Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Health, Fitness

Health, Fitness Discuss, debate or share all info about health. Share knowledge of fitness and tips.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-05-2017, 05:46 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,412
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

semua jenis pisang ke?
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2017, 05:49 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 33,517
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 388
Active Level
My Mood:
Default

Biasanya coklat bar.

Tapi bentuk lain pun ada.


Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Kopi tingkatkan kadar degupan jantung
(Betulkan jika silap)
Coklat hitam tu mcm coklat bar ke
Reply With Quote
  #13  
Old 19-05-2017, 05:49 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 672
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
ak minum kopi pun pstu ngnatuk tidur jgk. ak dr dulu mmg kena scam dgn kopi ni
TT mesti selalu sangat minum kopi ni, sampaikan kafein kat kopi tu pun dah tak lut dengan TT ,
masih lagi TT mengantuk dengan kopi ni ye hehe
Reply With Quote
  #14  
Old 19-05-2017, 05:56 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,666
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1368
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
coklat hitam tu dark chocolate tuan, a'ah mcm coklat bar tu
Kalau yg tu memang pahit rasa nya
Sesuai nk la wat ilang ngantuk n lapar
Reply With Quote
  #15  
Old 19-05-2017, 05:57 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,666
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1368
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
TT mesti selalu sangat minum kopi ni, sampaikan kafein kat kopi tu pun dah tak lut dengan TT ,
masih lagi TT mengantuk dengan kopi ni ye hehe
Ada je jenis gitu
Kwn ceq punya la beria minum kopi
Tak ngantuk kata nya utk drive
Utk teman driver
X sampai 5 minit terus lelap
Reply With Quote
  #16  
Old 19-05-2017, 05:59 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 672
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Kalau yg tu memang pahit rasa nya
Sesuai nk la wat ilang ngantuk n lapar
a'ah, pahit.
manisnya pun kurang, tak macam coklat bar biasa..
tapi rasa pahit + rasa coklat tu = sedap sangat
Reply With Quote
  #17  
Old 19-05-2017, 05:59 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,678
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku minum kopi tetap mengantuk gak. kalo aku mengantuk aku tidor kejap. heheh
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #18  
Old 19-05-2017, 06:03 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 672
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Ada je jenis gitu
Kwn ceq punya la beria minum kopi
Tak ngantuk kata nya utk drive
Utk teman driver
X sampai 5 minit terus lelap
oh gitu ye.

saya mmg elak minum kopi. kalau tak, mmg takleh tidur...
Reply With Quote
  #19  
Old 19-05-2017, 11:34 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,405
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
kawan aku cakap epal hijau paling berkesan untuk elak ngantuk
Bahaya, leh jadi tak pandai math kalau selalu makan epal hijau.
Reply With Quote
  #20  
Old 19-05-2017, 11:40 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,566
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 433
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Lama gak makan pisang

Ingat nak beli la huhu
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold