Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 18-02-2017, 12:25 PM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
tuan scan guna teknik apa??
kita akan scan menggunakan ilmu kita, kita tidak menggunakan perantaraan jin dan 100% tak menyalahi syariat islam..kita pon tak berani buat kalau guna jin, boleh jadi syirik
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 18-02-2017, 04:19 PM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sihir Pemisah
Sihir pemisah ialah sihir yang digunakan untuk memisahkan pasangan suami-isteri atau untuk menimbukan kebencian dan permusuhan antara dua sahabat atau antara dua rakan kongsi.

Jenis-jenis Sihir Pemisah:

Memutuskan hubungan antara seseorang dengan ibunya.
Memutuskan hubungan antara seseorang dengan ayahnya.
Memutuskan hubungan antara seseorang dengan saudaranya.
Memutuskan hubungan antara seseorang dengan kawannya.
Memutuskan hubungan antara seseorang dengan rakan kongsinya dalam perniagaan atau seumpamnya.

Memisahkan hubungan antara seorang suami dengan isterinya. Inilah jenis yang paling bahaya dan paling banyak berlaku di dalam masyarakat.

Tanda-tanda Sihir Pemisahan:

Perubahan tiba-tiba dari cinta menjadi benci.
Berlaku keraguan antara suami-isteri.
Enggan meminta maaf.
Membesar-besarkan perselisihan walaupun penyebabnya amat kecil.
Pandangan yang buruk seorang suami terhadap isterinya dan sebaliknya. sehingga seseorang suami melihat isterinya sangat hodoh, walalupun di mata orang lain isterinya itu sangat cantik. Berlaku juga isteri melihat suaminya dalam keadaan wajah yang menakutkan.
Orang yang kena sihir pemisah akan merasa benci setiap perbuatan yang dilakkan oleh isterinya atau suaminya.
Orang kena sihir pemisah ini benci kepada suaminya ada di rumah, misalnya isteri melihat suami di luar rumah seperti biasa, tetapi ketika masuk rumah, dia merasa amat benci
Reply With Quote
  #23  
Old 18-02-2017, 08:36 PM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ada apa2 pertanyaan boleh terus contact saya..kalau call tak dapat, dipersilakan untuk silap wassap saya..saya akan reply secepat mungkin

016-7000946
016-7000946
016-7000946
Reply With Quote
  #24  
Old 19-02-2017, 07:58 AM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sihir Percintaan

Tanda-tanda sihir percintaan (guna-guna):
• Gelora cinta yang membuak-buak/keterlaluan.
• Hasrat yang berlebihan untuk melakukan hubungan seks.
• Sukar mengawal cintanya.
• Rindu bayang yang berlebihan.
• Patuh secara membuta-tuli.
Reply With Quote
  #25  
Old 19-02-2017, 12:41 PM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sihir Membuat Orang Jadi Gila

Tanda-tanda sihir gila:

• Jadi bingung/***** dan pelupa.
• Cakap merapu
• Mata layu
• Tidak tenang pada satu-satu tempat. Sentiasa resah dan bergerak kesana-sini.Tidak boleh diam setempat.
• Tidak mampu meneruskan pekerjaan tertentu.
• Pakaian selekeh. Tidak pedulikan penampilan diri.
Berjalan tidak tentu arah. tiada tujuan matlamat. Kadang-kadang suka tidur di tempat sunyi.
Reply With Quote
  #26  
Old 19-02-2017, 02:33 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 11,298
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 33
Active Level
Default

bagus ni,

in Shaa Allah, saya akan hubungi TT suatu hari nanti
Reply With Quote
  #27  
Old 19-02-2017, 03:08 PM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sayasuka View Post
bagus ni,

in Shaa Allah, saya akan hubungi TT suatu hari nanti
boleh saja tuan, kalau nak tanya2 saja pon boleh saja wassap saya
Reply With Quote
  #28  
Old 19-02-2017, 10:42 PM
encik anas encik anas is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sihir Membuat Orang Tidak Bermaya

Tanda-tandanya:

• Suka berseorangan.
• Mentup diri sepenuhnya.
• Diam berterusan.
• Tidak suka bertemu orang.
• Fikiran melayang.
• Selalu pening.
• Lesu dan tidak bermaya
Reply With Quote
  #29  
Old 19-02-2017, 10:56 PM
kaki.repost kaki.repost is offline
Regular

kaki.repost's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2017
Posts: 104
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Isteri tuan anas tak marah ke

gurau je


jarak jauh pun boleh ye
semua guna ruqyah syariah ke tuan ?
isteri saya pun ada gangguan
ada kata saka ada kata org hantar
pi darul syifa pun tak jalan
dulu kalau lepas darul syifa ok la
ni jadi balik
mcm kuat pulak jin kali ni

nanti tanya wife saya dia mau tak jarak jauh ni
scan guna nama binti ibu ka tuan?
Reply With Quote
  #30  
Old 19-02-2017, 10:58 PM
loneleonine89 loneleonine89 is offline
Active Member

loneleonine89's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,413
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam tt. nanti nak try buat 'medical checkup' dengan tt la.. kalau rawatan jumpa depan2 dekat mana?
__________________
TEKNIK FOREX PALING KONSISTEN PROFIT ABAD INI. 50% PER MONTH!!!

~fundamental comes first, technical comes later~
~bank comes first, retail comes later~
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold