Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 19-05-2017, 10:11 PM
anjetagren anjetagren is offline
Active Member

anjetagren's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,140
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 24
Active Level
Default

money game, org yg join awal2 untung dpt rumah, tp skim mcm nie biasanya 3 tahun maksimum sblm lingkup...
kesian pembeli alfafa, sorang pun xdpt rumah, join awal, join last pun sama, ter****** di kaki 'ustaz' temberang...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 19-05-2017, 11:22 PM
asx23 asx23 is offline
Active Member

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,687
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 71
Active Level
Default

da mula dah. kita tengok siapa yang kena.
Reply With Quote
  #33  
Old 19-05-2017, 11:34 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,148
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

rezeki dia lah
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #34  
Old 20-05-2017, 12:25 AM
kerkrong kerkrong is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 804
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
Default

boy tu dato palsu, phd pun palsu...mesti syarikat dia pun palsu jugak..hahaha
Reply With Quote
  #35  
Old 20-05-2017, 12:59 AM
asx23 asx23 is offline
Active Member

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,687
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 71
Active Level
Default

tajuk tak sesuai. buang "dr" tu
Reply With Quote
  #36  
Old 20-05-2017, 01:07 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,398
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by anjetagren View Post
modus operandi dbi unik skit, join skim nie, byr rm50k, cari lagi dua org yg sanggup byr rm50k baru banglo dibina...
dua org lagi pun sama kena cari lagi dua org di bawah mereka, baru banglo mereka dibina...
nampak mcm legit dan lagi ok berbanding alfafa yg terpaksa tunggu harga hartanah drpd tanah pertanian yg dibeli naik 10x ganda baru rumah dibina...
sedangkan alfafa yg ambil rm50juta wang pelanggan tanpa sebuah rumah dibina pun lepas...
dbi nie lagilah senang lepas, sbb mereka bina rumah bila org ketiga bayar utk bina rumah pertama...
kenapa bole lepas...pelabur xrepot ker
Reply With Quote
  #37  
Old 21-05-2017, 08:22 PM
fish fish is offline
Regular

fish's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 948
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by faizk View Post
pergh.. dato dr boy iman tu hebat tul.ke aku yg ketinggalan nih.yg aku igt lakonan dia dlm cite gosok je skali dgn spider
Haa.. tu lah je filem yang aku ingat dia berlakon. Dasyat.. ada title Dr lagi tuh
Reply With Quote
  #38  
Old 25-05-2017, 11:25 PM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,779
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 177
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post


Syarikat berkenaan yang diterajui pelakon dan ahli perniagaan, Boy Iman, bermurah hati menghadiahkan banglo berharga RM150,000 terletak di Kapar, Klang, Selangor, sebagai menghargai perjuangan kepada penyanyi itu yang bergelar anak seni selama 32 tahun. "Semua kurniaan yang diterima ini bagai nikmat berganda buat saya. Ia juga umpama hadiah paling bermakna sempena ulang tahun kelahiran saya yang ke-55, pada 18 April lalu. "Bukan saja diumumkan sebagai duta syarikat berkenaan, saya juga dihadiahkan sebuah banglo. Kediaman yang saya terima ini juga tak jauh daripada tempat tinggal saya sekarang di Bukit Raja," kata Nassier. Terikat selama dua tahun sebagai duta, katanya, tugas beliau adalah lebih kepada mempromosi pakej perumahan baharu dan mampu milik untuk pelanggan. "Saya sendiri sudah lebih 20 tahun mengenali Boy Iman. Sambil membantu perniagaannya, dapat juga saya menolong beliau mempromosi apa yang diusahakannya itu.

Banglo apa 150k.....
Reply With Quote
  #39  
Old 25-05-2017, 11:42 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,405
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Boy iman ni muka dia macam mana? Awat lawak betul nama dia haha..
Reply With Quote
  #40  
Old 25-05-2017, 11:47 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,757
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7167
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Boy iman ni muka dia macam mana? Awat lawak betul nama dia haha..

..
Reply With Quote
Likes sharemalaysia liked this post
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold