Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-07-2016, 10:13 AM
Rizk Rizk is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 30
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default ForexCopy System

Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???
Reply With Quote
Likes erer99 liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-07-2016, 11:29 AM
Just_U Just_U is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Rizk View Post
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???
Setahu saya, ForexCopy ni bila kita follow cara trade orang lain. Sistem ni sesuai lah untuk orang yang tiada masa nak fokus untuk trade jer...
Reply With Quote
  #3  
Old 19-07-2016, 12:11 PM
IFX_Ipoh IFX_Ipoh is offline
Active Member

IFX_Ipoh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,526
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Rizk View Post
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???
Untuk pengetahuan anda, InstaForex ada menawarkan ForexCopy System. Sistem ini membolehkan anda menyalin strategi trader lain dan memantau dagangan yang telah dibuat mereka sebelum ini tanpa memerlukan anda melabur wang dalam dagangan mereka.

Sistem ini membolehkan anda untuk menjadi Follower ataupun Trader.

Sebagai Follower - Anda boleh menyalin dagangan yang dibuat dari trader lain. Anda boleh menyalin dagangan dari trader yang berlainan dengan nisbah yang berlainan antara satu sama lain. Maksudnya anda yang menentukan sendiri bila, dengan siapa, berapa banyak dan instrumen apa yang ingin disalin dagangannya.

Sebagai Trader Sebagai Trader ForexCopy, anda boleh mendapat keuntungan melalui perkongsian lot, dagangan yang positif ataupun langganan harian bergantung dengan pilihan follower anda.

Untuk maklumat yang lebih lanjut tentang sistem ini, anda boleh layari https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_system.
__________________
InstaForex Perak
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak
Telifon dan Fax Pejabat: 05-2410453

Last edited by Sniper; 19-07-2016 at 12:18 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 19-07-2016, 12:17 PM
Sniper Sniper is offline
Super Moderator

Sniper's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,141
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by IFX_Ipoh View Post
Untuk pengetahuan anda, InstaForex ada menawarkan ForexCopy System. Sistem ini membolehkan anda menyalin strategi trader lain dan memantau dagangan yang telah dibuat mereka sebelum ini tanpa memerlukan anda melabur wang dalam dagangan mereka.

Sistem ini membolehkan anda untuk menjadi Follower ataupun Trader.

Sebagai Follower - Anda boleh menyalin dagangan yang dibuat dari trader lain. Anda boleh menyalin dagangan dari trader yang berlainan dengan nisbah yang berlainan antara satu sama lain. Maksudnya anda yang menentukan sendiri bila, dengan siapa, berapa banyak dan instrumen apa yang ingin disalin dagangannya.

Sebagai Trader Sebagai Trader ForexCopy, anda boleh mendapat keuntungan melalui perkongsian lot, dagangan yang positif ataupun langganan harian bergantung dengan pilihan follower anda.

Untuk maklumat yang lebih lanjut tentang sistem ini, anda boleh layari https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_system.
forum bkn semata tmpt promot jer

thread ni tt dah tanyer ape tu forexcopy system jdk pattnyer jwb dgn general system tu camaner bkn dgn promot kompeni

klu takat promot sume org bole promot tp klu takat nk share info ssh melayu nk share
Reply With Quote
  #5  
Old 19-07-2016, 12:21 PM
syahays syahays is offline
CG Top Poster Club

syahays's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Sep 2010
Location: forex is the world of confusions...
Posts: 23,374
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Rizk View Post
Saya tak berapa faham lah tentang ForexCopy System tu.Ada siapa-siapa boleh bagi penerangan tak???
forex copy ni copytrade rasanya...
follow manager2 yg ada history trade dia cun...
ada profit sharing etc...
tuan boleh rujuk ke broker2 yg offer copytrade ni...
__________________
MENCARI IB BAGI BROKER STOFS
BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA DI BAWAH

skype: malaysia.afx l Tel/Whatsapp: +60111-6107286 l Email: [email protected]
Reply With Quote
  #6  
Old 19-07-2016, 12:27 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,624
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 4
Active Level
Default

sama mcm copy trade biasa....lain broker, lain platfrom, lain nama....tapi konsep masih sama...
Reply With Quote
  #7  
Old 19-07-2016, 12:30 PM
IFX_Ipoh IFX_Ipoh is offline
Active Member

IFX_Ipoh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,526
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Sniper View Post
forum bkn semata tmpt promot jer

thread ni tt dah tanyer ape tu forexcopy system jdk pattnyer jwb dgn general system tu camaner bkn dgn promot kompeni

klu takat promot sume org bole promot tp klu takat nk share info ssh melayu nk share
Ohhh maaf... saya sekadar berkongsi maklumat tentang ForexCopy dari InstaForex...Maaf sekali lagi sebab promote tentang company...
__________________
InstaForex Perak
E-1-6, Greentown Square,
Jalan Dato Seri Ahmad Said,
30450 Ipoh, Perak
Telifon dan Fax Pejabat: 05-2410453
Reply With Quote
  #8  
Old 04-08-2016, 10:39 AM
Rizk Rizk is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 30
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Ok2...TQ yer atas semua info2 tu...
Reply With Quote
  #9  
Old 04-08-2016, 11:02 AM
sueweal sueweal is offline
Active Plus

sueweal's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2011
Posts: 4,554
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
Default

forexcopy ni mmg mudahkan newbies la.. xperlu bersengkang mata kaji chart..klau cantik ada time2 tu kita boleh masuk open lot sendiri amik 3-5 pips scalping skit2...
__________________
sewa mesin cuci kusyen kereta rm100 satu hari. kongsi2 dgn jiran atau kawan jimat..


nak pendapatan uber mingguan cecah rm1200-1500. daftar sini free tiada bayaran.https://partners.uber.com/i/r3xayn2yue
Reply With Quote
  #10  
Old 04-08-2016, 06:24 PM
Instafx KL Instafx KL is offline
Active Plus

Instafx KL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 3,362
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sueweal View Post
forexcopy ni mmg mudahkan newbies la.. xperlu bersengkang mata kaji chart..klau cantik ada time2 tu kita boleh masuk open lot sendiri amik 3-5 pips scalping skit2...
bagus untuk newbie sistem ni
__________________
InstaForex Kuala Lumpur
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump