Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 16-05-2017, 03:24 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oldskoolrocka View Post
Panjang sgt..awat xlukis je bro.kekeke
Tak pandai lukis....setakat lukis "bulat keci, bulat kecik...bulatlah besar" tu boleh lah.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 16-05-2017, 03:26 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by noOb View Post
Menarik kisah ni..cepat2 sambung tt..hehehe
Ok dah sambung.....tapi, ada sambungan yang lain lah pulak...
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #23  
Old 16-05-2017, 05:38 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Bersambung di muka hadapan.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #24  
Old 16-05-2017, 05:46 PM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Ipoh-Taiping-Mertajam Hills
Posts: 7,409
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

dulu aku benti makan ubat apa tah, necorex ka apa tah..
mcm cwingum..
lpas benti badan naik sikit..
pastu duit aku nk bli rokok buh
tabung, seolah aku bli rokok..
Reply With Quote
  #25  
Old 17-05-2017, 09:52 AM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Bersambung di muka hadapan.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #26  
Old 17-05-2017, 09:58 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 30,446
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 362
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

saya tak hisap rokok

tapi kadang rasa pelik

kehidupan sekeliling saya semua hisap rokok

Datuk saya hisap rokok

saudara saya hisap rokok

kawan saya hisap rokok

pelanggan saya hisap rokok

dari time sekolah sampai belajar sampai keja

keliling saya semua hisap rokok

dan saya tak teringin pun mencuba

yang saya slalu saya cuba makanan baru

saya suka makan pelbagai jenis makan

western food,nasi kandar,nasi melayu,makanan cina muslim,makanan thai,makanan mexico macam macam makanan yang saya suka

tapi rokok alhamdulilah

orang hisap rokok hembus camna pun tak rasa teringin

Masa sekolah dulu

Ada geng akan maki sapa tak hisap rokok

Diorang akan kata pondan

Tapi tak hisap hisap juga
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

dan No terbaru saya 011-50730338
Reply With Quote
  #27  
Old 17-05-2017, 12:11 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
saya tak hisap rokok

tapi kadang rasa pelik

kehidupan sekeliling saya semua hisap rokok

Datuk saya hisap rokok

saudara saya hisap rokok

kawan saya hisap rokok

pelanggan saya hisap rokok

dari time sekolah sampai belajar sampai keja

keliling saya semua hisap rokok

dan saya tak teringin pun mencuba

yang saya slalu saya cuba makanan baru

saya suka makan pelbagai jenis makan

western food,nasi kandar,nasi melayu,makanan cina muslim,makanan thai,makanan mexico macam macam makanan yang saya suka

tapi rokok alhamdulilah

orang hisap rokok hembus camna pun tak rasa teringin

Masa sekolah dulu

Ada geng akan maki sapa tak hisap rokok

Diorang akan kata pondan

Tapi tak hisap hisap juga
Bagus En. Daus.......

Janganlah hang cuba-cuba isap rokok.

Merana hidup.


Cheq ni, menyesal sangat-sangat.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #28  
Old 17-05-2017, 02:46 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Sambungan di muka hadapan.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #29  
Old 17-05-2017, 05:01 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 762
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Sambungan di muka hadapan lagi...

Banyak kali ooo nak sambung-sambung ni..
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #30  
Old 17-05-2017, 05:50 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 21,598
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 520
Active Level
My Mood:
Default

tahniah TT, baguslah...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:03 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you