Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 06-11-2016, 08:20 AM
Juri Pemantau Juri Pemantau is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2016
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Gen-Y View Post
cityads boleh guna trafik yg dibeli x?
Saya pun nak tahu jugak

Last edited by Juri Pemantau; 06-11-2016 at 09:43 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 12-01-2017, 06:27 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Selamat berjumpa kembali kepada affiliate semua
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<
Reply With Quote
  #53  
Old 12-01-2017, 06:32 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Saya mengalu alu kan kepada semua blogger-blogger, media buyer, group yang mewakili network operator untuk mendaftar dengan affiliate marketing programme sebagai 'Publisher' untuk menjana keuntungan mudah dengan mempromosi banner banner dari advertiser

Link untuk melakukan pendaftaran percuma: http://lnk.do/zzqdD

dan jika nak login masuk ke account: https://auth2.cityads.com/login

Jika ada sebarang pertanyaan lanjut serta berkaitan affiliate dan training cara mengguna kan web portal system (www.cityads.com):

Whatsapp : +60149740581
Skype: Peter Shahir (Team Cityads Media)

Jika mahu ketahui secara lanjut tentang CItyads Media, sila download file attachment:

http://www.mediafire.com/file/7a221d...Ads_en_SEA.pdf

http://www.mediafire.com/file/dwy3cc...ernational.pdf
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<

Last edited by Cityads Malaysia; 13-01-2017 at 11:33 AM..
Reply With Quote
  #54  
Old 12-01-2017, 06:47 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bagi tahun 2017 ini pihak Cityads Media akan memberikan reward prizes kepada publisher publisher yang telah menunujukkan prestasi yang cemerlang serta membanggakan dari segi jumlah perolehan komisen untuk bulan March 2017 & April 2017
Syarat nya ialah bermula user harus mula mendaftar bermula dari tarikh Jumaat,13 Jan 2017

Hadiah nya seperti
Smartphone Iphone 7 (3x)
Jam tangan berjenama bernilai RM500 ke atas (5x)
Barangan sukan berbentuk kasut & jersi (5x)

Jadi anda bersedia untuk bawa pulang hadiah tersebut.

Ini terbuka pada publisher berdaftar dari Malaysia & Singapore
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<

Last edited by Cityads Malaysia; 12-01-2017 at 06:50 PM..
Reply With Quote
  #55  
Old 12-01-2017, 06:58 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

CPA offers_CPI offers _05012016_Cityads_Media.pdf
Jika anda mahu melihat sebahagian jenama advertisers banners offers yang terkini dan sedang aktif di guna kan

Sila rujuk pada file format PDF yang telah saya sertakan dalam post ini
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<

Last edited by Cityads Malaysia; 12-01-2017 at 08:08 PM..
Reply With Quote
  #56  
Old 12-01-2017, 07:12 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Untuk pengetahuan user user di sini,

Cityads Media ni mempunyai 5 kategori utama dalam banner web-offer & mobile-offers iaitu:

(1)Travel / Hotels
(2) E-commerce
(3) Financial
(4) Online Games
(5) Education



Jadi ada pilihan untuk publisher publisher memilih serta mengusahakan dalam mempromosi banner banner tersebut di blog / website / wordpress / facebook / instagram serta ads ads yang boleh di sewa secara bulanan dari googles, atau 3rd party outsources punya banner
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<

Last edited by Cityads Malaysia; 12-01-2017 at 07:21 PM..
Reply With Quote
  #57  
Old 12-01-2017, 07:43 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bagi yang tertanya tanya, bagaimana untuk set up akaun payout dalam rekod Cityads bagi process komisen yang di perolehi di salurkan terus ke dalam akaun bank tempatan anda atau anda memilih untuk membuka akaun Webmoney / Paypal

Sila rujuk screenshot di bawah




HOME > My Account > Payment Information > publisher boleh pilih untuk create menerusi Payment Information atau Payment System

Screenshot ACCOUNT INFORMATION (Sila ikut arahan yang di berikan)


Sila klik pada gambar untuk lihat dengan jelas


Screenshot PAYMENT SYSTEM (terdapat informasi terperinci tentang syarat syarat setiap akaun, sila baca dengan teliti)


Sila klik pada gambar untuk lihat dengan jelas

Sebagai makluman.
Sekiranya publisher yang merancang untuk membuat pengeluarkan komisen yang telah di perolehi dalam akaun anda di Cityads Media, sila maklumkan kepada saya(affiliate manager) supaya saya boleh membantu untuk membuka card payout request untuk Finance Team memprocess tindakkan susulan pengeluaran tersebut
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<

Last edited by Cityads Malaysia; 12-01-2017 at 07:53 PM..
Reply With Quote
  #58  
Old 12-01-2017, 07:59 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jika ada sebarang pertanyaan lanjut serta berkaitan affiliate dan training cara mengguna kan web portal system (www.cityads.com):

Whatsapp : +60149740581
Skype: Peter Shahir (Team Cityads Media)
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<

Last edited by Cityads Malaysia; 12-01-2017 at 08:04 PM..
Reply With Quote
  #59  
Old 12-01-2017, 08:09 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jangan segan silu bertanya untuk timba ilmu bagi jana keuntungan komisen

Free training, free registration, free consultancy
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<
Reply With Quote
  #60  
Old 12-01-2017, 08:16 PM
Cityads Malaysia Cityads Malaysia is offline
Regular

Cityads Malaysia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 130
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ini informasi yang boleh membantu and dalam memahami pekara pekara mengenali system web portal

http://userdocs.cityads.com/docs/udocs/en/latest/content/start/start_common.html

Tak rugi pun menanam minat untuk mencuba jana wang dengan cara tnpa kos & secara online
__________________
www.cityads.com Affliate global company America, China, Brazil, Malaysia, Russia, Poland
Selepas register sebagai publisher di www.cityads.com ,sila PM @ emailkan skype id. saya bagi tunjuk ajar serta manual step 1,2,3 bagaimana start guna tools functionality & set up akaun payout anda(boleh keluarkan 2 kali sebulan)
>Facebook< >Email<
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:43 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you