Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 11-01-2017, 03:05 PM
the_one the_one is offline
Active Plus

the_one's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,783
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Selama ni tak pernah tau pun cina bawak g semayang biskut ni. Aku suka makan benda manis tu je. Biskut tu buang.
__________________
Ada orang suka update news benda bagus, tapi bila berasakan sudah bagus sampai tak boleh tegur,provoke sana sini kumpulan lain, itu tak bagus!! Mohon terasa
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 11-01-2017, 03:09 PM
zaralove zaralove is offline
Super Active

zaralove's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 7,555
Thanks (Received): 330
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dari kecik dah makan bu=iskut ni....makan tanpa was2
__________________
RM 10 shj Simkad ONEXOX boleh tahan sehingga 28 Bulan! Dealer Sangat diperlukan Klik Sini atau watsapp 01120882979
Reply With Quote
  #33  
Old 11-01-2017, 03:12 PM
selising selising is offline
Regular

selising's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 390
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by moneymaker3000 View Post
ini la biskut feveret sejak kecik...kejap2 gi kedai runcit dan timbang sendiri
wat cotek kat atah tu sedap...hahahahaha
Reply With Quote
  #34  
Old 11-01-2017, 03:13 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 11,076
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 187
Active Level
My Mood:
Default

rasa mcm dah tua bila sume org komen dah makn lama biskut ni sejak kecik..hehe
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
  #35  
Old 11-01-2017, 03:14 PM
azam74 azam74 is offline
Super Active

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 9,962
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 46
Active Level
Default

kalau tgk kt rumah kecik merah tu, byk lak buah2 mcm limau org cina bawak utk pi semayang depa..nak haramkan jugak ke limau?
__________________
TTR 901
Reply With Quote
  #36  
Old 11-01-2017, 03:16 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,612
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 664
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by selising View Post
wat cotek kat atah tu sedap...hahahahaha
saya makan biskut dia je, yg kat atas tu tak makan sebab manis sangat.
tapi saya susun dia teratur dalam pinggan. comei nampak berbunga gitu
Reply With Quote
  #37  
Old 11-01-2017, 03:17 PM
stuck stuck is offline
Active Member

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 2,212
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynameis View Post
klu amik dr tempat sembahyang dia mmg dah sah2la takleh makan
masa kecik dulu zaman nakal limau kat situ pun aku rembat
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #38  
Old 11-01-2017, 03:54 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 11,076
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 187
Active Level
My Mood:
Default




sedikit pencerahan barangkali
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
  #39  
Old 11-01-2017, 04:01 PM
jaws_am jaws_am is offline
Active Plus

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 4,440
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 218
Active Level
Default

remove remove remove
__________________
So long, and thanks for all the fish

Last edited by jaws_am; 12-01-2017 at 07:36 AM..
Reply With Quote
  #40  
Old 11-01-2017, 04:10 PM
Skuter Skuter is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2016
Posts: 431
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Kalau makanan depa ambik dan SUDAH disembahyangkan maka jadi HARAM walau makanan tu asalnya halai.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold