Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 19-05-2017, 04:14 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,727
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 503
Active Level
My Mood:
Default

Teringat Boy George.

Keke~

Macam Sasha Elite jer...hahaha...

__________________
Mereka itulah orang˛ yang membeli kesesatan dengan hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 19-05-2017, 04:25 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,477
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 128
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

btw, nama betul memang BOY IMAN ke?
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #23  
Old 19-05-2017, 04:26 PM
potsmoker potsmoker is offline
CG Top Poster Club

potsmoker's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 27,749
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

untung badan amik je la...
__________________
be good to have a good life

" Tidak HEBAT seseorang itu sekiranya dia hanya mahukan KESENANGAN "
Reply With Quote
  #24  
Old 19-05-2017, 04:35 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,029
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9150
Active Level
My Mood:
Default

wayang nk promote scam banglo die tu je ni
Reply With Quote
  #25  
Old 19-05-2017, 04:39 PM
agen14 agen14 is offline
Super Active

agen14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,115
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Rm150k tu dah kira banglo ke? Uikk murah gak ye..
Reply With Quote
  #26  
Old 19-05-2017, 04:45 PM
Fadhil_CGX Fadhil_CGX is offline
Active Member

Fadhil_CGX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,083
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
confirm scam dah ni. abis la nassier.

eh apahal macam selalu je org dapat datuk pahang ni? setahun berapa kali dia bagi datuk weh?
hang x nak ka Jack?

Trader Forex pertama yang pakai gelaran Dato. Lubang bisnes cukup senang lepas dapat dato ni...

Kedua la kot kalau tolak Dato Faizal E Infinity (err.. dia dato betui ka?)
Reply With Quote
  #27  
Old 19-05-2017, 09:23 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,029
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9150
Active Level
My Mood:
Default

Nassier Wahab dilantik duta DBI Technology


NASSIER WAHAB nasihatkan golongan muda agar membeli rumah awal sebagai persiapan hari tua. - UTUSAN ONLINE/GAIE UCHEL

KUALA LUMPUR 19 Mei - Penyanyi terkenal, Datuk Nassier Wahab meluahkan rasa syukur apabila dia dilantik sebagai duta syarikat hartanah, DBI Techology selama dua tahun.

Menurut penyanyi berusia 55 tahun itu, dia berharap menerusi usaha dan tanggungjawab sebagai duta syarikat milik pelakon Boy Iman dapat menyuntik semangat masyarakat terutama golongan muda khususnya bumiputera untuk membeli rumah sendiri pada fasa yang lebih awal.

“Tugas saya lebih kepada mempromosi pakej perumahan baharu dan mampu milik untuk pelanggan. Selain dapat membantu perniagaan Boy Iman, saya juga bertanggungjawab mempromosi apa yang diusahakannya.

“Kita seharusnya berusaha mendidik masyarakat untuk membeli rumah pada usia yang muda. Jangan tunggu usia lewat baru nak memiliki rumah sendiri. Rumah itu aset dan keperluan. Jangan kita ambil mudah soal membeli rumah ini,” katanya.

Dalam pada itu, penyanyi Memori Cinta Luka itu juga turut menerima sebuah banglo sempena pengurniaan Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang membawa gelaran Datuk Isnin lepas.

“Banglo dan pelantikan sebagai duta ini menjadi hadiah paling bermakna ulang tahun kelahiran saya yang ke-55 tahun pada 18 April lalu. Banglo yang saya terima ini juga tak jauh dengan kediaman saya sekarang di Bukit Raja,” katanya.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/hiburan/nas...#ixzz4hWxgfWS8
Reply With Quote
  #28  
Old 19-05-2017, 09:30 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 7,895
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 692
Active Level
Default

Boy iman ni sepupu member saya..gelaran Dr tu mengarut je. Mana pernah dia sambung study..

tapi masa kitorg remaja dulu..member saya ni kitorg panggil kaki kencing. Sebab setiap cerita dia mesti akan mengarut n ada benda dia nak tipu.

sama je dgn sepupu dia ni..
__________________
watch your mind,it will become your word,
watch your word, it will become your act,
watch your act, it will become your habit,
watch your habit, it will become your destiny..
Reply With Quote
  #29  
Old 19-05-2017, 09:33 PM
syahsyah1234 syahsyah1234 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Location: Ipoh, Perak
Posts: 2,665
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

pffft tukar la tajuk tu buang title dato dr.
semua fake belaka makin sakan dia scam orang nanti.
Reply With Quote
  #30  
Old 19-05-2017, 10:06 PM
anjetagren anjetagren is offline
Active Member

anjetagren's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,140
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

modus operandi dbi unik skit, join skim nie, byr rm50k, cari lagi dua org yg sanggup byr rm50k baru banglo dibina...
dua org lagi pun sama kena cari lagi dua org di bawah mereka, baru banglo mereka dibina...
nampak mcm legit dan lagi ok berbanding alfafa yg terpaksa tunggu harga hartanah drpd tanah pertanian yg dibeli naik 10x ganda baru rumah dibina...
sedangkan alfafa yg ambil rm50juta wang pelanggan tanpa sebuah rumah dibina pun lepas...
dbi nie lagilah senang lepas, sbb mereka bina rumah bila org ketiga bayar utk bina rumah pertama...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump