Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #511  
Old 20-08-2016, 12:25 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 234,693
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1439
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by penhitam View Post
Redmi note 3 pro AP set boleh support 4G digi ke?
kena check dia punya 4G Bands dulu bos

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

Kat Malaysia support Band 3, 5, 7 kalau tak silap
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #512  
Old 20-08-2016, 12:51 PM
penhitam penhitam is online now
Active Member

penhitam's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,786
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
kena check dia punya 4G Bands dulu bos

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

Kat Malaysia support Band 3, 5, 7 kalau tak silap
Terima kasih TXT...sebab sekarang aku pakai redmi 3 pro AP set...nampak je lambang digi 4G..tapi speed macam 3g ... Celcom 4g baru dia support speed tinggi..ingat nak beli redmi note 3 untuk org rumah..dia pakai digi..
Reply With Quote
  #513  
Old 20-08-2016, 01:17 PM
mdman mdman is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 191
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by iwanawi View Post
macam mana nk pkai gobal rom?
Sama macam saya punya. China punya market. Iklan je. Ada sapa sapa boleh bantu
Reply With Quote
  #514  
Old 20-08-2016, 01:19 PM
azampenaga azampenaga is offline
Regular

azampenaga's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 431
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

slm.camna nk delete contacts??? dh delete ada semula.redmi note 3
Reply With Quote
  #515  
Old 20-08-2016, 01:37 PM
penhitam penhitam is online now
Active Member

penhitam's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,786
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azampenaga View Post
slm.camna nk delete contacts??? dh delete ada semula.redmi note 3
Off sync dulu..sebab dia sync contact gmail..
Reply With Quote
  #516  
Old 20-08-2016, 01:50 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 234,693
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1439
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by penhitam View Post
Terima kasih TXT...sebab sekarang aku pakai redmi 3 pro AP set...nampak je lambang digi 4G..tapi speed macam 3g ... Celcom 4g baru dia support speed tinggi..ingat nak beli redmi note 3 untuk org rumah..dia pakai digi..
kena riki2 dulu la bos
kang naya beli tapi tak support lak 4G DiGi
Reply With Quote
  #517  
Old 20-08-2016, 02:10 PM
lecehlah2 lecehlah2 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 84
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jangan risau, RN3SD support digi 4G lte, saya sendiri pakai digi takde problem, tapi kena ingat bukan semua tempat ada 4G.
Reply With Quote
  #518  
Old 20-08-2016, 02:11 PM
azampenaga azampenaga is offline
Regular

azampenaga's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 431
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by penhitam View Post
Off sync dulu..sebab dia sync contact gmail..
dh off sync.sama juga
mgkin dr [email protected]
Reply With Quote
  #519  
Old 20-08-2016, 03:29 PM
penhitam penhitam is online now
Active Member

penhitam's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,786
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lecehlah2 View Post
Jangan risau, RN3SD support digi 4G lte, saya sendiri pakai digi takde problem, tapi kena ingat bukan semua tempat ada 4G.
Bro pakai AP set atau Malaysia set?
Reply With Quote
  #520  
Old 20-08-2016, 03:36 PM
azampenaga azampenaga is offline
Regular

azampenaga's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2009
Posts: 431
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

AP set..
ada beza??
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump