Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-01-2017, 06:14 PM
OrgaDKiller OrgaDKiller is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,843
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
makcik tu mulut mcm puaka hutan...patut kena pukul...kat area rumah aku ada je puaka hutan mcm ni...rasa nak simbah asid pun ada...
Hahaha mcm ko knal je makcik tu kan. Mengata dulang paku serpih ni
Reply With Quote
Likes none liked this post
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-01-2017, 06:22 PM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,674
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Laici View Post
haha..tu la,aku ingatkan double post..rupanya kisah lain2..yg sana orang tua..yg ni pondan...apa kehei la gaduh2 pasal masak
bukan ko aja..aku pun pk cam tu juga..
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #23  
Old 11-01-2017, 06:41 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,554
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 476
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nokia3210 View Post
sbb mulut badan binasa ..haha
Tue padan tak jaga mulut
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #24  
Old 11-01-2017, 07:31 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,308
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 93
Active Level
My Mood:
Default

Pondan, walaupun lembut pandai memasak pandai mengemas rumah tp aku percaya masa belasah makcik ni kekuatan jantan mereka dikerah sepenuh tenaga.
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #25  
Old 11-01-2017, 07:35 PM
SchulzCube SchulzCube is offline
Active Member

SchulzCube's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,236
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Silap orang makcik kutuk tak pandai masak... Huhu
Reply With Quote
  #26  
Old 11-01-2017, 08:06 PM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 12,989
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 138
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by OrgaDKiller View Post
Hahaha mcm ko knal je makcik tu kan. Mengata dulang paku serpih ni
aku jadi mangsa bro....mujur aku tak sesah je ....serpih atau tak kena kat kau mungkin kau bersabar dan berzikir atas tikar sembahyang je
Reply With Quote
  #27  
Old 11-01-2017, 08:07 PM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 12,989
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 138
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Tue padan tak jaga mulut
tu la pasal ....dalam ni pun ada yg tak sayang mulut juga......
Reply With Quote
  #28  
Old 11-01-2017, 08:36 PM
FXerha FXerha is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Location: Kuala Terengganu
Posts: 4,760
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Mne bleh kutuk dpnČ cmtu..mmg kne la
Reply With Quote
  #29  
Old 11-01-2017, 10:59 PM
OrgaDKiller OrgaDKiller is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,843
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
aku jadi mangsa bro....mujur aku tak sesah je ....serpih atau tak kena kat kau mungkin kau bersabar dan berzikir atas tikar sembahyang je
Masalahnya stmt ko menyamakan yg makcik dlm news ni sama bermulut puaka sptmana makcik kwsn ko. Ko knal ke makcik yg kna belasah ngn arbok ni?
Anyway ko xsesah tu mksdnya masih ada ksabaran dlm diri ko. Kalau ko belasah makcik kwsn ko tu mksdnya xde beza ko ngn arbok dlm news ni
Reply With Quote
  #30  
Old 11-01-2017, 11:12 PM
chiro chiro is offline
Active Plus

chiro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,209
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

nasib baik pondan tu x pandai merogol
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold