Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 2,192
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 11,132
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,927
More...
Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 19-05-2017, 10:11 PM
anjetagren anjetagren is offline
Regular

anjetagren's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 979
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 11
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

money game, org yg join awal2 untung dpt rumah, tp skim mcm nie biasanya 3 tahun maksimum sblm lingkup...
kesian pembeli alfafa, sorang pun xdpt rumah, join awal, join last pun sama, ter****** di kaki 'ustaz' temberang...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #32  
Old 19-05-2017, 11:22 PM
asx23 asx23 is online now
Active Member

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,299
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 47
Dislikes (Received): 3
Active Level
Default

da mula dah. kita tengok siapa yang kena.
__________________
BARANG MURAH. KLIK SINI
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #33  
Old 19-05-2017, 11:34 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 5,660
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 33
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

rezeki dia lah
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #34  
Old 20-05-2017, 12:25 AM
kerkrong kerkrong is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 733
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

boy tu dato palsu, phd pun palsu...mesti syarikat dia pun palsu jugak..hahaha
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #35  
Old 20-05-2017, 12:59 AM
asx23 asx23 is online now
Active Member

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,299
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 47
Dislikes (Received): 3
Active Level
Default

tajuk tak sesuai. buang "dr" tu
__________________
BARANG MURAH. KLIK SINI
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #36  
Old 20-05-2017, 01:07 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,250
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to NEMO
Default

Quote:
Originally Posted by anjetagren View Post
modus operandi dbi unik skit, join skim nie, byr rm50k, cari lagi dua org yg sanggup byr rm50k baru banglo dibina...
dua org lagi pun sama kena cari lagi dua org di bawah mereka, baru banglo mereka dibina...
nampak mcm legit dan lagi ok berbanding alfafa yg terpaksa tunggu harga hartanah drpd tanah pertanian yg dibeli naik 10x ganda baru rumah dibina...
sedangkan alfafa yg ambil rm50juta wang pelanggan tanpa sebuah rumah dibina pun lepas...
dbi nie lagilah senang lepas, sbb mereka bina rumah bila org ketiga bayar utk bina rumah pertama...
kenapa bole lepas...pelabur xrepot ker
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #37  
Old 21-05-2017, 08:22 PM
fish fish is online now
Regular

fish's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 911
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by faizk View Post
pergh.. dato dr boy iman tu hebat tul.ke aku yg ketinggalan nih.yg aku igt lakonan dia dlm cite gosok je skali dgn spider
Haa.. tu lah je filem yang aku ingat dia berlakon. Dasyat.. ada title Dr lagi tuh
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #38  
Old 25-05-2017, 11:25 PM
naimw naimw is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 304
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 17
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post


Syarikat berkenaan yang diterajui pelakon dan ahli perniagaan, Boy Iman, bermurah hati menghadiahkan banglo berharga RM150,000 terletak di Kapar, Klang, Selangor, sebagai menghargai perjuangan kepada penyanyi itu yang bergelar anak seni selama 32 tahun. "Semua kurniaan yang diterima ini bagai nikmat berganda buat saya. Ia juga umpama hadiah paling bermakna sempena ulang tahun kelahiran saya yang ke-55, pada 18 April lalu. "Bukan saja diumumkan sebagai duta syarikat berkenaan, saya juga dihadiahkan sebuah banglo. Kediaman yang saya terima ini juga tak jauh daripada tempat tinggal saya sekarang di Bukit Raja," kata Nassier. Terikat selama dua tahun sebagai duta, katanya, tugas beliau adalah lebih kepada mempromosi pakej perumahan baharu dan mampu milik untuk pelanggan. "Saya sendiri sudah lebih 20 tahun mengenali Boy Iman. Sambil membantu perniagaannya, dapat juga saya menolong beliau mempromosi apa yang diusahakannya itu.

Banglo apa 150k.....
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #39  
Old 25-05-2017, 11:42 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Temporarily Banned for 1 Week

 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,028
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to sharemalaysia Send a message via Yahoo to sharemalaysia Send a message via Skype™ to sharemalaysia
Default

Boy iman ni muka dia macam mana? Awat lawak betul nama dia haha..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #40  
Old 25-05-2017, 11:47 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 105,873
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 3441
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Boy iman ni muka dia macam mana? Awat lawak betul nama dia haha..

..
Reply With Quote
Likes 1 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:09 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you