Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-05-2017, 09:21 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,398
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default Selepas gelaran Datuk, Nassier dapat banglo pula dari ayahanda dato dr boy iman




KUALA LUMPUR: Bagai mendapat durian runtuh, penyanyi popular era 80-an, Datuk Nassier Wahab, yang baru saja dianugerahkan Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) di Istana Abu Bakar, 15 Mei lalu, kini menerima pula sebuah banglo. Beliau dihadiahkan kediaman terbabit selaku duta kepada sebuah syarikat hartanah DBI Technology dan pengumumannya dilakukan pada sidang media yang berlangsung di Hard Rock Cafe, di sini.


Syarikat berkenaan yang diterajui pelakon dan ahli perniagaan, Boy Iman, bermurah hati menghadiahkan banglo berharga RM150,000 terletak di Kapar, Klang, Selangor, sebagai menghargai perjuangan kepada penyanyi itu yang bergelar anak seni selama 32 tahun. "Semua kurniaan yang diterima ini bagai nikmat berganda buat saya. Ia juga umpama hadiah paling bermakna sempena ulang tahun kelahiran saya yang ke-55, pada 18 April lalu. "Bukan saja diumumkan sebagai duta syarikat berkenaan, saya juga dihadiahkan sebuah banglo. Kediaman yang saya terima ini juga tak jauh daripada tempat tinggal saya sekarang di Bukit Raja," kata Nassier. Terikat selama dua tahun sebagai duta, katanya, tugas beliau adalah lebih kepada mempromosi pakej perumahan baharu dan mampu milik untuk pelanggan. "Saya sendiri sudah lebih 20 tahun mengenali Boy Iman. Sambil membantu perniagaannya, dapat juga saya menolong beliau mempromosi apa yang diusahakannya itu.


"Dalam hal ini, kita berusaha mendidik masyarakat untuk membeli rumah pada usia muda. Jangan tunggu hingga usia sudah lewat baru nak memiliki rumah sendiri. Rumah ialah aset dan keperluan, jadi jangan kita ambil mudah soal berkenaan," katanya kepada BH Online. Mengenai gelaran Datuk yang diterimanya, penyanyi lagu Memori Cinta Luka itu hanya mampu memanjatkan kesyukuran. "Jika hendak diikutkan, saya mendapat tawaran bagi penganugerahan ini sejak Oktober tahun lalu. Namun atas beberapa sebab, ia ditunda. Selepas itu, saya pun tidak berfikir apa-apa mengenainya. "Tak sangka pula seminggu sebelum menerima gelaran terbabit, saya dimaklumkan mengenai majlis penganugerahan berkenaan. Pada hari penganugerahan itu juga saya terbabit dengan projek amal, Kembara Amal Kasih di Jerantut Pahang. "Jujurnya, saya tidak pernah mengharapkan gelaran itu. Cuma, selalu saya berdoa supaya sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik," katanya.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-05-2017, 09:23 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 33,460
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 372
Active Level
My Mood:
Default

Peminat dia kot.
Reply With Quote
  #3  
Old 19-05-2017, 09:44 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

bukan ade kes penipuan ke??
DBI ade JV ngan Juta Kelulut..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #4  
Old 19-05-2017, 09:46 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,463
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 430
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Allahuakhbar dapat banglo plak

Rezeki Allah Taala
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #5  
Old 19-05-2017, 09:46 AM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,830
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
bukan ade kes penipuan ke??
DBI ade JV ngan Kelulut..
dbi, kelulut, alfafa... MO lebih kurang sama je diorang ni..
__________________
ynwa.......
Reply With Quote
  #6  
Old 19-05-2017, 09:47 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,404
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 76
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Janganlah cuba-cuba terjebak dengan geng2 serupa alpapa ni.
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 19-05-2017, 09:53 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,398
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

harap abam nasir tak digula gulakan...
Reply With Quote
  #8  
Old 19-05-2017, 09:56 AM
faizk faizk is offline
Super Active

faizk's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2010
Location: shah alam
Posts: 7,092
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

pergh.. dato dr boy iman tu hebat tul.ke aku yg ketinggalan nih.yg aku igt lakonan dia dlm cite gosok je skali dgn spider
__________________
alif mim nun tendang wau = sarkis

Torn-City - Massively multiplayer online text based RPG
Reply With Quote
  #9  
Old 19-05-2017, 09:57 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 26,520
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 14
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Nak duta baru kot selain boy iman
dbi, juta kelulut, alfalfa
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #10  
Old 19-05-2017, 10:45 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 3,936
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

boy iman dulu kena dgn alfafa.. skrg dia join market.. dasar skemmer
__________________
Quote:
pernah seseorang tegur mengenai seller online yang tumbuh bak cendawan lepas hujan, perniagaan memang sunnah nabi tapi cara nabi berniaga.. hormat, mesra pelanggan, jujur, xkejar untung dan bertanggungjawab.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold