Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 12-11-2017, 09:12 PM
rozainijumadi rozainijumadi is offline
Active Member

rozainijumadi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,459
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad zaidi View Post
- Nama Penuh :AHMAD ZAIDI
- No.Kad Pengenalan :871006-52-6809
- Alamat Sekarang :Ladang Tanjung alan 1 c/o post office 96200 Daro,sarawak.
- No.Telefon :0109573077
- No.Akaun Bank anda :7606666797
- Nama Bank anda :cimb bank
- Nilai Pinjaman (yang dipilih) :RM 3000
- Tempoh bayaran (yang dipilih) :36 bulan
jgn pembaris sgt bro wlu beginner sklipon..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #142  
Old 12-11-2017, 09:14 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,352
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 830
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad zaidi View Post
- Nama Penuh :AHMAD ZAIDI
- No.Kad Pengenalan :871***-**-*809
- Alamat Sekarang :Lada*********** 96200 Daro,sarawak.
- No.Telefon :01******77
- No.Akaun Bank anda :76******97
- Nama Bank anda :cimb bank
- Nilai Pinjaman (yang dipilih) :RM 3000
- Tempoh bayaran (yang dipilih) :36 bulan
alamak...rilek je bagi detail pada umum...
tak selamat mcm ni bos...
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
Likes oldtbone, Faizudin liked this post
  #143  
Old 11-02-2018, 08:56 PM
Aidie12 Aidie12 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by money4u_bhd View Post
pinjaman peribadi secara online lulus segera !!!

Money4u sdn bhd (516238-p ), adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang beroperasi di

154-2,kompleks maluri,taman maluri,55100 cheras,kuala lumpur.
No.lesen : Wm2571/08/08-3/773838 no.permit : Ws2571/08/08-2/773838

kami ingin menawarkan skim pinjaman peribadi secara online untuk semua rakyat malaysia yang mempunyai pendapatan minimum rm600 sebulan keatas.

Pinjaman dijamin dapat penuh !!!

Proses kelulusan kurang dari 24 jam !!!

Pinjaman rm 3000
tempoh ansuran 36 bulan (3 tahun) x rm 97.00 sebulan
tempoh ansuran 60 bulan (5 tahun) x rm 63.00 sebulan

pinjaman rm 5000
tempoh ansuran 36 bulan (3 tahun) x rm 161.00 sebulan
tempoh ansuran 60 bulan (5 tahun) x rm105.00 sebulan

( caj sebanyak rm 200 sebagai wang proses akan dikenakan kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja)

peluang ini terbuka kepada semua pekerja sektor swasta (yang baru bekerja sebulan juga layak memohon) / kakitangan kerajaan / badan berkanun / peniaga kecil di seluruh malaysia (termasuk sarawak dan sabah)

* tanpa penjamin * tanpa cagaran * dokumen yang ringkas

cara pembayaran semula yang fleksible hanya melalui bank dan cara-cara pembayaran akan diterangkan lebih terperinci di dalam surat perjanjian.

Bagaimana hendak memohon ???

Sangat mudah….

Anda emailkan kepada kami, butir-butir peribadi anda seperti berikut :

- nama penuh :
- no.kad pengenalan :
- alamat sekarang :
- no.telefon :
- no.akaun bank anda :
- nama bank anda :
- nilai pinjaman (yang dipilih) :rm 3000 / rm 5000
- tempoh bayaran (yang dipilih) :36 bulan / 60 bulan

lampirkan bersama satu salinan fotostat kad pengenalan (scan & attach) dan satu salinan slip gaji bulan lepas / penyata bank terkini untuk permohonan para peniaga (scan & attach)

dan hantarkan butiran permohonan anda ke email kami, [email protected]

anda pasti akan menerima keputusan permohonan pinjaman anda pada keesokan hari pada jam 12.00 tengah hari dan pastikan anda periksa email anda pada waktu tersebut.

Kepada pemohon-pemohon yang berjaya, anda akan menerima wang pinjaman anda terus ke akaun simpanan anda dalam tempoh kurang dari satu jam, selepas tempoh pengesahan.(surat perjanjian akan dilampirkan bersama kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja)

* mudah * cepat * selamat
1)muhammad aidie bin zambri
2)930112035541
3)pt 639 taman bakti,gual tinggi,17200 rantau panjang kelantan
4)01125458497
5)2006612000086324
6)agro bank
7)nilai mahu pinjam 5000
8)tempoh 36 bulan
Reply With Quote
  #144  
Old 12-02-2018, 03:48 PM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 7,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

orang yg same ke dngn detail dlam gambo ni?

__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump