Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2391  
Old 22-11-2017, 12:24 AM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,278
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 33
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Bizzport786 View Post
kad ni islamic ke?
malangnya, tak
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2392  
Old 22-11-2017, 08:14 AM
vbnoob vbnoob is offline
Active Member

vbnoob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Bizzport786 View Post
kad ni islamic ke?
Tidak islamic.
Reply With Quote
  #2393  
Old 22-11-2017, 08:24 AM
vbnoob vbnoob is offline
Active Member

vbnoob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Epal10 View Post
nak tanya, sy guna maybank kad 2 masa tu intrest 8.8%, adakah msh lgi 8.8% atau dah naik
Maksud tuan Maybank2Cards?
Tak ada lagi dah 8.8%.
Sekarang 15% - 18%.

Last edited by vbnoob; 22-11-2017 at 08:26 AM..
Reply With Quote
  #2394  
Old 22-11-2017, 08:36 AM
adymfi adymfi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 318
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by spidertech View Post
knp sy punya interest 4.99%?
Tak pasti pulak saya... saya cuma dapat rate 3.99% je...

Cuba call cimb call centre tanye..
Reply With Quote
  #2395  
Old 24-11-2017, 08:01 PM
AzlanMaidin AzlanMaidin is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

www.wasap.my/60102959396
Boleh whatsapp saya untuk cc aeon. Ada cash rebate 5% untuk petrol dan macam2 lagi. Minimum gaji rm2k. Personal loan pun boleh apply dgn saya.
Reply With Quote
  #2396  
Old 24-11-2017, 08:06 PM
AzlanMaidin AzlanMaidin is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Yang tu 3.99% per month kot.
Reply With Quote
  #2397  
Old 26-11-2017, 02:50 PM
yop_ninja yop_ninja is offline
Regular

yop_ninja's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2009
Posts: 236
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Assalamualaikum,
Ada sape2 boleh explain tak pasal balance transfer ni? contoh dari public bank kt bwh ni.. baru nak blaja buat BT.. TQ in advanced.
Attached Images
File Type: jpg BT public bank.jpg (95.8 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #2398  
Old 07-12-2017, 05:47 PM
halfday halfday is offline
Regular

halfday's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 241
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam

Nak tanya pasal cash lite. Apa sebenarnya cash lite tu?

Saya ada hutang kad kredit rm18k

Boleh ke kalau saya apply cash lite rm18k utk tempoh [email protected] tahun utk setelkan kredit kad then terminate kad tu. Fokus kat loan cash lite je.

Boleh ke dengan cara macam ni?
Reply With Quote
  #2399  
Old 07-12-2017, 06:23 PM
isteri_aku isteri_aku is offline
Active Member

isteri_aku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2012
Location: Bumi Allah
Posts: 1,871
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Epal10 View Post
nak tanya, sy guna maybank kad 2 masa tu intrest 8.8%, adakah msh lgi 8.8% atau dah naik
Lepas mebeng reinstate 5% weekend rebate utk amex haritu, interest rate dah balik normal 18%
Reply With Quote
  #2400  
Old 08-12-2017, 09:35 AM
FariqX FariqX is offline
Regular

 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2010
Posts: 828
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by halfday View Post
Salam

Nak tanya pasal cash lite. Apa sebenarnya cash lite tu?

Saya ada hutang kad kredit rm18k

Boleh ke kalau saya apply cash lite rm18k utk tempoh [email protected] tahun utk setelkan kredit kad then terminate kad tu. Fokus kat loan cash lite je.

Boleh ke dengan cara macam ni?
aku dah pernah buat camni bro. tapi aku silap. dahlah interest lagi tinggi tu satu hal. bulanan cash lite kena bayar fix dan masa yang sama masih kena swipe utk keperluan lain. so jadi cam double pulak untuk bayar bulanan kat bank. nak buat boleh kot tapi dengan syarat swipe yang baru tu control/kurangkan. kalau tak lagi merana

Last edited by FariqX; 08-12-2017 at 09:38 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump