Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #451  
Old 16-12-2017, 05:06 PM
Fayafa Fayafa is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 492
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 60
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by putra1234 View Post
sama je bro. brand promoter. secara tak langsung, bro dah iklankan brand tu masa bro pakai.
brand ni xperaya la..sgala benda ada brand lani,xleh nk elak..yg xdak brand ni,kain kapan ja la kot..

Hat mana leh elak dr mkn ka pki, tahan la..xleh byk,skit dl pun xpa
Reply With Quote
Likes putra1234 liked this post
Paid Advertisement
  #452  
Old 16-12-2017, 05:37 PM
isteri_aku isteri_aku is offline
Active Member

isteri_aku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2012
Location: Bumi Allah
Posts: 1,898
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Serbomoknikko View Post
ye kee lengang? kat mano yg lengang tuh. aku tgk penoh jek. kalu lengang aku nak masuk, beli ayam... hahahaha
Mane ade lengang...x lengang laa

Rasa dekat 5/6 thn juga puase...baru haritu tergerak nak berbuka...
Sekali tgk dah ade terminal cc...pelagi...cube2 la wave kad haha...
Rasa mcm lg murah dari kepsi pulak mcd ...ke perasaan aku je
__________________
"I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it." - Pakcik Bill Gates
Reply With Quote
  #453  
Old 16-12-2017, 06:51 PM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,156
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 112
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azam74 View Post
pulun nk boikot mekdi..paling muka bila sambil dkt dpn mekdi sambil jari pegang erat rokok, sambil tu pakai sluar jeans levis dan baju polo
Sambil layan facebook menggunakan iphone
Reply With Quote
  #454  
Old 17-12-2017, 01:33 AM
Kak Temah Kak Temah is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 68
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Yg ni akak tak faham sangat. Mekdi kat malaysia bukan under Raja Fahd punya grup ke? So secara automatik bukan mekdi sini bayar kat grup Raja Fahd ke?
Reply With Quote
  #455  
Old 17-12-2017, 01:41 AM
scharger101 scharger101 is offline
Active Member

scharger101's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: TP and SL
Posts: 2,428
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 69
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Kak Temah View Post
Yg ni akak tak faham sangat. Mekdi kat malaysia bukan under Raja Fahd punya grup ke? So secara automatik bukan mekdi sini bayar kat grup Raja Fahd ke?
Royalti masih dibayar pada mcd kak...mcd pulak byr kat JUF...
Reply With Quote
Likes lanntane liked this post
  #456  
Old 17-12-2017, 06:32 AM
lanntane lanntane is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 719
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 98
Active Level
Default

Royalti masih di bayar pd mc d
Reply With Quote
  #457  
Old 18-12-2017, 07:52 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 38,468
Thanks (Received): 149
Likes (Received): 961
Active Level
My Mood:
Default

Nak sebut jugak.

Sebab ada yang sakit hati bila orang boikot Mekdi



Kan masa khutbah Jumaat ada sebut.

"Bersederhanalah dalam segala amalan"

Ke kau tido waktu tu?



Mampu boikot Mekdi jer...boikot jer lah Mekdi.

Kira bersederhanalah tu.



Tapi rokok sorilah...WAJIB berhenti





FB, komputer, IT tak payah la nak boikot.

Apa?

Kalau nak boikot, jangan guna FB semua tu sebab tu semua musuh Islam punya.

Cerdik lah sikit.

Kita guna lah untuk sebagai counter measure.
Reply With Quote
  #458  
Old 18-12-2017, 08:02 PM
sangbogol sangbogol is offline
CG Top Poster Club

sangbogol's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Bulan-Bintang-Matahari
Posts: 24,909
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Kejab je lengang,mggu depan dpt gaji full blk laaaaaa
__________________
"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah"
Reply With Quote
  #459  
Old 18-12-2017, 08:58 PM
jookiba jookiba is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 1,209
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 157
Active Level
Default

kerja ***** ja... boikot... yg kerjanya org melayu
baik kau boikot segala program lagha di astro tu...
Reply With Quote
  #460  
Old 19-12-2017, 03:19 AM
letstorque letstorque is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 4,007
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 32
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Kak Temah View Post
Yg ni akak tak faham sangat. Mekdi kat malaysia bukan under Raja Fahd punya grup ke? So secara automatik bukan mekdi sini bayar kat grup Raja Fahd ke?

Raja Fahd yg dalam kubur tu ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump