Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-01-2017, 11:53 AM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,069
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 55
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

semua benda kena isi borang.
nak fun time pun kena borang.
__________________
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-01-2017, 05:33 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,011
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5968
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
rule2 ni la buat 1st time aku hilang keje..ade ke main internet pon bole dibuang??
haha. pecite bro skang. dh dapat keje baru ke
Reply With Quote
  #13  
Old 12-01-2017, 05:55 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,253
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 99
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
rule2 ni la buat 1st time aku hilang keje..ade ke main internet pon bole dibuang??
erkkk.. at least bagi la warning dulu...
aku main tenet ceo datang tegur jer..dahla dorang tengah meeting aku selamba main tenet..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #14  
Old 12-01-2017, 07:23 PM
lejen kampung lejen kampung is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 173
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

rules attendance tu yg buat ak blah jgak dulu..
datang lmbt 15 minit dh kena ganti tolak gaji bagai..
dengan hujan aku redah, basah kuyup bagai xda pn nk appreciate..
rumah ak nk pergi opis pn bukan dekat,dekat sejam nk smpi 56km..
bila ak kena OT sampi ke subuh,kul 6-7pg bru nk balik rumah then kul 2 nk kena msuk balik apa smua xnk plak diorg pkir..
bulan puasa lagi la,1st day puasa bru dok tbayang nk p trawih,dah kena stayback..lepas2 tu smpi ke raya mmg lg haram la,bukak puasa kt opis,sahur pn kt opis..tu pn xckup lg,cuti raya pn xapprove..
bila hantar surat rsign,bigboss si datuk owner sdiri dtg,
"no need for 2month notice,if u want u can go now,just sign the letter and we will pay u every cent,i've speak with your principal,we have enough worker with the job right now"
elok ak sign je surat,geng IT terus datang backup segala kerja dalam PC,takot ak sabotaj kot..yg geng HR plak dtg kutip segala benda,stationery, even pemadam yg aku dah pakai pn ada dlm checklist..
Reply With Quote
  #15  
Old 12-01-2017, 07:36 PM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 7,882
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

Ni tokay yg tak belajar human capital.kalau kaum kerabat dia kena balik pun takkan serik...kampeni fahaman bukan ciri islam...

Kalau kita study bab mobbing kita boleh paham tindakan diorang...macam orang yahudi tindas orang palestine...

https://www.psychologytoday.com/blog...ify-the-stages

Last edited by Kbyne; 12-01-2017 at 07:38 PM..
Reply With Quote
  #16  
Old 12-01-2017, 10:00 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,880
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
haha. pecite bro skang. dh dapat keje baru ke
huhu.. blom..susah skang ni nak cari keje..kat jobstreet nampak laa 7e tgk resume 2 kali tapi buat masa ni mmg xde panggilan langsung..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
Pewangi Kereta & Bilik - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=656098
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #17  
Old 12-01-2017, 10:02 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,880
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
erkkk.. at least bagi la warning dulu...
aku main tenet ceo datang tegur jer..dahla dorang tengah meeting aku selamba main tenet..
btol tu..dah bagi warning, pastu dah x buat, kira ok laa..ini masih nak berkira2..

aku pon penah kantoi ngan bos cina main internet..dier x suka..tapi xde plak kene buang..kadang2 tambah keje ade laa..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
Pewangi Kereta & Bilik - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=656098
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #18  
Old 12-01-2017, 10:08 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,880
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lejen kampung View Post
rules attendance tu yg buat ak blah jgak dulu..
datang lmbt 15 minit dh kena ganti tolak gaji bagai..
dengan hujan aku redah, basah kuyup bagai xda pn nk appreciate..
rumah ak nk pergi opis pn bukan dekat,dekat sejam nk smpi 56km..
bila ak kena OT sampi ke subuh,kul 6-7pg bru nk balik rumah then kul 2 nk kena msuk balik apa smua xnk plak diorg pkir..
bulan puasa lagi la,1st day puasa bru dok tbayang nk p trawih,dah kena stayback..lepas2 tu smpi ke raya mmg lg haram la,bukak puasa kt opis,sahur pn kt opis..tu pn xckup lg,cuti raya pn xapprove..
bila hantar surat rsign,bigboss si datuk owner sdiri dtg,
"no need for 2month notice,if u want u can go now,just sign the letter and we will pay u every cent,i've speak with your principal,we have enough worker with the job right now"
elok ak sign je surat,geng IT terus datang backup segala kerja dalam PC,takot ak sabotaj kot..yg geng HR plak dtg kutip segala benda,stationery, even pemadam yg aku dah pakai pn ada dlm checklist..
huhu..mantap laa bro..
kene plak resign dpt keje baru..mmg masyuk laa dpt in lieu notice 2 bulan pastu dpt lagi gaji dari opis baru..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
Pewangi Kereta & Bilik - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=656098
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #19  
Old 13-01-2017, 12:39 AM
lejen kampung lejen kampung is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 173
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
huhu..mantap laa bro..
kene plak resign dpt keje baru..mmg masyuk laa dpt in lieu notice 2 bulan pastu dpt lagi gaji dari opis baru..
mcm tau2 ja aku blah sbb dpt kerja kt lain..
tp lepas keja kt tmpt baru pn satu hal pulak..
kerja base contract setahun,kena pulak zaman skg ni,contract abis gitu je..xdapat offer sambung...
Reply With Quote
  #20  
Old 13-01-2017, 01:28 AM
agen14 agen14 is offline
Super Active

agen14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,011
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Tpt keja ku ok je..masuk tak payah scan, boleh guna internet tapi ada limitlah.. hp sukati bedal, turun keja guna t shirt dgn suar jeans memang ngamlah dengan aku yg tak suka formal. Cuma yg aku sakit ati semenjak 2 ke 3 tahun ni ada batu api dan tukang jek.. mwnyampah betol.. sindir pun tak masuk line.. hampeh muka taraf kulit biawak..

Last edited by agen14; 13-01-2017 at 01:30 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:25 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you