Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 27-04-2018, 10:48 AM
shamputra shamputra is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Terengganu...
Posts: 1,887
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
mmg kesian lah kalau yg percaya..apply geran kena bayar rm150
saya pun dh apply.. tanpa bayaran apa2..
untung sabut timbul org kata..

kalau bayar.. mmg saya pun xmau..
sama lah...x byr pun utk apply. yg bayar2 tu mmg kena game dah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 27-04-2018, 11:14 AM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,198
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shamputra View Post
sama lah...x byr pun utk apply. yg bayar2 tu mmg kena game dah
tp..tak tahu kesahihan benda ni..
sape2 yg smpai buat bayaran tu..dh mengharap tinggi sgt..
dan melampau gak ler yg mntak byaran tu..
__________________

Layari Untuk Masa Depan Yang Lebih Ceria >> JOM CERIA
Reply With Quote
  #163  
Old 05-05-2018, 02:22 AM
Winadina Winadina is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Aku pun terjebak masuk sbb family member yg uruskn semua, byr RM250 (tp bkn duit aku). Family member prcaya sgt dgn kawan yg approach tu (org ats) katanya org baik2. Aku dh plan mmg xnk sain aku janji yg konon nk buat kt satu pasaraya ni. Sekali tetiba org ats tu bgtau dh tlg sainkn dh sbb org ats dia lg ada urusan lain. Aik? Sng2 je wakilkn plk. Npe la org lain dulu xnk caye ckp aku. Smpai skrg duit xmasuk lg, barulah nk ckp redha je lah. Eee aku dok pk la ni apa diorg nk buat dgn data aku dh bg. Risau nye. Kalau ikut nasihat insan tersayang, data yg kena bg tu buat syarat je, yg pnting diorg nk kn duit tu. 😢

What is next move? Anybody?

Akubukanmataduitan
Reply With Quote
  #164  
Old 05-05-2018, 02:29 AM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,127
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1078
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Winadina View Post
Aku pun terjebak masuk sbb family member yg uruskn semua, byr RM250 (tp bkn duit aku). Family member prcaya sgt dgn kawan yg approach tu (org ats) katanya org baik2. Aku dh plan mmg xnk sain aku janji yg konon nk buat kt satu pasaraya ni. Sekali tetiba org ats tu bgtau dh tlg sainkn dh sbb org ats dia lg ada urusan lain. Aik? Sng2 je wakilkn plk. Npe la org lain dulu xnk caye ckp aku. Smpai skrg duit xmasuk lg, barulah nk ckp redha je lah. Eee aku dok pk la ni apa diorg nk buat dgn data aku dh bg. Risau nye. Kalau ikut nasihat insan tersayang, data yg kena bg tu buat syarat je, yg pnting diorg nk kn duit tu. 😢

What is next move? Anybody?

Akubukanmataduitan
aku tak tahu lah sama ada org atas tu (yg jumpa family ko) tu pun sebenarnya kena scam atau tidak..

sbb ayah aku sndiri pun,,, member dia sebenarnye yg uruskan..
sbb tu dia percaya je..

tu yg aku heran, takkan member nk mkn member sndiri..aku takut member tu pun sbnarnya kene scam..haha...
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
  #165  
Old 10-05-2018, 10:21 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 25,342
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 155
Active Level
My Mood:
Default

lepas ni kerajaan baru.... jangan acc korang kene beku sebb gubal wang haram sudeh
Reply With Quote
  #166  
Old Yesterday, 01:11 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,869
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Dah habis pru14 ada yg dah dapat ke? Dengar kata kena kencing....kesian kan....

Nota kaki: sign bagai nak rak, abuk pun tak de..melayu tipu melayu berpisah tiada...huhuhuhu
Reply With Quote
  #167  
Old Today, 10:24 AM
1305 1305 is offline
Super Active

1305's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 9,725
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 71
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
Dah habis pru14 ada yg dah dapat ke? Dengar kata kena kencing....kesian kan....

Nota kaki: sign bagai nak rak, abuk pun tak de..melayu tipu melayu berpisah tiada...huhuhuhu
Kah..lah..kahhhh...

Senang je penganjur punya alasan..BN kalah, dana x boleh dicairkan.

4-5 tahun lagi akan keluar lagi dana ni. Jual PH pula, kata PH nak bantu cairkan..

Berulang la lagi kebowdohan melayu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump