Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Development Technique

Forex Development Technique This section discuss current development based on ideas of traders.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-07-2008, 08:23 PM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,324
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default pending order pakai script

salam kawan2 warga cari gold....
memandangkan saya tgk banyk juge teknik2 yg sedia ada memerlukan buat pending order....
ada tak sesiapa sini leh tlg editkan pending order pki scrip sahaja di meta...yg saya ada ni tak valid kadang2...

klu ada sesiapa pandai ubahkan utk valid....saya akan kongsi kan tips kegunaan....



ok ni yg dah edit
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


so leh test dah test tlg kasi information kat sini...


ada sedikit pembetulan kepada sesiapa yg rugi akibat mencuba teknik ni harap maaf sbb masih dalam percubaan lagi...
Attached Files
File Type: ex4 Skrip Trade NEWS_NFP.ex4 (2.2 KB, 400 views)

Last edited by puteh_linux; 09-07-2008 at 04:51 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-07-2008, 10:27 PM
mustopa_a mustopa_a is offline
Legendary Member

mustopa_a's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2008
Posts: 12,098
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
salam kawan2 warga cari gold....
memandangkan saya tgk banyk juge teknik2 yg sedia ada memerlukan buat pending order....
ada tak sesiapa sini leh tlg editkan pending order pki scrip sahaja di meta...yg saya ada ni tak valid kadang2...

klu ada sesiapa pandai ubahkan utk valid....saya akan kongsi kan tips kegunaan....
file mq4 mana?.. yang ni file execute.. tak leh edit..
nak edit kat file skrip trade news_nfp.mq4.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2008, 10:30 PM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,324
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
file mq4 mana?.. yang ni file execute.. tak leh edit..
nak edit kat file skrip trade news_nfp.mq4.
saya pundpt fail yg tu jer...
Reply With Quote
  #4  
Old 02-07-2008, 10:32 PM
proincm proincm is offline
Super Active

proincm's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: Gombak, Malaysia
Posts: 5,972
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
saya pundpt fail yg tu jer...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
.ex4 mane leh edit, kena dptkan .mq4 baru bley edit..
Reply With Quote
  #5  
Old 02-07-2008, 10:36 PM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,324
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
.ex4 mane leh edit, kena dptkan .mq4 baru bley edit..
tapi klu nak buat scrip camtu camane cara dia ek?
Reply With Quote
  #6  
Old 02-07-2008, 11:10 PM
mustopa_a mustopa_a is offline
Legendary Member

mustopa_a's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2008
Posts: 12,098
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
tapi klu nak buat scrip camtu camane cara dia ek?
skrip mq4.. kena reka oleh programmer..

kalau nak dapat banyak indi atau EA .. cari dalam forum ni.. banyak.. tak payah reka pun indi dan EA.. just copy and paste jer dan run.. run tu kat demo dulu.. kalau kat real .. nanti duit abis.. jangan tanya saya.. sbb sendiri mau ingat

nak lagi banyak kat
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

atau
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
atau
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Reply With Quote
Thanks rasyid9449, fadhis50 thanked for this post
  #7  
Old 09-07-2008, 12:37 AM
hojat hojat is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default hi

thx fo all.its the best
Reply With Quote
  #8  
Old 09-07-2008, 12:44 AM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,324
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

the best ke?

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-07-2008, 01:29 AM
aiman aiman is offline
Active Member

aiman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Location: Woodlands
Posts: 1,875
Thanks (Received): 1358
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
salam kawan2 warga cari gold....
memandangkan saya tgk banyk juge teknik2 yg sedia ada memerlukan buat pending order....
ada tak sesiapa sini leh tlg editkan pending order pki scrip sahaja di meta...yg saya ada ni tak valid kadang2...

klu ada sesiapa pandai ubahkan utk valid....saya akan kongsi kan tips kegunaan....
Apa yang tak valid? aku try ok je
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-07-2008, 01:46 AM
puteh_linux puteh_linux is offline
Active Member

puteh_linux's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,324
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Apa yang tak valid? aku try ok je
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
kadang2 tak lepas cam ko just nak buat pending buy atau sell sahaja nati sure tak jadi...
Reply With Quote
Thanks Ami69 thanked for this post
Sponsored Links
Reply

Tags
pending order, script po

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump