Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Fixed Deposit

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-01-2013, 10:43 PM
enkeirp01 enkeirp01 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Wire Transfer

Salam, nak tanye sikit ar pasal wire transfer ni..aku ade transfer fund dr E-trade acc aku..email from E-trade tulis wire transfer dah completed. Tapi aku check dlm acc maybank still xde lagi. Klu cuti dia kira juga ke tak..? Mail complete dr E-trade tu dpt pg td (US petang hr jumaat lg).
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-01-2013, 10:55 PM
asdasdasd asdasdasd is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Posts: 12,507
Thanks (Received): 301
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by enkeirp01 View Post
Salam, nak tanye sikit ar pasal wire transfer ni..aku ade transfer fund dr E-trade acc aku..email from E-trade tulis wire transfer dah completed. Tapi aku check dlm acc maybank still xde lagi. Klu cuti dia kira juga ke tak..? Mail complete dr E-trade tu dpt pg td (US petang hr jumaat lg).
dia makan masa nk sampai..
Reply With Quote
  #3  
Old 26-01-2013, 11:04 PM
enkeirp01 enkeirp01 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2008
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Owh..ye ker..? Last year transfer juga tp working day ms tu.. Email dpt tulis complete, then check dlm acc maybank terus ada duit tu..huhuhu
Reply With Quote
  #4  
Old 20-01-2014, 12:07 PM
dikr dikr is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 50
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tak pernah try..err bole try ni
Reply With Quote
  #5  
Old 30-03-2016, 07:24 AM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,601
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 149
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by enkeirp01 View Post
Salam, nak tanye sikit ar pasal wire transfer ni..aku ade transfer fund dr E-trade acc aku..email from E-trade tulis wire transfer dah completed. Tapi aku check dlm acc maybank still xde lagi. Klu cuti dia kira juga ke tak..? Mail complete dr E-trade tu dpt pg td (US petang hr jumaat lg).
Wire Transfer foreign currency ke ni?. Aku biasa guna RHB Currency Account. Mula buat transaction hari Isnin waktu US, kemudian dah masuk dalam akaun RHB hari Rabu petang waktu Malaysia. Ambil masa 2 hari jugalah.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #6  
Old 05-04-2016, 03:16 PM
haqqi9 haqqi9 is offline
Active Member

haqqi9's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,041
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tumpang tanya. Mcmna procedure wire transfer untuk cimb
__________________
berhenti jadi dungu
Reply With Quote
  #7  
Old 31-08-2016, 07:28 AM
aqibFXmart aqibFXmart is offline
Active Plus

aqibFXmart's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 3,385
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haqqi9 View Post
tumpang tanya. Mcmna procedure wire transfer untuk cimb
korang nak tarik wang ke krim wang? kalo tarik, eloknya korang pergi kat branch cimb, sebab kena tanya cs perihal kirim wang kat luar. mun tarik wang korang cukup cari tahu kod swift cimb shja.
__________________
SPESIAL BONUS DEPOSIT 30% & 50%
>>|Rebate 0.9pip dari 2 Pip fix spread|<<

2PIP<=|EURUSD|GBPUSD|USDJPY|USDCHF|AUDUSD|EURCHF|EURGB P|USDCAD|=>2PIP
Reply With Quote
  #8  
Old 23-09-2016, 10:08 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,601
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 149
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aqibFXmart View Post
korang nak tarik wang ke krim wang? kalo tarik, eloknya korang pergi kat branch cimb, sebab kena tanya cs perihal kirim wang kat luar. mun tarik wang korang cukup cari tahu kod swift cimb shja.
Menggeletar jugak aku buat oversea wire transfer ni. Buat melalui online akaun luar negara tu untuk di-transfer ke akaun di sini, takut sangkut je tengah-tengah tu.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump