Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Unit Trust Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-05-2012, 11:03 PM
melakaboy melakaboy is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 50
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Talking Newbie here...

Quote:
Originally Posted by mat jedi View Post
aku xbp faham mcm mn nak jual beli dalam fundsupermart ni?? kalo nak jual nnt profit tu msk mn?
Bila nak beli UT paling senang kita wat fund transfer jer. Guna maybank ke pastu emel resit bank in. So dicadangkan guna doPDF utk senang generate resit.

Nak jual pun senang. Mase wat akaun kita dah siap2 set no akaun yg kita nak guna utk terima pembayaran dan leh set kendian... Senang jer...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-05-2012, 10:20 PM
mat jedi mat jedi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 119
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tuan melaka boy.. dah besa beli ke gan FSM ni??
Reply With Quote
  #13  
Old 24-05-2012, 01:08 AM
TokJayo777200 TokJayo777200 is offline
Regular

TokJayo777200's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 925
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Saya dah beli dah.Ok jer.
__________________
100 ABOVE!APPROACH LIGHTS!
MINIMUMS!LANDING!
Reply With Quote
  #14  
Old 24-05-2012, 03:29 PM
moore426559 moore426559 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 6,157
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Betul.fsm sgt mudah. Kita leh jimat bnyk. Agent pun bukan boleh harap sgt. Diorang punya syarat SPM je, bukan amik MBA pun. Better with fsm
Reply With Quote
  #15  
Old 24-05-2012, 06:16 PM
kparam77 kparam77 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by moore426559 View Post
Betul.fsm sgt mudah. Kita leh jimat bnyk. Agent pun bukan boleh harap sgt. Diorang punya syarat SPM je, bukan amik MBA pun. Better with fsm
bukan semua agent tak boleh harap. ada juga agen yg loyal kat clients.
Reply With Quote
  #16  
Old 24-05-2012, 06:21 PM
reduanhanif reduanhanif is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: Bukit Jalil
Posts: 4,761
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Kesian Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary. Rupanya dia belajar sampai form 5 je....ingatkan ada MBA ke PhD ke..
__________________
[CENTER][B][COLOR="Purple"]REDUAN CWA. [/COLOR][url=http://takafulprotection.blogspot.com/]PA RM50K dari 16 sen sehari.[/url][COLOR="Red"]WASIAT, HIBAH, HARTA SEPENCARIAN DI AS-SALIHIN.[/COLOR][url=http://cwainvestment.blogspot.com] GANDAKAN KWSP/SAVINGS ANDA.[/url]
[url=http://cwainvestment.blogspot.com/p/aia-afg-takaful-form.html]INDIVIDUAL UNLIMITED MEDICAL CARD DARI RM51 SEBULAN.[/url] [COLOR="Red"]MORE INFO[/COLOR] : Visit [url]http://cwainvestment.blogspot.com[/url] /[COLOR="Red"]Phone : 019-3330342[/COLOR] / Email:[email][email protected][/email][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #17  
Old 24-05-2012, 06:41 PM
melakaboy melakaboy is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 50
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Talking Saya xla pro sgt...

Quote:
Originally Posted by mat jedi View Post
tuan melaka boy.. dah besa beli ke gan FSM ni??
Salam... Adalah sikit2. Yg xbestnyer masa ade duit time tu xde promosi sales charge. Bila xde mcm2la yg dia offer. 1 lg info, kalo guna CIMBClicks atau Hong Leong xyah poskan slip pengesahan transaksi bcoz diorang akan tahu sendiri... Ade yg xbestnye guna bank di atas sebb tarikh beli akan delay 1 hari (cth beli 24 Mei, nanti harga NAB ikut 25 Mei).
Reply With Quote
  #18  
Old 25-05-2012, 07:25 AM
moore426559 moore426559 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 6,157
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by reduanhanif View Post
Kesian Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary. Rupanya dia belajar sampai form 5 je....ingatkan ada MBA ke PhD ke..
Bro, dia ada pokitical connections. That's why dia leh maintain. Stakat jd org kuat umno, yg lulus srp pun leh jd jutawan.

Cuba ko check projek johor port yg involved clearance of mangrove? Mcmana bukhary leh dapat projek tu. Tak rosak alam sekitar ke tu.
Yg paling teruk, dia diberi monopolli pasaran beras. Sbb tu harga befas mahal.

Get your fact right. I am not intimidated by mokhtar, khairy jamaludin, or any umno young millionaires.
Reply With Quote
  #19  
Old 25-05-2012, 09:26 AM
reduanhanif reduanhanif is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: Bukit Jalil
Posts: 4,761
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by moore426559 View Post
Bro, dia ada pokitical connections. That's why dia leh maintain. Stakat jd org kuat umno, yg lulus srp pun leh jd jutawan.

Cuba ko check projek johor port yg involved clearance of mangrove? Mcmana bukhary leh dapat projek tu. Tak rosak alam sekitar ke tu.
Yg paling teruk, dia diberi monopolli pasaran beras. Sbb tu harga befas mahal.

Get your fact right. I am not intimidated by mokhtar, khairy jamaludin, or any umno young millionaires.
bro. the main point is bukan sebab umno atau pr. forum di sini utk unit trust.

spm or mba bukan penyebab seseorang tu blh bekerja atau tidak. aku pernah interview graduate yg ada master in electronic. bila tanya pasal design tergagap gagap. budak2 diploma dari utm lebih hebat.

the main point, jgn pandang rendah pada org berpendidikan spm.

get your fact right first. i'm not interested with degree or mba or what so ever. the main point client must happy with their investment return.
__________________
[CENTER][B][COLOR="Purple"]REDUAN CWA. [/COLOR][url=http://takafulprotection.blogspot.com/]PA RM50K dari 16 sen sehari.[/url][COLOR="Red"]WASIAT, HIBAH, HARTA SEPENCARIAN DI AS-SALIHIN.[/COLOR][url=http://cwainvestment.blogspot.com] GANDAKAN KWSP/SAVINGS ANDA.[/url]
[url=http://cwainvestment.blogspot.com/p/aia-afg-takaful-form.html]INDIVIDUAL UNLIMITED MEDICAL CARD DARI RM51 SEBULAN.[/url] [COLOR="Red"]MORE INFO[/COLOR] : Visit [url]http://cwainvestment.blogspot.com[/url] /[COLOR="Red"]Phone : 019-3330342[/COLOR] / Email:[email][email protected][/email][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #20  
Old 25-05-2012, 11:00 AM
moore426559 moore426559 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 6,157
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by reduanhanif View Post
bro. the main point is bukan sebab umno atau pr. forum di sini utk unit trust.

spm or mba bukan penyebab seseorang tu blh bekerja atau tidak. aku pernah interview graduate yg ada master in electronic. bila tanya pasal design tergagap gagap. budak2 diploma dari utm lebih hebat.

the main point, jgn pandang rendah pada org berpendidikan spm.

get your fact right first. i'm not interested with degree or mba or what so ever. the main point client must happy with their investment return.
Saper yg pandang rendah. Cuma nak kata ilmu tu sgt penting. Agent pun kekadang tak tau sgt pasal unit trust. Tu jer. Thats why i prefer fsm. Service charge pun murah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump