Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-04-2018, 02:17 PM
Mata_Pena Mata_Pena is offline
Active Member

Mata_Pena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,292
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 485
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
oh x siap lg la jln masuk dia...peh mcm seram jgk kot kalu lalu kubur mlm2..kire kwsan ni jauh ke belakang sikit la ek
jauh sikit jugak dari pekan manjung.
dengar kata ada highway nak buat tapi.. tak sure highway tu dari mana hala ke mana..

kalau nak cari dekat area pekan manjung
bule PM teman.. kita rekomen yg mana best.
(saya bukan agen .. sekadar sembang2 rekomen bule le.. nak beli gi usha sendiri rumah tu)

tmpt saya beli tu btol2 pekan manjung area.
drive tak jauh ke pantai teluk batik dengan jeti nak hala ke pulau pangkor.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-04-2018, 09:47 PM
akusS akusS is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,365
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sapit87 View Post
knapa dgn bumi lot tuan?.hmm sri iskandar ok jgk..adik sy pernah blajar uitm sana..kire kawasan dia ok jgk la,ade tesco,ada 2 Universiti
Tempat tu dlm ladang sawit, keliling kwsn sawit je...penduduk sane nati hanye mlayu je, sbb mlyu je bleh beli...kawsn melayu ni mmg lambat nk majulah, kedai pn lmbat naik, klu pencen nk dok sane ok lah....tu berdasarkn pemerhatian den la...risiko sgt...kt sri iskandar tu byk pusat pngajian, klu x skg pn lame2 nati mmg akan maju lah...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump