Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Pilihan Anda
Honda HR-V 27 25.71%
Subaru XV 78 74.29%
Voters: 105. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 11-06-2017, 08:05 PM
Putu Piring Putu Piring is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,402
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Toyota chr perhh lelehh tgok
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #142  
Old 13-06-2017, 03:11 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Regular

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 941
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by exboy View Post
Subaru forrester ni tgh promo kan? Starting rm 113k
uish ye ke? tgk kat mana tu bro?? murah tu..
Reply With Quote
  #143  
Old 01-07-2017, 11:36 AM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,223
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Nak tanyala xv ni enjin dia complicated x.maksud aku kalu bwk g workshop bwh pokok ceri pon pndai tgk ke.

Tgk yg 2nd bnyak yg murah2,kira rv dia jatuh banding honda la.kire kalu yg 2nd ni x bnyak prob ke
Reply With Quote
  #144  
Old 01-07-2017, 09:44 PM
mat gen2 mat gen2 is offline
Active Plus

mat gen2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: ipoh-sepang-banting
Posts: 3,105
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
Nak tanyala xv ni enjin dia complicated x.maksud aku kalu bwk g workshop bwh pokok ceri pon pndai tgk ke.

Tgk yg 2nd bnyak yg murah2,kira rv dia jatuh banding honda la.kire kalu yg 2nd ni x bnyak prob ke
up soklan ni..aku pn tgh duk usha xv ni..geram tgk
__________________
PEACE NO WAR
Reply With Quote
  #145  
Old 02-07-2017, 12:31 AM
chuki2 chuki2 is offline
Regular

chuki2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 549
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
Nak tanyala xv ni enjin dia complicated x.maksud aku kalu bwk g workshop bwh pokok ceri pon pndai tgk ke.

Tgk yg 2nd bnyak yg murah2,kira rv dia jatuh banding honda la.kire kalu yg 2nd ni x bnyak prob ke
Aku masih lagi dalam dunia engine boxer.. haha.. so takleh nak menjawab soalan bro tu...


Nak kena cari bengkel specialist subaru ler kut..


Harga dia jatuh bukan sebab bermasalah, tapi demand pada market kurang. Antara faktor adalah interior dia basic, takut guna enjin boxer, spare part mahal dan sebagainya..

Tapi serius, mmg enjin subaru tahan lasak. Takda major isu lagi setakat ni


Cuma isu keter aku, HU dia MIC problem, baru claim warranty... Ini pun kenwood yang supply..
Reply With Quote
  #146  
Old 03-07-2017, 10:30 PM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 6,223
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by chuki2 View Post
Aku masih lagi dalam dunia engine boxer.. haha.. so takleh nak menjawab soalan bro tu...


Nak kena cari bengkel specialist subaru ler kut..


Harga dia jatuh bukan sebab bermasalah, tapi demand pada market kurang. Antara faktor adalah interior dia basic, takut guna enjin boxer, spare part mahal dan sebagainya..

Tapi serius, mmg enjin subaru tahan lasak. Takda major isu lagi setakat ni


Cuma isu keter aku, HU dia MIC problem, baru claim warranty... Ini pun kenwood yang supply..
HU & MIC tu bnda apa?.oh mmg lasak jgk ek subaru ni.svs mmg mahal skit kan,mnyak itam dia brapa liter?.mnyak town drive dgn highway mcm mna fc dia ek,kuat mnyak x.

Tu la subaru ni mcm brand yg asing la,x rmai yg tau mcm mna pengunaan dia x mcm honda toyota nissan smua tu.enjin boxer lg lak tu ntah pandai ke pomen biasa tgk2 kan.brand popular tp x bnyak model slalu ada nmpak.dia top psl rally dulu ni la
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold