Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-04-2018, 12:57 PM
myrayyan myrayyan is online now
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 6,584
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
rumah PPA1M kan bro? aku dl pemaju kenakan 1k je masa sign SnP tu pastu kena standby lagi 9% utk deposit...tp aku rasa x mampu nak sediakan 9% tu hehe ingat nak masukkan lam loan lppsa tu tp ntahla xde pengalaman lam bab ni
bro ramos,mntk bantuan saya stuck masa isi online lppsa part YURAN GUAMAN - ADAKAH NAK DIMASUKAN SEKALI DALAM [email protected]?JIKA TIDAK XPERLU MASUKKAN AMOUN, JIKA YA KENA MASUKKAN AMOUN..amoun tu nak dapatkan dari mana?kmdn lppsa cover yuran guaman apa yer?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-04-2018, 07:32 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,336
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrayyan View Post
bro ramos,mntk bantuan saya stuck masa isi online lppsa part YURAN GUAMAN - ADAKAH NAK DIMASUKAN SEKALI DALAM [email protected]?JIKA TIDAK XPERLU MASUKKAN AMOUN, JIKA YA KENA MASUKKAN AMOUN..amoun tu nak dapatkan dari mana?kmdn lppsa cover yuran guaman apa yer?
owh yg tu yuran guaman utk perjanjian loan. ada 2 pilihan, pertama bro boleh biarkan kosong lepastu contact dgn lawyer bro ckp kat dia sy nak quotation utk perjanjian loan. Nti dia akan email kat bro quotation tu. Yg quotation tu nti kena hantar kat lppsa so dia akan serap ke dalam loan.

Pilihan kedua sama gak bro dapatkan quotation daripada lawyer, once bila dah dapat nti masukkan jela jumlah amaun kat yuran guaman.

So terpulang la bro kalo nak bayar dgn duit sendiri yuran tu x perlu minta quotation dgn lawyer.

Macam aku suh lawyer wat quotation hehe x bnyak pun lam 5k utk umah harga 300k
Reply With Quote
  #23  
Old 09-04-2018, 09:58 PM
myrayyan myrayyan is online now
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 6,584
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
owh yg tu yuran guaman utk perjanjian loan. ada 2 pilihan, pertama bro boleh biarkan kosong lepastu contact dgn lawyer bro ckp kat dia sy nak quotation utk perjanjian loan. Nti dia akan email kat bro quotation tu. Yg quotation tu nti kena hantar kat lppsa so dia akan serap ke dalam loan.

Pilihan kedua sama gak bro dapatkan quotation daripada lawyer, once bila dah dapat nti masukkan jela jumlah amaun kat yuran guaman.

So terpulang la bro kalo nak bayar dgn duit sendiri yuran tu x perlu minta quotation dgn lawyer.

Macam aku suh lawyer wat quotation hehe x bnyak pun lam 5k utk umah harga 300k
quotation tu anta masa nak submit semua dokumen lah kan?kira ko byr sndr atau msk dlm loan?
Reply With Quote
  #24  
Old 09-04-2018, 11:50 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,336
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myrayyan View Post
quotation tu anta masa nak submit semua dokumen lah kan?kira ko byr sndr atau msk dlm loan?
ye betul masa nak submit semua dokumen baru antar..x decide lg bro tp lawyer aku dah antar quotation..
Reply With Quote
  #25  
Old 10-04-2018, 01:24 PM
FXerha FXerha is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Location: Kuala Terengganu
Posts: 5,094
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 38
Active Level
My Mood:
Default

Lawyer caj aku rm6.2k utk loan rm400k
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump