Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,248
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,973
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,798
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-05-2017, 09:21 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,310
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 4
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to NEMO
Default Selepas gelaran Datuk, Nassier dapat banglo pula dari ayahanda dato dr boy iman




KUALA LUMPUR: Bagai mendapat durian runtuh, penyanyi popular era 80-an, Datuk Nassier Wahab, yang baru saja dianugerahkan Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) di Istana Abu Bakar, 15 Mei lalu, kini menerima pula sebuah banglo. Beliau dihadiahkan kediaman terbabit selaku duta kepada sebuah syarikat hartanah DBI Technology dan pengumumannya dilakukan pada sidang media yang berlangsung di Hard Rock Cafe, di sini.


Syarikat berkenaan yang diterajui pelakon dan ahli perniagaan, Boy Iman, bermurah hati menghadiahkan banglo berharga RM150,000 terletak di Kapar, Klang, Selangor, sebagai menghargai perjuangan kepada penyanyi itu yang bergelar anak seni selama 32 tahun. "Semua kurniaan yang diterima ini bagai nikmat berganda buat saya. Ia juga umpama hadiah paling bermakna sempena ulang tahun kelahiran saya yang ke-55, pada 18 April lalu. "Bukan saja diumumkan sebagai duta syarikat berkenaan, saya juga dihadiahkan sebuah banglo. Kediaman yang saya terima ini juga tak jauh daripada tempat tinggal saya sekarang di Bukit Raja," kata Nassier. Terikat selama dua tahun sebagai duta, katanya, tugas beliau adalah lebih kepada mempromosi pakej perumahan baharu dan mampu milik untuk pelanggan. "Saya sendiri sudah lebih 20 tahun mengenali Boy Iman. Sambil membantu perniagaannya, dapat juga saya menolong beliau mempromosi apa yang diusahakannya itu.


"Dalam hal ini, kita berusaha mendidik masyarakat untuk membeli rumah pada usia muda. Jangan tunggu hingga usia sudah lewat baru nak memiliki rumah sendiri. Rumah ialah aset dan keperluan, jadi jangan kita ambil mudah soal berkenaan," katanya kepada BH Online. Mengenai gelaran Datuk yang diterimanya, penyanyi lagu Memori Cinta Luka itu hanya mampu memanjatkan kesyukuran. "Jika hendak diikutkan, saya mendapat tawaran bagi penganugerahan ini sejak Oktober tahun lalu. Namun atas beberapa sebab, ia ditunda. Selepas itu, saya pun tidak berfikir apa-apa mengenainya. "Tak sangka pula seminggu sebelum menerima gelaran terbabit, saya dimaklumkan mengenai majlis penganugerahan berkenaan. Pada hari penganugerahan itu juga saya terbabit dengan projek amal, Kembara Amal Kasih di Jerantut Pahang. "Jujurnya, saya tidak pernah mengharapkan gelaran itu. Cuma, selalu saya berdoa supaya sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik," katanya.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-05-2017, 09:23 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 32,379
Thanks (Received): 112
Likes (Received): 246
Dislikes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Peminat dia kot.
__________________
▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Ruang signature saya untuk disewa - RM30 (URL) RM80 (banner) sebulan.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 19-05-2017, 09:44 AM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,826
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 23
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

bukan ade kes penipuan ke??
DBI ade JV ngan Juta Kelulut..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
Pewangi Kereta & Bilik - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=656098
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 19-05-2017, 09:46 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 29,465
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 302
Dislikes (Received): 6
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Allahuakhbar dapat banglo plak

Rezeki Allah Taala
__________________
Dapatkan Info PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS Sebenar Lelaki Wanita Terbaik Malaysia
dan Dapatkan RAHSIA Komisyen Lebih RM1,000 ke Akaun Bank Anda
di
www.rahsiafirdaus.com

Sebarang Pertanyaan Hubungi Firdaus 016-4650338
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 19-05-2017, 09:46 AM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,806
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 23
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
bukan ade kes penipuan ke??
DBI ade JV ngan Kelulut..
dbi, kelulut, alfafa... MO lebih kurang sama je diorang ni..
__________________
ynwa.......
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 19-05-2017, 09:47 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 22,792
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 42
Dislikes (Received): 2
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Janganlah cuba-cuba terjebak dengan geng2 serupa alpapa ni.
__________________
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 19-05-2017, 09:53 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,310
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 4
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to NEMO
Default

harap abam nasir tak digula gulakan...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 19-05-2017, 09:56 AM
faizk faizk is offline
Super Active

faizk's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2010
Location: shah alam
Posts: 7,054
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Dislikes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

pergh.. dato dr boy iman tu hebat tul.ke aku yg ketinggalan nih.yg aku igt lakonan dia dlm cite gosok je skali dgn spider
__________________
alif mim nun tendang wau = sarkis

Torn-City - Massively multiplayer online text based RPG
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 19-05-2017, 09:57 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 26,311
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 9
Dislikes (Received): 1
Blog Entries: 61
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to eday84
Default

Nak duta baru kot selain boy iman
dbi, juta kelulut, alfalfa
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 19-05-2017, 10:45 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 3,927
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 15
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

boy iman dulu kena dgn alfafa.. skrg dia join market.. dasar skemmer
__________________
Quote:
pernah seseorang tegur mengenai seller online yang tumbuh bak cendawan lepas hujan, perniagaan memang sunnah nabi tapi cara nabi berniaga.. hormat, mesra pelanggan, jujur, xkejar untung dan bertanggungjawab.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:41 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you