Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-04-2010, 06:31 PM
mascotet mascotet is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 101
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Betul Ke Sup Belut Boleh Mengubati Penyakit Gatal2?

sekadar nak tau, kawan saya cakap sup belut boleh mengubati penyakit gatal2. betul ke?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-04-2010, 08:01 PM
usop_shippuden usop_shippuden is offline
Regular

usop_shippuden's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 480
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dengar cerita untuk baik untuk sendi..
Reply With Quote
  #3  
Old 13-04-2010, 08:08 PM
miecs miecs is offline
Super Active

miecs's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Nov 2009
Posts: 5,750
Thanks (Received): 351
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

yang aku tau rasanya memang sedap kalu masak merah rasa macam ikan keli.
kalu gatal2 tu guna la ubat yang sesuai bukannya setakat makan je.
Reply With Quote
  #4  
Old 13-04-2010, 09:27 PM
fauzizul fauzizul is offline
Legendary Member

fauzizul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 11,777
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ntah la.. tp klu utk sakit pingang ok...
Reply With Quote
  #5  
Old 13-04-2010, 09:36 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,303
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9243
Active Level
My Mood:
Default

kena makan selalu baru nmpk effect die..klo kurap cari ubat sapu jla haha
Reply With Quote
  #6  
Old 13-04-2010, 09:41 PM
cyborg cyborg is offline
Active Plus

cyborg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,111
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Makan belut selalu ??
Nanti belut dalam seluar kau pon jadi bertambah POWER !!
Reply With Quote
  #7  
Old 13-04-2010, 10:38 PM
sfauzie sfauzie is offline
Active Plus

sfauzie's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2007
Location: Big River
Posts: 3,790
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Ini pengalaman benar...apa yang aku lihat pada adik aku...dia memang suka sangat makan belut samada goreng atau masak sup...maklumlah rumah di kawasan sawah padi...bapak aku memang rajin cari belut ni. Kesannya,kulit adik aku ni memang bersih dan licin. Panau ke...kurap ke...ruam2 ke...gatal2 ke...memang tak ada. Senang citer adik aku tak payah pakai apa2 jenis pelembut kulit atau facial foam pun...aku...baru jamah secubit...dah terbayang lain...terus tak jadi makan...tp rasanya manis...rasa lagi sedap dari ikan keli...
Reply With Quote
  #8  
Old 13-04-2010, 10:46 PM
kapak kapak is offline
Legendary Member

kapak's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2008
Location: ?
Posts: 19,441
Thanks (Received): 219
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

best x belut ni? xpenah rasa lg..
__________________
Bersabarlah, sesungguhnya janji Allah itu benar
Janganlah gelisah terhadap orang yang tidak yakin apa yang kamu sampaikan itu
Surah Ar-Ruum ayat 60
Reply With Quote
  #9  
Old 13-04-2010, 11:09 PM
mustopa_a mustopa_a is offline
Legendary Member

mustopa_a's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2008
Posts: 12,098
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ye ke..
Reply With Quote
  #10  
Old 13-04-2010, 11:27 PM
Binggo Binggo is offline
Regular

Binggo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 375
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Makan belut ni...kalau bab sakit kulit tu tak tau le...tapi kalau nak try jom ke Binggos Place di Banting. Boleh pilih hidup2 lagi, original mari belut sawah punyer....BELUT PISANG.
kalau buat sop, tang ekor jgn buang, kata org tua2...ada power bro...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump