Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #311  
Old 15-02-2018, 04:30 PM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default sapphire rx580 pulse new

Untuk miner 2 yang guna GPU . kawan tak lupa hehe . ini link ke kedai computer kat palladium mall , bangkok .

https://www.kaidee.com/product-334221571

harga thb 10700/unit rm 1350
condition new
memory 4gb

guide beli minta resit VAT boleh claim kat airport . save 7-8% . masuk nama dan no passport sekali .

use vga card ada banyak pilih aje . boleh borong byk sekali . satu vga rm 150-200 /unit
http://www.ntech2hand.com

saya base cambodia/laos . jadi kalau ada offer murah tu ada baik sampaikan

selamat mencuba
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #312  
Old 19-02-2018, 02:57 PM
bettertomorrow bettertomorrow is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 63
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default Antminer S9 harga patut usd1500 -RM6000

salam pada kawan 2 miner

antminer s9
condition : new / 99%
location phnom penh , cambodia
available : 5 unit refer gambar

https://www.khmer24.com/en/bitmain-a...d-2480557.html

iklan dalam local advertising . baru advertising last week . sesiapa minat nak borong / beli contact seller sendiri.

language no problem . local cambodia semua pegi sekolah inggeris / english school .

aku rasa ex stock orang cancel order . memang bargain ni. tambah tambang flight. kalau flight mahal , kome naik train sampai bangkok .

kalau pegi phnom penh , tido kat sassi guesthouse & cafe usd10/night address #13 street 51 . dekat central market Daun Penh .

sesiapa sampai pm boleh minum kopi da. aku ada kat cambodia sampai 28hb .
Reply With Quote
  #313  
Old 20-02-2018, 11:29 AM
abdulricks85 abdulricks85 is offline
Active Plus

abdulricks85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Location: JDT
Posts: 2,909
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mr_compiler View Post
Assalam,

tujuan thread ni dibuka adaalah utk berkongsi apa saja tentang diy mesin mining yg dibangunkan oleh rakan2 cg.

saya percaya diluar sana ramai berminat utk membina mesin mining sendiri ttp kekurangan ilmu.

kpd yg dah ada mesin mining tu sudi2kanlah utk berkongsi cara2 anda membangukan mesin tersebut. (gambar mesin anda amat diharapkan)

apakah jenis perkakasan yg digunakan,kos yg dilabur, software yg digunakan dan ROI yg dihasilkan.

semoga thread ni boleh menjadi panduan kpd nubie mining spt saya ni utk membina mesin sendiri suatu hari nnt.

apa2 kemusykilan diharap ada yg sudi membantu dan kami ucapkan terima kasih.

cth diy mesin mining sumber google.






Ni aku buat sndiri kt rumah..mining BTX,layan lagi airdrop tiap mggu..dah switch mining BSD plak
Attached Images
File Type: jpg 1515320537685chat.jpg (1.03 MB, 11 views)
__________________

Nak BTC atau BTX??PM aje [email protected]
Jom Join STEEMIT
Jom Beli Sini aliexpress.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump