Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-09-2017, 05:17 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 319
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 29
Active Level
Thumbs up Buat Roti Canai dari A sampai Z

Cara buat roti canai guna 1KG tepung



vid 1

vid 2

Cara Menebar Roti Canai

vid 1 sisi depan

Vid 2 sisi tepi


cara buat roti Canai 5KG tepung


ilmu orang dah bagi free sila amalkan.. ni kalau gi kursus kena bayar...



Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Lambat sikit share.

Roti sempoi jer.

1/2 cawan air campur yis



Kacau tepung.



Sampai jadi tak berketul


Bentukkan jadi bulat.




Biarkan sejam



Jadi kembang. Siap leh masak.

__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism

Ubat Gigi Mumin Premium Pudina Asli

Last edited by asral; 13-10-2017 at 01:10 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-09-2017, 05:17 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,563
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

wah bagus ni hahah tq...
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #3  
Old 20-09-2017, 05:18 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 319
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 29
Active Level
Default

aku dah buat yang versi sekilo tadi, esok tinggal tebar, pandai tak pandai tebar tu nombor2... lol..
__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism

Ubat Gigi Mumin Premium Pudina Asli
Reply With Quote
  #4  
Old 20-09-2017, 05:19 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,951
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asral View Post
aku dah buat yang versi sekilo tadi, esok tinggal tebar, pandai tak pandai tebar tu nombor2... lol..
kalo untuk makan sendiri.. biar takdop rupa janji rasa sedap
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #5  
Old 20-09-2017, 05:24 PM
stillFX stillFX is offline
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 2,136
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 101
Active Level
Default

video buat kuh dal tak de ke tuan
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 20-09-2017, 08:12 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 319
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
kalo untuk makan sendiri.. biar takdop rupa janji rasa sedap
kalau aku rajin esok, aku update lah gambar...
__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism

Ubat Gigi Mumin Premium Pudina Asli
Reply With Quote
  #7  
Old 20-09-2017, 08:15 PM
akundaktau akundaktau is online now
Super Active

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 9,541
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 60
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Terima kasih tt...

P/s...lepas ni mesti banyak kedai mamak tutup
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 20-09-2017, 08:21 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 319
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akundaktau View Post
Terima kasih tt...

P/s...lepas ni mesti banyak kedai mamak tutup
sama2 aku cuma share je, siapa yg rajin tu buat lah banyak 5kg, lebih lepastu frozen kan je.. kalau bijak jual lah dekat jiran tetanga yg versi frozen tu.. dapat duit beli jajan sikit..
__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism

Ubat Gigi Mumin Premium Pudina Asli
Reply With Quote
  #9  
Old 20-09-2017, 08:26 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,852
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 522
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Bukan senang buat

Saya pernah buat

Memang kena praktis beratus kali
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #10  
Old 20-09-2017, 08:38 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 319
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Bukan senang buat

Saya pernah buat

Memang kena praktis beratus kali
yang mana? mengadun tepung atau menebar?
__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism

Ubat Gigi Mumin Premium Pudina Asli
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump