Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1471  
Old 29-03-2018, 09:44 PM
akusS akusS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,365
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Encik Sponge View Post
Sama mcm aku kena...

dia minta no akaun nak refund

aku xreply than dia tukar jadi rebate... sama dengan nilai duit tue...

Kalau2 lama2 biar nnt dia akan amik balik rebate..
Aku punye dia trus masuk duit dlm akaun kredit kad....xde mnta pengesahan ape pn, diorg je yg trus bg duit...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1472  
Old 29-03-2018, 09:44 PM
oldtbone oldtbone is offline
Legendary Member

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: Lubuk Belida
Posts: 10,888
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 1931
Active Level
My Mood:
Default

maaf.. [email protected] 5 bintang tu mcm mana? puji ke keji?

base seberang [email protected] tu bagus kan? mmg [email protected] banget la kot siap ada free fries... bkn calang2 ada free fries

Last edited by oldtbone; 29-03-2018 at 09:47 PM..
Reply With Quote
  #1473  
Old 30-03-2018, 12:28 AM
Encik Sponge Encik Sponge is offline
Active Plus

Encik Sponge's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,312
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 115
Active Level
Question

Quote:
Originally Posted by akusS View Post
Aku punye dia trus masuk duit dlm akaun kredit kad....xde mnta pengesahan ape pn, diorg je yg trus bg duit...
Wahhh... itu dah dikira bagus

Ari tu rebate tu aku xguna pon pasal takut dia minta balik ka apa hahahha

Lastly dia dah amik balik rebate tu.. tengok dah xvalid

Aku pakai tranfsfer bank ja tu yg dia minta no akaun kowt.. lagi untung pakai kad kredit kalu gini
Reply With Quote
  #1474  
Old 02-04-2018, 03:01 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 39,935
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1175
Active Level
My Mood:
Default

Cadang nak beli spinner fidget.

Kat lazada banyak komen yang tak syok.

Order lain...terima lain.

Lambat sampai...tak sampaiČ.

Mungkin sebab deliver company tak sama.


Lelong gak ok.
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
  #1475  
Old 05-04-2018, 04:11 PM
myfama myfama is offline
Regular

myfama's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Location: Lumut
Posts: 167
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Cite bab delivery Lazada ni kalo dulu ok, tiptop dgn Poslaju, GEDX etc sbg logistik partner dia..la ni asyik engage NinjaVan je buat delivery..maybe murah atau kontrak baru kot. Masalahnya Ninja ni punya hub terhad..kalo saya yg dok kat area Lumut ni dia x boleh hantar..jenuh tunggu dekat 2-3 minggu. Last2 Ninja sub-con pada Poslaju jgk. Nanti nk call bising2 boleh mintak voucher free..gantirugi menunggu haha
__________________
Earn Free BTC: Join Earn.com
Reply With Quote
  #1476  
Old 07-04-2018, 02:17 AM
samkehel samkehel is offline
Regular

samkehel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 639
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Brg hilang, bayaran hilang, lambat, refund lambat, guna voucher refund? x talipon, email pun x ada, kenapa teruk sgt dah....bye bye la
Reply With Quote
  #1477  
Old 16-04-2018, 10:09 AM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Plus

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2,643
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 267
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myfama View Post
Cite bab delivery Lazada ni kalo dulu ok, tiptop dgn Poslaju, GEDX etc sbg logistik partner dia..la ni asyik engage NinjaVan je buat delivery..maybe murah atau kontrak baru kot. Masalahnya Ninja ni punya hub terhad..kalo saya yg dok kat area Lumut ni dia x boleh hantar..jenuh tunggu dekat 2-3 minggu. Last2 Ninja sub-con pada Poslaju jgk. Nanti nk call bising2 boleh mintak voucher free..gantirugi menunggu haha
tgk kawasan juga bro. ia bergantung pada currier, bukan lazada.

tgk juga tuan beli dari mana, fullfiled lazada, atau syarikat yg guna plaform lazada. beza tu..
__________________
CG adalah dunia maya semata2. kita adalah avatar CG cumanya
Reply With Quote
  #1478  
Old 16-04-2018, 01:10 PM
myfama myfama is offline
Regular

myfama's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Location: Lumut
Posts: 167
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dragonforex View Post
tgk kawasan juga bro. ia bergantung pada currier, bukan lazada.

tgk juga tuan beli dari mana, fullfiled lazada, atau syarikat yg guna plaform lazada. beza tu..
Aku beli 2 ketul Pineng Powerbank (fulfilled by Lazada) order successful 09 Mar. Tunggu punya tunggu brg tak sampai. Call seller directly kat (KL area), dia kata dia cuma supply barang pada Lazada..so sapa yg Lazada engange utk delivery diluar control dia. So aku blame lazada la sebab gagal deliver cepat. Da settle pun lepas 2-3 kali call Lazada mintak trace barang kat mana pasal apa lewat benor. Punca dia sebab depa kontrak courier dgn Ninja Van..mslhnya Ninja takde hub utk buat penghantaran di kwsn2 diluar coverage dia, sudahnya dia sub-con kepada Poslaju. Bagi aku senang ja..kalau dah tau penerima diluar kawasan, sub-con siap2 ke courier yg mampu deliver..selesai masalah. Apapun barang selamat sampai 10 Apr.
__________________
Earn Free BTC: Join Earn.com
Reply With Quote
  #1479  
Old 11-07-2018, 05:57 PM
meerahanna meerahanna is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

yup, same as me. I had the same experienced before when purchasing a headphone on Lazada. Now if i want to shop online i only go to shopee. It is much better because i can even get a discount using promo code they offered.
Reply With Quote
  #1480  
Old 12-07-2018, 02:25 AM
meerahanna meerahanna is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Same as me, i remembered buying sony headphones from Lazada 2 years ago. The product that i got were not as what i have expected before. Because of that, i search for a new ecommerce website and i found shopee. Truthfully, I was impressed when i bought a tripod from the website because i got a discount coupons and the product delivered one week early.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump