Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 24-03-2016, 12:59 PM
adeakukisah adeakukisah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by zulkhairiroslan View Post
Semenyih lagi ok bang...Bukit beruntung rumah memang murah tapi belum hit market lagi...

Tapi bukit beruntung pun dah kena start pandang2 dah skang...Tak lama meletop gak tu...

InsyaAllah 90% ke Semenyih ..ahad ni nak gi view ngan agen
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 24-03-2016, 01:12 PM
amie71 amie71 is offline
Active Plus

amie71's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,358
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by adeakukisah View Post
InsyaAllah 90% ke Semenyih ..ahad ni nak gi view ngan agen
area mana tuan... brp la agaknya agen tu untung
Reply With Quote
  #13  
Old 24-03-2016, 01:39 PM
Dreamboxjb Dreamboxjb is offline
Legendary Member

Dreamboxjb's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2011
Location: whatsApp:+60107933221
Posts: 11,510
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zulkhairiroslan View Post
Semenyih lagi ok bang...Bukit beruntung rumah memang murah tapi belum hit market lagi...

Tapi bukit beruntung pun dah kena start pandang2 dah skang...Tak lama meletop gak tu...
berpuuluh tahun dah org predict itu bukit bruntung akan untung. namun smpi skrg blom untung2 lagi.
point of view i adalah, kemajuan lebih jujuran kpd arah selatan.. itu sepang, seremban senawang sana
Reply With Quote
  #14  
Old 24-03-2016, 02:04 PM
adeakukisah adeakukisah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dreamboxjb View Post
berpuuluh tahun dah org predict itu bukit bruntung akan untung. namun smpi skrg blom untung2 lagi.
point of view i adalah, kemajuan lebih jujuran kpd arah selatan.. itu sepang, seremban senawang sana
kalau belah2 situ harga perhhhh...x lepas bajet saye bos
Reply With Quote
  #15  
Old 24-03-2016, 02:04 PM
adeakukisah adeakukisah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by amie71 View Post
area mana tuan... brp la agaknya agen tu untung
harga rumah kecik ni bos..mgkn untung pun kecik rasenye
Reply With Quote
  #16  
Old 24-03-2016, 02:13 PM
amie71 amie71 is offline
Active Plus

amie71's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,358
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by adeakukisah View Post
harga rumah kecik ni bos..mgkn untung pun kecik rasenye
kat area mana rumah ni tuan.. eco hill, eco majestic,, bdr rinching.. tiara east.. hahahaa banyak sgt projek rumah kt semenyih skrg ni.

kalau apartment tk kurang 200k punya harga
Reply With Quote
  #17  
Old 24-03-2016, 03:58 PM
Dreamboxjb Dreamboxjb is offline
Legendary Member

Dreamboxjb's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2011
Location: whatsApp:+60107933221
Posts: 11,510
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adeakukisah View Post
kalau belah2 situ harga perhhhh...x lepas bajet saye bos
ya benar...
mahal sudah memang

Reply With Quote
  #18  
Old 03-04-2016, 04:49 PM
adeakukisah adeakukisah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dah bayar booking...tggu proses S&P....pangsapuri Baiduri, owner tak pernah duduk...sebelah eco majestic
Reply With Quote
  #19  
Old 03-04-2016, 11:13 PM
Ardt Ardt is offline
Regular

Ardt's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: Puchong-Upon-Avon
Posts: 662
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by adeakukisah View Post
CGrians, nak tanya 1 soalan;

2) saya nak beli apartment sebijik, nak buat full payment dengan akaun 2 KWSP (tak nak buat loan)....cuma tertanya katakanlah lepas 2-3 tahun saya nak jual apartment tu, KWSP akan trace balik dan saman atau tak ada masalah?...

Pandangan dan perkongsian saya dahulukan dengan terima kasih
Macam mana buat full payment dgn kwsp
bukan 10% dari harga SnP saja yg dibagi?
Reply With Quote
  #20  
Old 04-04-2016, 07:20 AM
adeakukisah adeakukisah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Ardt View Post
Macam mana buat full payment dgn kwsp
bukan 10% dari harga SnP saja yg dibagi?
saya dah tanye KWSP..kalau beli cash/loan x lulus/x buat loan dpt keluarkan ikut harga rumah + lebihan (yg ni ade kiraan dia)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold