Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Introducing Brokers (IB) / White Label

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 24-10-2012, 12:18 PM
Instafx KL Instafx KL is offline
Active Plus

Instafx KL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 3,362
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Peraduan: ‘Ramalan EURUSD’

InstaForex Kuala Lumpur menjemput anda semua menyertai peraduan ‘Ramalan EURUSD' yang dianjurkan di halaman Facebook kami. Bonus mingguan terkumpul berjumlah USD100 bakal menjadi milik anda. Semua pengguna Facebook InstaForex Kuala Lumpur layak menyertai peraduan ini, sertai kami hari ini juga!!



Syarat penyertaan:
1. Peraduan berlangsung secara harian dari Isnin hingga Jumaat, bermula dari 10.00 a.m -7.00 p.m GMT+8 waktu Malaysia.(ramalan yang dihantar selepas waktu tersebut tidak akan dikira).

2. Sesiapa yang telah melanggan kami dihttp://www.facebook.com/Instaforexkualalumpurboleh menyertai peraduan ini.

3. Ramalan yang perlu dibuat adalah harga BID (open candle) bagi pasangan matawang EURUSD pada jam 00:00 GMT+2 bagi server InstaForex-UK.com. Peserta pertama yang memberikan ramalan yang paling tepat ( ±5 pip ) atau peserta peserta pertama yang memberikan ramalan yang paling hampir akan menjadi pemenang.

4. Untuk menjadi peserta kepada peraduan ini anda hanya perlu memberikan ramalan anda dalam bentuk empat digit di ruang komen. Komen yang tidak mengikut format akan dipadam dan adalah dilarang untuk mengedit komen yang telah diberikan. Jika anda ingin mengubah ramalan anda, sila padamkan komen yang terdahulu dan gantikan dengan komen yang baru. Komen yang diedit akan dipadam oleh pihak admin.

-Contoh ramalan: EURUSD: 1.2757

5. Bonus akan dikreditkan dalam matawang Dolar ataupun mengikut matawang akaun. Bonus yang diterima tidak boleh di keluarkan namun tiada sekatan untuk mengeluarkan profit yang telah dijana melebihi nilai bonus.
Perhatian: Untuk membuka akaun bonus anda sila gunakan pautan ini: https://secure.instaforex.com/en/ope...?x=socialbonus

6. Bagi menebus bonus yang telah dimenangi sila hantarkan mesej yang bertajuk ‘Peraduan Ramalan EURUSD’ beserta nombor akaun dagangan anda kepada http://www.facebook.com/Instaforexkualalumpur. Bonus akan dikreditkan selepas 5 hari waktu bekerja.

7. Pihak pentadbiran InstaForex berhak untuk membatalkan sepenuhnya bonus serta keuntungan sekiranya didapati melakukan penipuan startegi.

8. Jika peserta disyaki cuba untuk menang dengan cara yang tidak jujur, maka penyertaannya akan dibatalkan.

Selamat mencuba!!!
__________________
InstaForex Kuala Lumpur
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 24-10-2012, 12:32 PM
Instafx KL Instafx KL is offline
Active Plus

Instafx KL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 3,362
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by papazola View Post
Tahniah...
Terima kasih tuan!!
__________________
InstaForex Kuala Lumpur
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Reply With Quote
  #13  
Old 24-10-2012, 12:35 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Legendary Member

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 18,916
Thanks (Received): 306
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Tahniah semua IB Instaforex.
__________________

AutoRebate INSTAFOREX 86.67% - dibayar ke acc trading!
CALL/WHATSAPP 019-9366547

Last edited by sureheboh.com; 24-10-2012 at 02:09 PM..
Reply With Quote
  #14  
Old 24-10-2012, 03:13 PM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 11,753
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Instafx KL View Post
InstaForex Kuala Lumpur menjemput anda semua menyertai peraduan ‘Ramalan EURUSD' yang dianjurkan di halaman Facebook kami. Bonus mingguan terkumpul berjumlah USD100 bakal menjadi milik anda. Semua pengguna Facebook InstaForex Kuala Lumpur layak menyertai peraduan ini, sertai kami hari ini juga!!



Syarat penyertaan:
1. Peraduan berlangsung secara harian dari Isnin hingga Jumaat, bermula dari 10.00 a.m -7.00 p.m GMT+8 waktu Malaysia.(ramalan yang dihantar selepas waktu tersebut tidak akan dikira).

2. Sesiapa yang telah melanggan kami dihttp://www.facebook.com/Instaforexkualalumpurboleh menyertai peraduan ini.

3. Ramalan yang perlu dibuat adalah harga BID (open candle) bagi pasangan matawang EURUSD pada jam 00:00 GMT+2 bagi server InstaForex-UK.com. Peserta pertama yang memberikan ramalan yang paling tepat ( ±5 pip ) atau peserta peserta pertama yang memberikan ramalan yang paling hampir akan menjadi pemenang.

4. Untuk menjadi peserta kepada peraduan ini anda hanya perlu memberikan ramalan anda dalam bentuk empat digit di ruang komen. Komen yang tidak mengikut format akan dipadam dan adalah dilarang untuk mengedit komen yang telah diberikan. Jika anda ingin mengubah ramalan anda, sila padamkan komen yang terdahulu dan gantikan dengan komen yang baru. Komen yang diedit akan dipadam oleh pihak admin.

-Contoh ramalan: EURUSD: 1.2757

5. Bonus akan dikreditkan dalam matawang Dolar ataupun mengikut matawang akaun. Bonus yang diterima tidak boleh di keluarkan namun tiada sekatan untuk mengeluarkan profit yang telah dijana melebihi nilai bonus.
Perhatian: Untuk membuka akaun bonus anda sila gunakan pautan ini: https://secure.instaforex.com/en/ope...?x=socialbonus

6. Bagi menebus bonus yang telah dimenangi sila hantarkan mesej yang bertajuk ‘Peraduan Ramalan EURUSD’ beserta nombor akaun dagangan anda kepada http://www.facebook.com/Instaforexkualalumpur. Bonus akan dikreditkan selepas 5 hari waktu bekerja.

7. Pihak pentadbiran InstaForex berhak untuk membatalkan sepenuhnya bonus serta keuntungan sekiranya didapati melakukan penipuan startegi.

8. Jika peserta disyaki cuba untuk menang dengan cara yang tidak jujur, maka penyertaannya akan dibatalkan.

Selamat mencuba!!!
Wah, bestnya ada pertandingan kat Facebook! Dah mula ke? Cam tak sabar plak rasanya nak join sekali!
__________________
Viralkan Bisnis Anda Sekarang!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
  #15  
Old 24-10-2012, 08:59 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 95,937
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 101
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Instafx KL View Post
InstaForex Kuala Lumpur menjemput anda semua menyertai peraduan ‘Ramalan EURUSD' yang dianjurkan di halaman Facebook kami. Bonus mingguan terkumpul berjumlah USD100 bakal menjadi milik anda. Semua pengguna Facebook InstaForex Kuala Lumpur layak menyertai peraduan ini, sertai kami hari ini juga!!



Syarat penyertaan:
1. Peraduan berlangsung secara harian dari Isnin hingga Jumaat, bermula dari 10.00 a.m -7.00 p.m GMT+8 waktu Malaysia.(ramalan yang dihantar selepas waktu tersebut tidak akan dikira).

2. Sesiapa yang telah melanggan kami dihttp://www.facebook.com/Instaforexkualalumpurboleh menyertai peraduan ini.

3. Ramalan yang perlu dibuat adalah harga BID (open candle) bagi pasangan matawang EURUSD pada jam 00:00 GMT+2 bagi server InstaForex-UK.com. Peserta pertama yang memberikan ramalan yang paling tepat ( ±5 pip ) atau peserta peserta pertama yang memberikan ramalan yang paling hampir akan menjadi pemenang.

4. Untuk menjadi peserta kepada peraduan ini anda hanya perlu memberikan ramalan anda dalam bentuk empat digit di ruang komen. Komen yang tidak mengikut format akan dipadam dan adalah dilarang untuk mengedit komen yang telah diberikan. Jika anda ingin mengubah ramalan anda, sila padamkan komen yang terdahulu dan gantikan dengan komen yang baru. Komen yang diedit akan dipadam oleh pihak admin.

-Contoh ramalan: EURUSD: 1.2757

5. Bonus akan dikreditkan dalam matawang Dolar ataupun mengikut matawang akaun. Bonus yang diterima tidak boleh di keluarkan namun tiada sekatan untuk mengeluarkan profit yang telah dijana melebihi nilai bonus.
Perhatian: Untuk membuka akaun bonus anda sila gunakan pautan ini: https://secure.instaforex.com/en/ope...?x=socialbonus

6. Bagi menebus bonus yang telah dimenangi sila hantarkan mesej yang bertajuk ‘Peraduan Ramalan EURUSD’ beserta nombor akaun dagangan anda kepada http://www.facebook.com/Instaforexkualalumpur. Bonus akan dikreditkan selepas 5 hari waktu bekerja.

7. Pihak pentadbiran InstaForex berhak untuk membatalkan sepenuhnya bonus serta keuntungan sekiranya didapati melakukan penipuan startegi.

8. Jika peserta disyaki cuba untuk menang dengan cara yang tidak jujur, maka penyertaannya akan dibatalkan.

Selamat mencuba!!!
pergh .. mmg best nie
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #16  
Old 25-10-2012, 07:37 AM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

ada ym tak bro?

Quote:
Originally Posted by Instafx KL View Post
Assalamualaikum/Salam Sejahtera,

Salam perkenalan kepada semua warga forum carigold.com. Kami adalah wakil rasmi daripada pejabat InstaForex Kuala Lumpur yang bertempat di Megan Avenue 1, Jalan Tun Razak. Thread ini akan dikemaskini secara harian oleh pihak kami, sebarang pertanyaan/pendapat sila ajukan di thread ini.

Terima kasih.





Maklumat Pejabat InstaForex Kuala Lumpur


1. WAKTU BEKERJA

Hari: Isnin- Jumaat *Kecuali cuti umum
Masa :10.00 a.m – 7.00 p.m



2. ALAMAT PEJABAT

Insta Learning System Sdn Bhd.
B-6-4, Megan Avenue 1,
189 Jalan Tun Razak,
50450 Kuala Lumpur.



3. NOMBOR UNTUK DIHUBUNGI

I. Talian tetap:
+603-2858 5565

II. Pegawai Sokongan:
En. Ahmad: +6019 – 6607 017
En Hafiz: +6019- 2428 170

III. Skype:
ifx.kualalumpur

IV. Facebook:
http://www.facebook.com/Instaforexkualalumpur

Sila hubungi kami jika terdapat sebarang pertanyaan, kami sedia membantu anda
Reply With Quote
  #17  
Old 25-10-2012, 08:32 AM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 11,753
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
pergh .. mmg best nie
korang dah start main game ni ke? Kalo dah, cite la sikit camne pengalamannya..
__________________
Viralkan Bisnis Anda Sekarang!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
  #18  
Old 25-10-2012, 08:41 AM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
korang dah start main game ni ke? Kalo dah, cite la sikit camne pengalamannya..
kalau yang berminat nak cuba tapi takde facebook ada cara tak?
Reply With Quote
  #19  
Old 25-10-2012, 11:05 AM
Instafx KL Instafx KL is offline
Active Plus

Instafx KL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 3,362
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
Wah, bestnya ada pertandingan kat Facebook! Dah mula ke? Cam tak sabar plak rasanya nak join sekali!
Pertandingan dah mula tuan. Nk join hari2 pong boleh. Contest secara harian. Tp esok tutup kedai cuti Raya Haji.
__________________
InstaForex Kuala Lumpur
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Reply With Quote
  #20  
Old 25-10-2012, 11:07 AM
Instafx KL Instafx KL is offline
Active Plus

Instafx KL's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 3,362
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
pergh .. mmg best nie
Mmg best tuan .Contest pon senang jekk.Mennag sekali USD20. Menang 5 kali. Pakcik kayooo..Mari2
__________________
InstaForex Kuala Lumpur
Hubungi kami di: Tel: 03-28585565 Skype: ifx.kualalumpur
www.facebook.com/instaforexkualalumpur
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump