Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old Yesterday, 10:26 PM
arepalooza arepalooza is offline
Regular

arepalooza's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 677
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 4
Active Level
Default

excited sgt duk menaip smpai post 2 kali. hahaha
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old Yesterday, 10:45 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 25,117
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 127
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arepalooza View Post
Maybe ada confusion skit, 250k tu bukannya rm250k. Tapi 250k orang bilangan pemohon dari area barat shj, selangor/melaka/perak etc. Bilangan pemohon.

Ye aku sdiri ada submit dan lihat sdiri perjanjian tu. Memang betul ada yg akan transfer ke agen/org lain etc. Tapi cash yg akan dapat untuk stiap pemohon memang rm100k bukannya rm10k. Tgk btol2.

Perjanjian untuk permohonan sdn bhd pun aku dah tgk. Memang slepas transfer ke agen etc pemohon sepatutnya akn dapat cash rm500k. Confirm x salah kira sbb aku sdiri akauntan. Dan sbb aku akauntan la aku sedar yang dana ni tak masuk akal dengan keadaan ekonomi malaysia skrg yg berhutang beratus2 billion. Nk bayar hutang 1MDB sekarang pun kena cekik duit rakyat tambah pinjam duit negara China. Ada hati nak bg dana free berpuluh2 billion.
ni bukan dana.. ni nak cuci duit tuk pru acc company tu yg kroang kasi akan jadi proxy je
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump