Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-09-2008, 11:28 AM
pijoe pijoe is online now
Legendary Member

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,222
Thanks (Received): 665
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

bro...aku ada 2 guni besau pakaian elok baru dan berjenama.... tapi sesetengah baju tu seksi sikit la...semuanya baju pompuan.... aku duk wangsa maju macam mana nak kasi kat hang??? kalau pos mau makan ratus ringgit sebab berat giler..... nak pi shah alam punya laa jauh.... cam mana ni bro... please advice..... tq ...pm aku kalau boleh..... baju elok elok sayang nak buang tong sampah.....
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
REBET IKOFX DIBERI SEJAK 2010

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-09-2008, 11:36 AM
cput cput is offline
Super Active

cput's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Location: atas kusi
Posts: 6,551
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ahib..next program kksmcg nak gi pahang nak buat khidmat kat sana lak..blh la tlg kitaorg handlekan utk side sblah sana ek?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

~~@ JoM PKSM @~~
Reply With Quote
  #23  
Old 11-09-2008, 01:00 PM
five_soul five_soul is offline
Active Plus

five_soul's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2008
Posts: 2,599
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ye...betul tu. Saya berada di blkg cput77 ni.
Next program kat pahang lak...
__________________
Y O N P H O T O G R A P H Y

Reply With Quote
  #24  
Old 11-09-2008, 06:04 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pijoe View Post
bro...aku ada 2 guni besau pakaian elok baru dan berjenama.... tapi sesetengah baju tu seksi sikit la...semuanya baju pompuan.... aku duk wangsa maju macam mana nak kasi kat hang??? kalau pos mau makan ratus ringgit sebab berat giler..... nak pi shah alam punya laa jauh.... cam mana ni bro... please advice..... tq ...pm aku kalau boleh..... baju elok elok sayang nak buang tong sampah.....

2 guni? Wokeh toksah pos Insya Allah nanti saya balik ke shah alam saya contact bro ye

Jangan la buang kat tong sampah ye
Reply With Quote
  #25  
Old 11-09-2008, 06:17 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cput77 View Post
ahib..next program kksmcg nak gi pahang nak buat khidmat kat sana lak..blh la tlg kitaorg handlekan utk side sblah sana ek?
Tolong handlekan?

Insya Allah kalo takde apa halangan boleh je Cuma nanti nak tau details program.

Antara sebab saya focus untuk beri sumbangan kepada penduduk kampung miskin kerana masih ramai yang tidak dapat bantuan yang sepatutnya mereka terima

Pada mulanya saya bercadang untuk berikan sumbangan kepada 3 pihak:

1) kat rumah anak - anak yatim (selalu dapat bantuan)
2) kat rumah orang-orang tua (selalu jugak)
3) kat penduduk kampung miskin (masih ada yang terabai)

Ini berdasarkan pengalaman saya la
Reply With Quote
  #26  
Old 11-09-2008, 06:19 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by five_soul View Post
Ye...betul tu. Saya berada di blkg cput77 ni.
Next program kat pahang lak...
La yang duk kat belakang tu kenapa? kalo cput77 melepas nanti tak ke naya

Anyway apa-apa hal kita kongsi kat CG ni

P/s: Saya bulan 11 ni habis belajar dah
Reply With Quote
  #27  
Old 11-09-2008, 06:26 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrzack View Post
yup, kalau ikutkan, boleh je bagi kat mana2 organisasi. but, i'm not so trust them..

saya lebih suka bagi terus pada orang yg memerlukan. at least nampak dgn mata kepala sendiri.

bro ahib.. apa kata letak gambar kampung atau keadaan persekitaran pihak yg menerima tu? tak yah lah letak gambar orang (penerima), nanti jatuh maruah dia. just letak gambar kampung je ke..

Ha ada pun pandangan. Saya pun ada terfikir kalo letak gambar penerima, sedikit sebanyak leh jatuhkan air muka depa. Ok kalo nak gambar kampung, persekitaran, gambar rumah depa, takde masalah. hp v3i 2nd hand ni insya Allah akan berbakti

Thanks bagi pendapat bro. Jadi lagi semangan saya ni sebab ada support dari korang semua
Reply With Quote
  #28  
Old 11-09-2008, 06:36 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dino View Post
Nnt aku kemaskan semua pakaian yg aku nak bg,tak der aral Jumaat aku roger ko,kita jumpa mana2,tp bkn kat kedai mkn lerrr.....
bro dino, esok insya Allah selepas asar saya akan bertolak dari gambang ni ke kuantan. May be dalam jam 5 ptg kot.

So kepada warga CG yang duk area kuantan boleh la berjumpa saya esok petang untuk berikan sumbangan anda kepada penduduk kampung miskin

Hubungi saya:

mohd hanis aka ahib0205
013 - 9755013

Reply With Quote
  #29  
Old 11-09-2008, 08:33 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ahib0205 View Post
bro dino, esok insya Allah selepas asar saya akan bertolak dari gambang ni ke kuantan. May be dalam jam 5 ptg kot.

So kepada warga CG yang duk area kuantan boleh la berjumpa saya esok petang untuk berikan sumbangan anda kepada penduduk kampung miskin

Hubungi saya:

mohd hanis aka ahib0205
013 - 9755013


Saja nak upkan thread ni sebab esok lepas asar, saya akan pergi ke kuantan. So geng CG area sana yang ada barang nak disumbangkan boleh hubungi saya ye

Reply With Quote
  #30  
Old 11-09-2008, 10:43 PM
dino dino is offline
Super Active

dino's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Location: Kuantan-Old Trafford,Manchester United
Posts: 7,650
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ahib0205 View Post
Saja nak upkan thread ni sebab esok lepas asar, saya akan pergi ke kuantan. So geng CG area sana yang ada barang nak disumbangkan boleh hubungi saya ye

Ok,roger......c u
__________________
GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED!!!

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump