Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,251
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,850
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,269
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-12-2009, 08:00 PM
azlanhussain azlanhussain is offline
Legendary Member

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 18,238
Poster Rank: #102
Blog Entries: 2
Thanked 647 Times
Active Level
Default >>> Satu-satunya Teknik Penggoda Di Alam Cyber, SeductiveX.com, dilancarkan <<<

SeductiveX Sudah berubah ke versi 3 maka thread officialnya telah juga bertukar ke http://bit.ly/sxv3cg. Harap Maklum



Salam sejahtera,

Seperti tajuknya, kini satu sistem baru yang penuh dengan kegairahan berjaya saya hasilkan untuk anda semua. Sistem di mana anda mampu menggoda pengunjung website anda untuk pergi ke iklan yang anda ingini. Set lah apa sahaja iklan, pasti pengunjung anda akan kesana. Tak kira lah sama ada iklan dari CPA network, produk affiliate, PTC mahupun pembekal PPC anda. Kejayaan godaan setakat ini ialah sekitar 90%-95%.

So apa faedahnya menggunakan sistem ini. Wooo banyak yang boleh kita fikirkan. SeductiveX hanya menggoda pengunjung anda, apa hasil yang akan anda dapati dari kedatangan pengunjung ini, semua terserah kepada iklan apa yang anda letakkan.

Contohnya:
1) Tarik pegunjung ke landing page CPA network untuk leads action, yang memerlukan mereka mendaftar email untuk mendapatkan hadiah. Sebagai promoter anda akan dibayar komisen di atas setiap seorang yang mendaftar.

2) Tarik pengunjung ke killer sales page produk affiliate yang anda sertai. Kalau ayatnya mengancam, sudah tentu mampu untuk anda buat sales. Komisen anda juga yang punya.

3) Tarik pengunjung ke PTC site yang mana jika mereka berminat, mereka akan mendaftar secara automatik sebagai downline anda.. Sebahagian dari keuntungan semua downliners anda, anda lah yang punya.

4) Tarik pengunjung ke iklan yang membayar komisen anda berdasarkan klik.

5) Dan banyak lagi... kita hanya perlu duduk dan fikir lain dari yang lain (out of the box) Kami juga akan membantu anda mengenali sector lain yang boleh anda cuba. Itu semua akan boleh dikongsikan di dalam komuniti penggunanya sendiri.


So anda mungkin akan bertanya, macam mana sistem ni mengoda. Itu kami uruskan. Setakat ini ada lebih kurang 300 lebih cara yang kita pilih secara rawak untuk digunakan ke atas pengunjung tertentu. Kita hanya goda pengunjung untuk pergi ke iklan mana yang anda mahukan. Selebihnya terserah kepada site iklan anda tersebut. Secara teknikalnya apa yang perlu anda lakukan hanyalah meletakkan satu code JavaScript pendek ke dalam website anda, dan seterusnya kawal cara mana ia bekerja di satu control panel yang kami berikan kelak. Control panel ini terletak di website SeductiveX yang mana boleh anda access di mana sahaja tanpa perlu install apa-apa software di PC anda. Anda juga boleh letakkan code SeductiveX di seberapa banyak website yang anda mahukan, dan kawal kesemuanya dari satu control panel sahaja.

Soalan paling sensasi masa ini: Whitehat ke, Blackhat?
Jawapanya kedua-duanya. Bergantung kepada untuk apa hendak anda gunakannya.. Saya cuma jual sistem, cara mana nak anda gunakannya, terletak di tangan anda.

Apa yang akan anda dapat sebagai pembeli?
1) Anda akan menyertai community pengguna-pengguna lain secara tertutup. Berkomunikasi dengan yang lain melalui chatbox dalam control panel anda sendiri. Belajar & bertukar-tukar pengalaman & ilmu untuk kebaikan bersama.

2) Anda dapat one stop center dimana segala, video tutorial, tips & tricks, serta bantuan boleh anda dapatkan semuanya di satu lokasi sahaja.

3) Teknik berkesan serta control panel yang membolehkan anda untuk setting code godaan pendek yang anda letakkkan di setiap website anda. Antara yang boleh anda kawal ialah:
i) Bila nak goda, bila nak berhenti mengoda
ii) Siapa kah dari pengunjung anda yang nak anda goda
iii) Berapa banyak godaan nak anda buat. Adakah kepada semua orang atau hanya kepada beberapa peratus dari mereka sahaja.
iv) Tentukan hanya goda sekali sahaja pada seseorang pengunjung. Maknanya mereka tidak akan digoda lagi selepas ini.
v) Goda pengunjung dari kawasan-kawasan tertentu sahaja. Contoh; US, UK, Malaysia dsbnya
vi) Banyak lagi yang akan di tambah dari masa ke semasa
4) Free upgrade sepanjang hayat

5) Talian bantuan melalui email, YM dan jugak my direct phone assistance.


OK now sebelum saya bercadang untuk lancarkan produk ini, saya dah tawarkan kepada beberapa pengguna setia produk-produk saya sebelum ini. Anda boleh baca komen mereka setakat ini melalui link berikut:

http://www.wangcyber.com/forum/413679-post6.html
http://www.wangcyber.com/forum/413724-post8.html
http://www.wangcyber.com/forum/413736-post10.html
http://www.wangcyber.com/forum/413779-post13.html
http://www.wangcyber.com/forum/413887-post15.html
http://www.wangcyber.com/forum/414184-post17.html
http://www.wangcyber.com/forum/417224-post21.html
http://www.wangcyber.com/forum/418025-post46.html
http://www.wangcyber.com/forum/427540-post65.html
http://www.moneymakerdiscussion.com/...html#post77652
http://forums.digitalpoint.com/showp...00&postcount=2
http://forums.digitalpoint.com/showp...72&postcount=3
http://forums.digitalpoint.com/showp...31&postcount=5
http://www.******.com/forum/showpost...48&postcount=2
http://carigold.com/portal/forums/sh...96&postcount=4
http://carigold.com/portal/forums/sh...18&postcount=5
http://carigold.com/portal/forums/sh...34&postcount=6
http://carigold.com/portal/forums/sh...02&postcount=7
http://carigold.com/portal/forums/sh...0&postcount=23
http://forum.cari.com.my/viewthread....=1#pid35033590
http://carigold.com/portal/forums/sh...6&postcount=11
http://carigold.com/portal/forums/sh...88&postcount=8
http://carigold.com/portal/forums/sh...78&postcount=7
http://www.wangcyber.com/forum/478993-post74.html
http://www.wangcyber.com/forum/479123-post79.html
http://www.wangcyber.com/forum/434386-post43.html

OK berapa harganya?


Harga pembukaannya ialah USD$147 @ RM499

Tetapi untuk 2 pembeli pertama, saya tawarkan pada harga USD$117 @ RM397

Tetapi sekiranya anda adalah pengguna RefererX, anda boleh dapatkannya pada harga USD$97 @ RM329.

Macam mana nak bayar?
Sorry tak de direct payment link untuk terus beli. Sebaliknya saya buka jualan secara manual dengan cara menghubungi saya terus dalam PM atau email saya di admin [at] seductivex.com. Nyatakan email anda serta PayPal anda untuk saya hantarkan invoice. Jika ingin membuat pembayaran melalui local bank, saya akan berikan detailnya dalam email reply saya nanti.



OK-la setakat ini sahaja buat kali ini. Sebarang soalan / pertanyaan sila postkan dan saya akan cuba jawab secepat yang mungkin.

Happy seducing !


Last edited by azlanhussain; 26-06-2012 at 11:00 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-12-2009, 08:07 PM
manasseh manasseh is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 40
Poster Rank: #20730
Thanked 0 Times
Active Level
Default

perkara yg menarik. tapi kena kumpul duit dulu la. huh
Reply With Quote
  #3  
Old 10-12-2009, 08:14 PM
azlanhussain azlanhussain is offline
Legendary Member

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 18,238
Poster Rank: #102
Blog Entries: 2
Thanked 647 Times
Active Level
Default

tak pe.. dah sedia nanti datang jumpa saya. kita buat duit banyak2
Reply With Quote
  #4  
Old 10-12-2009, 08:15 PM
jutawanzaman jutawanzaman is offline
Super Active Member

jutawanzaman's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,158
Poster Rank: #906
Thanked 44 Times
Active Level
My Mood:
Default

harga yg munasabah dengan servis yg d berikan...jom kita mengoda...!
Reply With Quote
  #5  
Old 10-12-2009, 08:15 PM
jaih jaih is offline
Well-Known
Member

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 6,591
Poster Rank: #539
Thanked 23 Times
Active Level
My Mood:
Default

mcm berminat neh... ..tp pin google tak sampai lagi nih hhuwaaaa
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
  #6  
Old 10-12-2009, 08:20 PM
azlanhussain azlanhussain is offline
Legendary Member

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 18,238
Poster Rank: #102
Blog Entries: 2
Thanked 647 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jaih View Post
mcm berminat neh... ..tp pin google tak sampai lagi nih hhuwaaaa
Tak pe boleh start dengan iklan lain dulu, atau CPA atau affiliate.. jangan sampai nanti harga naik lagi bila versi diupgrade.. susah pulak
Reply With Quote
  #7  
Old 14-12-2009, 07:04 AM
azmi_gts azmi_gts is offline
Normal Member

azmi_gts's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 257
Poster Rank: #8457
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

cpt dptkan...jgn terlepas..aku dah guna dan mmg berbaloi..aku bukak akaun adsense dr thn 2005..baru sekarang ada hasil yg lumayan..itupun sbb guna seductivex nih..hehe..tq bro azlan..xrugi beli refererx dulu wp time tu mmg sengkek gile..
__________________
Nak tread Bianary Option ??

Klik je Sini -->> Broker Paling Regulate!!
Reply With Quote
  #8  
Old 14-12-2009, 10:47 AM
khaizee khaizee is offline
Normal Member

khaizee's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 148
Poster Rank: #11548
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

betul tu.. seductivex mmg product paling mengancam product2 lain.. paling mudah digunakan dan yang paling penting ianya paling menguntungkan dgn tenaga dan masa anda.. kalau dulu tak pernah nak merasa hasil drp GA ke, Adbrite ke, skrg ni tak pelik lagi kalau guna Seductivex.. tiap2 bulan pun boleh.. tq bro Azlan dan tahniah diatas pelancaran Seductive X..

p/s: nak lagi bagus, pakai seductivex ngan refererx sekali... mmg best.
Reply With Quote
  #9  
Old 14-12-2009, 11:20 AM
azlanhussain azlanhussain is offline
Legendary Member

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 18,238
Poster Rank: #102
Blog Entries: 2
Thanked 647 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azmi_gts View Post
cpt dptkan...jgn terlepas..aku dah guna dan mmg berbaloi..aku bukak akaun adsense dr thn 2005..baru sekarang ada hasil yg lumayan..itupun sbb guna seductivex nih..hehe..tq bro azlan..xrugi beli refererx dulu wp time tu mmg sengkek gile..
Terima kasih bro.. I terharu..
Reply With Quote
  #10  
Old 14-12-2009, 11:21 AM
azlanhussain azlanhussain is offline
Legendary Member

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 18,238
Poster Rank: #102
Blog Entries: 2
Thanked 647 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by khaizee View Post
betul tu.. seductivex mmg product paling mengancam product2 lain.. paling mudah digunakan dan yang paling penting ianya paling menguntungkan dgn tenaga dan masa anda.. kalau dulu tak pernah nak merasa hasil drp GA ke, Adbrite ke, skrg ni tak pelik lagi kalau guna Seductivex.. tiap2 bulan pun boleh.. tq bro Azlan dan tahniah diatas pelancaran Seductive X..

p/s: nak lagi bagus, pakai seductivex ngan refererx sekali... mmg best.
Thanks bang... I gembira you all sukakannya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:46 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE