Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1061  
Old Yesterday, 02:13 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,454
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Don Malaya View Post
mcm mane nak beli ye tuan...sy pening juga..apehal bnyk sgt cypto pelik2 name nie ye..

ape konsep dia erkk

tahu bace chart jee..teknikal konsep cyptocurrency nie biol sikit nak faham
Beli dekat KuCoin bawah tu ada link saya. Prediction market yang ada kena mengena dengan Bloomberg punya internal trading dan ada kemungkinan jadi salah satu main player di South Korea.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1062  
Old Yesterday, 02:14 PM
spekmato spekmato is offline
Active Member

spekmato's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Location: rantau panjang----->kota bharu
Posts: 1,179
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 42
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by explorer View Post
saya buat mining kat GM lg senang, hari2 masuk.
sekarang elok simpan coin dr simpan kat asb & sewaktu dgn nya
untuk mining kawe lebih rela guna rig sendiri....biarlah abes duit skit...janji boleh dengar sound dio pun ok dah...
__________________
daftar guna link ini saya pulangkan semula 100% ref 1st level bonus
www.dashboard.lendconnect.io/ref/spekmato
http://neoconnect.io/u/spekmato
https://sficoin.co/ref/spekmato/R
ICO JP Morgan Cryptobanks https://tokensale.crypterium.io/?ref...6103d5193252a7
Reply With Quote
  #1063  
Old Yesterday, 02:57 PM
babyblacky babyblacky is online now
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,506
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 34
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
Beli dekat KuCoin bawah tu ada link saya. Prediction market yang ada kena mengena dengan Bloomberg punya internal trading dan ada kemungkinan jadi salah satu main player di South Korea.
dalam kucoin kalo beli red pulse pakai btc ke tuan?
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #1064  
Old Yesterday, 09:52 PM
world world is offline
Super Active

world's Avatar
 
Trader Rating: (30)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,048
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
Beli dekat KuCoin bawah tu ada link saya. Prediction market yang ada kena mengena dengan Bloomberg punya internal trading dan ada kemungkinan jadi salah satu main player di South Korea.
Dah daftar kucoin ..tapi tak pandai la pulak nak beli..
__________________
Sahabat >>>> Jangan penat mengajak kearah kebaikan ,kerana syaitan tidak pernah penat mengajak kearah kejahatan dan malaikat pula tidak pernah jemu untuk mencatat kebaikan dan kejahatan yang kita lakukan..
Reply With Quote
  #1065  
Old Today, 01:51 AM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,454
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post
dalam kucoin kalo beli red pulse pakai btc ke tuan?
Ye betul tuan, deposit BTC di KuCoin dan tukar kepada RedPulse(RPX)
Reply With Quote
  #1066  
Old Today, 01:52 AM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,454
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by world View Post
Dah daftar kucoin ..tapi tak pandai la pulak nak beli..
1. Daftar Kucoin.

2. Deposit BTC.

3. Pilih Market RPX/BTC

4. Buy .

Tu sahaja, kalau masih tak faham esok saya upload tutorial bergambar atau video
Reply With Quote
  #1067  
Old Today, 02:05 AM
abangkapo abangkapo is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ETH kuat naik, tembus $420! https://www.coingecko.com/en/price_charts/ethereum/usd
Reply With Quote
  #1068  
Old Today, 06:44 AM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,252
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 32
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by explorer View Post
saya buat mining kat GM lg senang, hari2 masuk.
sekarang elok simpan coin dr simpan kat asb & sewaktu dgn nya
Genesis ke? Terbaik.
Reply With Quote
  #1069  
Old Today, 11:43 AM
macellsprvive macellsprvive is offline
Regular

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 537
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

redpulse ni circ. supply dia lebih kurang QSP
tapi harga QSP pergi sampai 2000sat.
ada possibility rpx ni ikut sama huhu.

tapi eth punya pergi bapaklahh.
__________________
Peram sambil2 tambah ETN.
Lepas ni : QSP.

jual/beli btc/eth di sini
https://remitano.com/my?ref=macells11
Reply With Quote
  #1070  
Old Today, 04:12 PM
babyblacky babyblacky is online now
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,506
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 34
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
1. Daftar Kucoin.

2. Deposit BTC.

3. Pilih Market RPX/BTC

4. Buy .

Tu sahaja, kalau masih tak faham esok saya upload tutorial bergambar atau video
tuan nak tanye pasal kraken... dah ade option nak deposit in usd/gbp... bape maybank charge n macam mane nak transfer dari maybank ye?
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump