Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Fixed Deposit

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 07-04-2017, 12:59 PM
NightFury NightFury is offline
Active Plus

NightFury's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2010
Location: MYY - KUL - UK
Posts: 3,390
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Buat duit di Agro Bank sbg pencen kedua

Simpan rm500 sekali sahaja, komisen setiap bulan rm700- rm21 atau tiada had

Komisen seumur hidup dan boleh diwarisi. Dijamin Bank Negara Malaysia dan Patuh Syariah

Program RUJUKAN yang pertama di malaysia kelolaan Agro bank..
Ramai yang sudah ambil peluang ....

Konsep yang mudah hanya 3 cara sahaja..

1-Anda simpan
2-Anda rujuk org lain
menyimpan
3-Anda ajar org lain buat
rujukan supaya
berlaku duplikasi.

👉Rujuk penyimpan deposit rm500.00
potensi income 10k/bln.

👉Rujuk penyimpan deposit rm1,000.00
Potensi income 21k/bln

Perbandingan
Jika tuan/puan dapat rm21k sebulan, seperti dah ada 42 buah rumah yg dah siap untuk disewa, jika kadar sewaannya rm500.00 sebulan.
Jika hanya berjaya 10% sahaja dari 21k tu, bukankah dah ada 4 buah rumah yg boleh pungut sewanya setiap bulan.
_ Kan seronok_😊

Pasif income berterusan
Setiap 7hb ke akaun anda.

Mudah konsepnya 'power of leverage' di mana anda tidur pun duit masuk.

Tiada peluang buat ajak ramai sekali gus, ajak santai2 - 2 orang sebulan. 10 bulan dah ada 20 orang. Orang tuan ajak buat juga 2 orang sebulan. Saya tengok income pun ok.

Sekurang Kurangnya ada juga income pasif masuk akaun dari sumber ini.
_ PM Nama dan alamatnya, nanti team saya akan pos borang dan nanti team akan tunjuk satu satu prosesnya_.

GANJARAN YANG DIBERIKAN AGRO BANK

1) Komisen setiap bulan
2) Cabutan bertuah 15 orang pemenang setiap bulan
3) RM2k kepada perujuk tertinggi
4) Ahli dengan ganjaran bulanan RM2k sebulan layak mendapat tawaran Umrah bagi orang islam dan melancung ke luar negara bagi bukan islam

Tambahan ganjaran daripada saya secara peribadi:-

Kpd Perujuk agro level 1 - 4
Saya, anda layak dapat daftar ahli khairat percuma dengan bawa 10 orang perujuk baru agro bersama2 anda. Tawaran hanya sah dari 1 April - 30 April 2017. Dlm masa yg sama anda juga bina income dan hadiah2 lain tawaran agro bank.

Kelebihan kad khairat dlm masa setahun

Faedah yg dapat:-
1. Pengurusan Jenazah lengkap bernilai rm2k
2. Wang khairat rm700.00
3. PA mati kemalangan rm10k.
4. Sepanjang tempoh jadi ahli, duit caruman dapt jadi pusingan kpd yg pergi dulu.
5. Dengan keahlian beri peluang pendapatan kpd yg jadi agen.

🎯 FIKIRČKAN 🎯
Jika berminat nak join kena dapatkan borang keahlian dari kami. Sila bagi detail :
1⃣Nama
2⃣Alamat Penuh
Kami akan poskan borang dan tuan/puan bawa borang ke Agro Bank berdekatan utk buka akaun.

📲018 956 0800
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 16-04-2017, 07:06 PM
niagafx niagafx is offline
Regular

niagafx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Location: thailand
Posts: 678
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
Default

--- market close.....----
__________________

Last edited by niagafx; 12-05-2017 at 05:29 PM..
Reply With Quote
  #63  
Old 16-04-2017, 07:07 PM
niagafx niagafx is offline
Regular

niagafx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Location: thailand
Posts: 678
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
Default

--- market close.....----
__________________

Last edited by niagafx; 12-05-2017 at 05:29 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump