Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 18-05-2017, 10:55 AM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 897
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imrantech View Post
kisah benar tt atau copy paste ni
Kisah benar la tuan....ni sedang dok ingat balik ni. hehe
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 18-05-2017, 01:36 PM
tokekapal114 tokekapal114 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 632
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Hahaha..drama bersiri yg dok refresh srtiap pg n.petang..teruskan bro..
Reply With Quote
  #43  
Old 19-05-2017, 08:57 PM
tokekapal114 tokekapal114 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2015
Posts: 632
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Arini TT cuti menulis ka?...waiting the matrix..
Reply With Quote
  #44  
Old 20-05-2017, 12:49 AM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 897
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokekapal114 View Post
Arini TT cuti menulis ka?...waiting the matrix..
Sambung hari ahad ni.....petang khamis minggu lepas tak sempat nak post...ada meeting department.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #45  
Old 21-05-2017, 10:23 AM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 897
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

Sambungan dimuka hadapan.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
  #46  
Old 21-05-2017, 10:29 AM
PokGuard PokGuard is offline
Active Plus

PokGuard's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2011
Posts: 3,766
Thanks (Received): 42
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Teknik pandang tembus. Ekekeke...
Tahniah la tuan bebas rokok daun dgn tembakau, daun shj, vape,kretek dan sewaktu dengannya.
Reply With Quote
  #47  
Old 21-05-2017, 10:57 AM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 24,500
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 964
Active Level
My Mood:
Default

teknik pandang tembus tu nanti boleh saya praktikkan pada perkara lain hehe
Reply With Quote
  #48  
Old 21-05-2017, 11:08 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 523
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Bukan mudah nak berhenti merokok

Saya banyak kenal orang nak berhenti

Macam macam dia usaha last tak berhenti juga

Sama cam saya

Saya sebenarnya ketagih double cheese burger mcdonalds

Saya nak stop susah dah cuba kot

Kadang saya pi makan nasi ka apa mee ka

Bila lalu depan mcdonalds terus nampak double cheese burger

Ada orang tegur saya

Jangan makan mcdonalds

Agenda yahudi bunuh orang palestin

Lagipun fast food banyak garam dan perasa tiruan

Daging burger tue pun kita tak tau camna

Daging lama ka

Insafla

Macam macam orang kata

Kadang seminggu stop lepas tue mai balik ketagihan double cheese burger

Berulang kembali

Kadang nak dekat 4 biji double cheese burger saya makan sehari
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #49  
Old 21-05-2017, 11:32 AM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,122
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1256
Active Level
My Mood:
Default

terbaik tt..

dah nak masuk episod akhir dah..

harap lepastu thread ni x mati macamtu je..

harap ada ex-smoker lain pon turut sama berkongsi kisah macam mana mereka berenti merokok..

harap dapat beri manfaat kepada semua.
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #50  
Old 21-05-2017, 12:07 PM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 897
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
teknik pandang tembus tu nanti boleh saya praktikkan pada perkara lain hehe
Cek Mek nak pandang ape?? Jangan main-main Cek Mek.....Bahaya oooo...
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump