
Reply With Quote
  #10  
Old 04-07-2010, 10:27 PM
real_rolls real_rolls is offline
Super Active

real_rolls's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jun 2006
Location: Ampang & KJ
Posts: 6,720
Thanks (Received): 266
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Pernah buat

Bg siapa yg dah abis tempoh pembayaran epp ni, klu nak re-apply pun boleh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump