Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-03-2010, 03:23 PM
smallgiant smallgiant is offline
Regular

smallgiant's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2009
Posts: 651
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default Pelajar Tahun Satu 2011 kena daftar online tu........

Salam,sekadar menghebahkan kepada sesiapa yang masih tak tau lagi pasal pendaftaran online nie........


Untuk makluman kepada ibu bapa, mulai tahun ini urusan pendaftaran murid tahun satu di Negeri Selangor boleh dilakukan secara Online (dalam talian) melalui sistem Pengurusan, Pemohonan dan Semakan Murid Tahun 1 Jabatan Pelajaran Negeri Selangor . Capaian kepada sistem boleh dilakukan melalui :

1. Laman web Jabatan Pelajaran Negeri Selangor
http://www.moe.gov.my/jpnselangor/v3/.
(Klik Pendaftaran Murid Tahun 1) atau

2. Alamat web http://apps.emoe.gov.my/esppsel/pptahun1/

Ibu bapa perlu membuat Perakuan Permohonan tersebut di sekolah ini dengan membawa bersama cetakan borang maklumat permohonan serta dokumen-dokumen asal seperti dalam senarai semak yang disertakan.
__________________
M.Dzulfakar Hj Zaiton
Zurich Takaful Consultant
014.264.7376
Medica2015 Takafulink

#jomjoinZurichTakaful
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-03-2010, 03:24 PM
roBUST roBUST is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Location: WORKING CLASS MAN
Posts: 12,406
Thanks (Received): 139
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bg mak ayah yg tak amik kesah pasal ni,dah tercicir si anak..kesian nye
__________________
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]sedang konfius..berapa org PM malaysia sebenarnya[/COLOR][/SIZE][/B]
Reply With Quote
  #3  
Old 26-03-2010, 03:25 PM
shukcaya shukcaya is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (30)
Join Date: Mar 2008
Location: ✿ m o o n ✿
Posts: 14,436
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

adik caya br je daftar aritu..

mmg kne daftar online..
Reply With Quote
  #4  
Old 26-03-2010, 03:27 PM
shukcaya shukcaya is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (30)
Join Date: Mar 2008
Location: ✿ m o o n ✿
Posts: 14,436
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tp pelaksanaan ni cam ade menyusahkan segelintir ibu bapa la bg caya..

coz, xsume umah ade pc..

n if ade pc pon, xsume yg ade tenet..

so d c2 da timbul lg satu isu, mak ayah ni kne g cyber cafe lak (cm klaka )

n tentu masalah jugk bg ibu bapa yg tarety komputer..hurm..
Reply With Quote
  #5  
Old 26-03-2010, 03:28 PM
building building is offline
Super Active

building's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Apr 2007
Posts: 9,815
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 3
Active Level
Default

err... kalo yang tak tahu bab IT plak camne? dorang kalo nak implement menda ni kena arr hebahkan secara detail dan penerangan2 berkaitan...
__________________
People who said "There Are No Such Thing As S.tupid Question" are the people who have not been annoyed by s.tupid person

Reply With Quote
  #6  
Old 26-03-2010, 03:28 PM
nadiswake nadiswake is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 518
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku baru jer daftar pagi td. tp tetap kena p skolah, sahkan segalanya and still kena bagi sampul surat ngan setem 50sen.. mula2 excited sbb ingat dah majula konon register online, x yah dah p skolah sekali kena gak p skolah..
Reply With Quote
  #7  
Old 26-03-2010, 03:29 PM
smallgiant smallgiant is offline
Regular

smallgiant's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2009
Posts: 651
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

- tadi baru sound Jabatan Pelajaran Selangor.Lain kali wat la lek lok.
nie tahu dari kengkawan.tgh tolong kengkawan yg tak de internet tuk
daftarkan anak diorg.
- tak de apa2 hebahan pon.............
__________________
M.Dzulfakar Hj Zaiton
Zurich Takaful Consultant
014.264.7376
Medica2015 Takafulink

#jomjoinZurichTakaful
Reply With Quote
  #8  
Old 26-03-2010, 03:29 PM
mahkota5 mahkota5 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 115
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kat kampung ada cyber cafe ke
Reply With Quote
  #9  
Old 26-03-2010, 03:30 PM
[email protected] noraini@azlan is offline
Legendary Member

noraini@azlan's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2008
Location: penang sp kodiang dungun
Posts: 16,040
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 18
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

nyusahkan mak bapak jer
Reply With Quote
  #10  
Old 26-03-2010, 03:30 PM
smallgiant smallgiant is offline
Regular

smallgiant's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2009
Posts: 651
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

- dah online udah ler,nie nak kena g skolah utk pengesahan.apa la...........
__________________
M.Dzulfakar Hj Zaiton
Zurich Takaful Consultant
014.264.7376
Medica2015 Takafulink

#jomjoinZurichTakaful
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold