Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > Games (iOS, Android, Windows Phones)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-12-2017, 05:12 PM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 13,406
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

lvl up je dulu bro 1 main hero sampai dapat champion level.
pastu senang sikit nak up hero lain.

tapi mmg susah nak dapat/craft 'perfect' set item kecuali cincin & rantai (byk pakai gold)

Last edited by achok; 04-12-2017 at 05:15 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 04-12-2017, 09:53 PM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,402
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by achok View Post
lvl up je dulu bro 1 main hero sampai dapat champion level.
pastu senang sikit nak up hero lain.

tapi mmg susah nak dapat/craft 'perfect' set item kecuali

cincin & rantai (byk pakai gold)
akhirnya berjaya bunuh elden.. level 48, aku buat cincin emas sepasang.. pg lawan... lama gila main lari dan pukul balik...
Reply With Quote
  #13  
Old 05-12-2017, 08:48 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,402
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by achok View Post
lvl up je dulu bro 1 main hero sampai dapat champion level.
pastu senang sikit nak up hero lain.

tapi mmg susah nak dapat/craft 'perfect' set item kecuali cincin & rantai (byk pakai gold)
how to kill mangot... ? apa powernya?
Reply With Quote
  #14  
Old 05-12-2017, 09:26 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,402
Active Level
My Mood:
Default

saper yg minat arcade game.. mmg games ni best.. zaman diablo 1 hingga diablo 3
Reply With Quote
  #15  
Old 05-12-2017, 09:58 AM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 13,406
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrvx View Post
how to kill mangot... ? apa powernya?
lebih kurang cam elban gak, kena lari2. tapi tak selaju dan sesusah elban.
just elak kena stun, bola api dan bila dia rage(badan jadi merah & besar)ko lari je dulu.
Reply With Quote
  #16  
Old 05-12-2017, 10:39 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,402
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by achok View Post
lebih kurang cam elban gak, kena lari2. tapi tak selaju dan sesusah elban.
just elak kena stun, bola api dan bila dia rage(badan jadi merah & besar)ko lari je dulu.
speed aku 22.5 kaki , tapi setan tu melompat atas aku.. terus aku mati.. walaupun minum air darah dan buah apple.. tak jd jgk..
level aku baru 53, kena upgrade lg sampai 59 kot...

Last edited by mrvx; 05-12-2017 at 10:46 AM..
Reply With Quote
  #17  
Old 05-12-2017, 11:07 AM
kopi_tariq kopi_tariq is offline
Active Member

kopi_tariq's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,878
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dh tjebak
skng ni layan story dulu
mcmna nak klem gems 50 bijik tu guna invite kwn ?
sepa ada kod invite?
Reply With Quote
  #18  
Old 05-12-2017, 11:09 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,402
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopi_tariq View Post
dh tjebak
skng ni layan story dulu
mcmna nak klem gems 50 bijik tu guna invite kwn ?
sepa ada kod invite?
masuk kan yg aku punya kod tu.. boleh tgk kawan2 punya level. dpt naikkan semangat.. aku ambil pedang... yg hunter pistol tu aku hold dulu.. baru habis normal story dan baru jer masuk heroic story,,,
Reply With Quote
  #19  
Old 06-12-2017, 09:21 AM
kopi_tariq kopi_tariq is offline
Active Member

kopi_tariq's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,878
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ok dh dpt..tq bro
Reply With Quote
  #20  
Old 07-12-2017, 03:36 PM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,402
Active Level
My Mood:
Default

Epahgi tu saper?. Level 70 jer... Stuck dkt situ... Aku tak lepas trial ke 7, kuat betul juak2 biasa jer dah level 70
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump